Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Nie oglądałem filmu ale chyba kupię sobie na DVD, podobno zrobiło go inne studio i nie wiem czy będzie na poziomie pierwszej części, więc chciałbym poznać wasze opinie o tym filmie.
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
O dziewczynie Kenaia słyszałem, podobno film jest przewidywalny?
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Nie oglądałam, a bardzo chciałam
I....zaczynam downloading
Chyba sobie obejrze! Ale jak już to 2 części!
Już taki jestem zimny drań
I dobrze mi z tym, bez dwóch zdań
bo w tym jest rzeczy sedno
Że jest mi wszystko jedno
Już taki jestem zimny drań
Mi się osobiscie nie podobała. Piosenki nie były już takie fajne jak w jedynce, dali inny głos Kody co mnie dobiło... poza tym troche krótka była ta część: spotkali się, podróż do tego wodospadu i powrót, ślub Nity, potem przemiana jej i ślub Nity, ale już z Kenai'em. Poza tym wnerwiło mnie to: w pierwszej części (przynajmniej u mnie) wszyscy mówią Kinaj a w dwójce już Kenaj no ludzie...
Według mnie bajka nawet, nawet dwójka trochę gorsza, ale w każdym filmie Disneya następna część jest gorsza (przynajmniej w większości), ale jedynka według mnie lepsza.
Tak na marginesie Kopda w obu częściach jest uroczy
ZAPRASZAM!
Życie to ciągłe zmiany...
Mi się podoba, ale pierwsza część jest lepsza.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Fajna historia, jednak jedynka jest lepsza. Kolejna przemiana, sceny walki... Ciekawe, ciekawe.
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Zawsze podobały mi się sceny z zorzą i duchami schodzącymi na ziemię. Są takie pełne kolorów i blasku. ^_^
Ogólnie film podobał mi się bardzo, jednak jedynka zawsze będzie lepsza._Bardzo przewidywalny film, na początku śni mu się ta dziewczyna, później spotyka ją dorosłą i razem podróżują by spalić naszyjnik._Uważam,_że warto jednak go obejrzeć.
// Spacja po znakach interpunkcyjnych. ~ Nalimba //
Ostatnio edytowany przez Nalimba (2013-08-28 15:18)
Wynik psychotestu MLP: AppleJack - Jesteś niezawodna i pracowita, chociaż bardzo uparta. Nie masz problemu z ubrudzeniem się i wpadasz w konsternacje, kiedy musisz założyć coś ładnego. Jesteś usposobieniem uczciwości.
ZIRA FAN
Mnie jedna rzeczy zdziwiła (nie wiem do końca, czy dobrze pamiętam). Bo Kenai pod koniec znowu chciał być człowiekiem. A przecież w pierwszej części zdecydował, że jednak będzie niedźwiedziem. Trochę niezdecydowany był.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Strony: 1