Nie jesteś zalogowany na forum.
Witamy na forum i życzymy miłego pobytu
Witam wszystkich jestem tutaj powiedzmy że nowy
Witamy na forum Nalimbo
Mam nadzieję, że miło spędzisz tu czas
Dzięki za przywitanie muszę trochę ogarnąć to forum, bo jest ogromne Nie to co kiedyś, 34all ;]
Witam wszystkich nowych, bawcie się dobrze (ale zgodnie z regulaminem).
Witam nowych członków na forum. Nie bójcie się pisać i pytać etc. Pozdrawiam Shupek
Cześć Nalimba! Bardzo miło cię poznać, zapraszam do pisania i życzę miłej zabawy.
Hej tutaj wszystkim nowym! Czuje się jak w rodzinie!
Witam wszystkich, Madame Carotte z tej strony
Witam Cię serdecznie Karotko
Witaj, Madame. Mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze czuć. Miłej zabawy i zachęcam do pisania postów. <3
Witamy na forum Madame
Mam nadzieję, że miło spędzisz tu czas
Hej, Madame. xP Miło cię poznać i mam nadzieję, że zostaniesz jak najdłużej. Miłej zabawy i przyjemnego pisania.
Postaram się pobyć z Wami jak najdłużej. niestety jakoś tak zawsze wychodzi, że mam słabe zacięcie do forów wszelakich. Wiem co jest tego przyczyną, ale to zbyt głupie, więc chyba nie warto się chwalić, anyway- myślę,że będzie miło
Nom, witam, witam was nowi
Witam Cię Madame. Oby na tym forum nie było nudno, w razie problemów pisz i pytaj, nie gryziemy. Zero skrępowania, luzik i będzie dobrze..Pozdrawiam Shupek
Witaj Madame. Wolę na wstępie spytać: Skąd masz tego avatara?
Ja również Cię witam Madame
namalowałam, ale przyznaje bez bicia, że inspiracji szukałam u wujka google.
Piękny awatar Madame_Carotte. Witaj w naszym stadzie! Też jeszcze jestem lwiątkiem.
Ostatnio edytowany przez GoldenLion (2012-06-05 20:37)
Witam wszystkich nowych. Bawcie się dobrze, i przestrzegajcie regulamin.
Hejka wszystkim nowym!
Bądźcie grzeczni i pamiętajcie by (w miarę) przestrzegać regulaminu, i - co najważniejsze, nie spamować.
Rawr!
Witaj zatem wszystkich, których powitać jeszcze nie zdążyłam
Jak tu zacząć ...
Jestem Silver , w realu czarnowłosa 20latka o zielonych oczach , pociętych rękach i zrąbanym życiu ...
Jako lew : będę srebrnego koloru * stąd mój nick * zamiast jednego oka mająca rdzeń * WTF ? Glados ? *. Traktująca wszystkich z tolerancją , jednak nieufna , strzelająca sarkazmem co krok.
Resztę wita lady Weronika * czyli ja *
//Silver, wszystko ok, witaj w naszym gronie, prosiłabym cię jedynie o wpisanie autora ava w polu do tego przeznaczonym.// Sachara
Witam wszystkich nowych!Bawcie się świetnie, dużo piszcie ale przestrzegajcie regulaminu
Em.... Użytkowniku piszący przed Ness, czemu widaćCię jako Derpy, a mówisz, że jesteś Silver?
To trochę podejrzane...
A może ta osoba ma dwa konta?
1. Derpy - stare
2. Silver - nowe
Może. Najlepiej, aby admini sprawdzili adres IP, to może się wyjaśnić...
Spokojnie, administracja już się zajęła tą sprawą
Mam nadzieję... i ciekawe co wyjdzie
I bez offa: Witam tych, co nie przywitałam!