Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Zgodnie z tematem, wiem, że to nie muzyczne forum ale obecnie mam ino pclabie //O co Ci tu biega?// i jeszcze jednym informatycznym konto i nie potrzebuję więcej. Skąd zauważyłem taką opinię, że np. Ewa Farna czy zwłaszcza Amy Macdonald to "ponoć" obciachowa muza... zwłaszcza u 14/20 (czyli ludu z którym mam kontakt gł. nie licząc roboty), więc konkretyzując pytanie co wy myślicie o tych czy podobnych zespołach.... Ps.Żeby była jasność ja tam lubię takie kawałki zwłaszcza jak prowadzę autko
//Twoje posty powinny być w pełni zrozumiałe dla innych. Ten nie jest. Popraw to co zaznaczyłem na czerwono. ~Helbi//
Może nie są obciachowe, ale jak na mój gust wielkiego szału też nie robią.
Ja nie lubię Ewy Farnej (szczerze to nie wiem czy za muzykę, czy za styl bycia). Ale do Amy nic nie mam...
Szacunek dla tego pana! Zanim zaczniesz obrażać kibiców zastanów się dwa razy, zapoznaj się chociażby ze wszystkimi akcjami charytatywnymi(np. Kolorujemy) prowadzonymi przez nich, polecam również film dokumentalny "Bunt Stadionów", który powinien rozjaśnić trochę wątpliwości. http://www.kibice.net/publicystyka/91_Serwis_kibice_net_patronem_medialnym_akcji_KOLORUJEMY_.html
Strony: 1
Wątek zamknięty