Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3
Wątek zamknięty
w FH nie gram, ale rysuneczek od Maroko, chętnie wezmę.
MÓW MI RULON
NADMIAR CUKRU W KRWI I W MÓZGU
SACHARA OD SACHAROZY NIE OD PUSTYNI! NA MIŁOŚĆ BOSKĄ
MOJE DA
... w FH nie gram, ale rysuneczek od Maroko, chętnie wezmę...
Również chętnie wezmę rysunek od Maroko, bardzo ładnie rysuje kotowate więc nie odmówię
Z FH też nigdy nie miałem styczności, kojarzę to jedynie z screenshot'ów.
Punkty reputacji zawsze wynosiły u mnie zero (przy wartościach dodatnich usuwałem ), więc miło by było podtrzymać tradycję i neutralność.
Cieszę się, że wielu użytkowników wzięło udział w tej zabawie i to jest moim zdaniem najważniejsze - dobra zabawa przede wszystkim.
Od siebie dodam, że przy następnych konkursach, które będą wymagały narysowania/wykonania czegoś dobrze byłoby podać szczegółowe dane na temat elementów, które będą oceniane i na jakiej podstawie. Również byłbym za tym, aby każdy użytkownik sam mógł wyrazić opinię, oraz oddać głos.
"Nie wykonuję request'ów/art trade'ów/commission'ów"
Cieszę się, że wielu użytkowników wzięło udział w tej zabawie i to jest moim zdaniem najważniejsze - dobra zabawa przede wszystkim.
Jak najbardziej się zgadzam
Od siebie dodam, że przy następnych konkursach, które będą wymagały narysowania/wykonania czegoś dobrze byłoby podać szczegółowe dane na temat elementów, które będą oceniane i na jakiej podstawie. Również byłbym za tym, aby każdy użytkownik sam mógł wyrazić opinię, oraz oddać głos.
Pozwolę sobie być więc pierwszą osobą, która oficjalnie się z tym zgodzi! Kryteria oceniania byłyby bardzo mile widziane Świetnie by było, gdyby na finał konkursu można było zrobić, nawet najzwyklejszą sondę.
MÓW MI RULON
NADMIAR CUKRU W KRWI I W MÓZGU
SACHARA OD SACHAROZY NIE OD PUSTYNI! NA MIŁOŚĆ BOSKĄ
MOJE DA
Gratuluję zwycięzcom! Wasze avatary były rzeczywiście na temat.
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Będzie jeszcze ten tydzień?
Imię lwa:Renos (w skrócie Ren)
Rodzina:Saku (Starszy Brat)------>
Przyjaciele:Nie
Wrogowie:Hieny :T_T:
^^
Jak by co to nie lisek a psiak
Ale i tak miło
Король Леь Акуна Матата
Вместе мы вместе мы мы одно
Real Shinigami 真正的死神