Nie jesteś zalogowany na forum.
Jakie macie zwierzaki? Pochwalcie się nimi na zdjęciach
Uploaded with ImageShack.us <--- Nówka - bo kot to coś nowego w naszym domu.
Się złożyło że też ostatnio wrzuciłem parę zdjęć mojego pieska
http://niub221.deviantart.com/gallery/#/d51f3wi
http://niub221.deviantart.com/#/d51f5rb
Jeszcze 3 zdj wrzuciłem ale już nie będę tu kopiował
Pusto.
Uploaded with ImageShack.us
na razie tylko Gacław, choć sierściuchów w domu mam trochę więcej
awww jakie genialne! miałam kiedyś podobnego kota do tego czarno-białego btw, jak się wabią?
Czy ja dobrze widzę, że Jogutek ma jedno oko jasne, drugie ciemne? Tak wyszło na zdjęciu czy on ma tak 'na codzień' ? ;D
Uploaded with ImageShack.us facepalm Gacław na dokładke haha.
Widzę przewagę kotów nad psami więc postanowię wstawić zdjęcie swojego pieszczocha
Uwaga przed państwem... "Fafik"
Gac facepalma dość często robi, czasem jak się przeciąga to kończy w ten sposób właśnie jak był mały to mi aportował kulki papieru, ale za mało się z nim tak bawiłam i zapomniał. za to umie siadać na komendę i dawać łapę hah. gorzej ze Zdzisiem(mój drugi kot jakby co) on nic nie umie, przygarnęłam go z ulicy i za stary jest żeby się czegoś nauczyć.
Shu, Mój Borys jest trochę podobny do Fafika ;D
Uploaded with ImageShack.us ładniejszego ujęcia en face nie mam niestety, ale może dziś mu jakieś zdj zrobię i wrzucę, to lepiej podobieństwo będzie widać.
Być może są podobni, ale jeśli chodzi o zachowanie..to mój ma dwa oblicza Anioł i Diabeł Tasmański. Ale Borysek jak i kotki zacne ^^
Borys za to jest wiecznym szczeniakiem, ma takie pocieszne adhd odkąd go przygarnęłam. ale to może być tak, że jest happy bo ktoś się nim w końcu zaopiekował. poprzedni właściciel niestety głodził go i bił ;s
Z moim "Fafkoskim" "Berszwancem" też była ciekawa historia bo znalazłem biedaka na cmentarzu samego, jakby na kogoś czekał, jak się pojawiłem przy bramie to ten od razu podszedł do mnie, zamerdał ogonem i chciał ze mną iść. Do tej pory jeszcze nikt się po niego nie zgłosił.
To miło z Twojej strony, że się nim zająłeś. Takich ludzi szanuję najbardziej, a jakbym przyłapała kogoś na tym, że wyrzuca zwierzaka to tak bym się nim zajęła, że żaden chirurg ani nawet patomorfolog by go nie złożył.
Co do słów Carotki (wybacz że tak mówię) właśnie wróciłem z dość ciekawej wycieczki i znalazłem małego szczeniaka porzuconego w kartonie, teraz jest u mnie w domu ale jutro muszę go oddać do schroniska.
u nas ciągle ktoś jakiegoś kota wywala, a też nie mogę przygarnąć bo nie dam rady z trzema (i więcej) kotami:s mam dwa koty i dwa psy, to już sporo. btw- dachowce fajne są, Gacław też dachowiec
//Połączyłem posty. Istnieje funkcja edycji posta, nie pisz więcej posta pod postem. Ibilis//
Shu, możesz mówić i Carotka, to w końcu nie wyzwisko za mną dziś jakiś rudy pies chodził jak na spacerze byłam, ale musiałam go wygonić. za dużo zwierza mam ;<
Przedstawiam Wa mojego kundelka Maksa
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- … 4522_n.jpg
Uroczy jest Twój Maksiu
powiało nieco mrokiem haha, powiem Ci, że całkiem ciekawe jest to ujęcie ja mam gdzieś podobne zdjęcie ze Szczebelkiem(tak, to imię kota), poprzednikiem Gacława
Ja to bym opisał tak "Ja czczę Boga Kota, Bóg Kot jest wspaniały, czemu ty nie czcisz Boga Kota, pamiętaj że jeśli nie czcisz Boga Kota to wtedy Bóg Kot jest zły"
Mój pies jest jakby to powiedzieć...hmm uparty, i czasem nieznośny np. kiedy wstanę dopiero co z łóżka i ledwo zniknę na minutę właśnie ta bestia zajmuje mi całe łózko rozwalając się jak "kurczak"
Haha, mój pies jest malutki I dodatkowo zwija się w małą, czarną kuleczkę i śpi
Moja Nówka jest jak budzik. Kiedy widzi, że mnie jeszcze po 9 nie ma na dole, to przychodzi do mnie do pokoju, otwiera drzwi i w progu tylko takie "MIIIAAAUUUU (no wstawaj Ty leniuchu!)"
Haha... fajny Chester a lubi jeść Cheetosy? drugie zdjęcie rządzi.