Nie jesteś zalogowany na forum.
Czy wy też macie drgawki z niecierpliwości na myśl o ostatnich dwóch odcinkach tego sezonu?
Ja nie mogłem się powstrzymać i obejrzałem spoilery.... jakie to będzie zaje...... no bardzo fajne będzie
Zapowiada się siwy dym xD
Dzięki Rari . Pomogłaś mi podwójnie , znalazłaś mi gif z Derpy ^^ . Tak mam drgawki .
Mów mi Derp lub Młoda .
Rozdział 3: https://docs.google.com/document/d/1uE6 … T1Q5g/edit (ostatnie 2 strony nie były jeszcze poprawiane przez korektorów)
Ja powstrzymałem się przed oglądaniem zapowiedzi, ale niestety całkowici spoilerów uniknąć się nie da. Mam złe przeczucia, co do tego odcinka. Mam nadzieję, że się mylę.
Jestę kucę kucowym sfinksę
Moje ulubione kucyki to:
- Rarity
- Pinkie Pie
- Rainbow Dash
- Apple Jack
- Fluttershy
- Twilight Sparkle
Czyli wszystkie nowe! Są o wiele lepsze od wcześniejszych!
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Napiszę (bo nie powiem ), że ta bajka mi się znudziła.Na początku była spoko, ale po pewnym czasie zmieniłam zdanie.
Ostatnio edytowany przez Koy (2012-04-09 16:11)
ZAPRASZAM!
Życie to ciągłe zmiany...
Bo oprócz serialu jest też fandom. Muzyka, arty, filmiki, fanfiki itd. co zapobiega "znudzywaniu" się
Jestę kucę kucowym sfinksę
Wiecie, na ostatnim obrazku widzieliście mnie jako kuca. Tylko cutie mark maski Anonymous już mnie znudził. Jaki dalibyście mi znaczek? Gram na gitarze i jestem pegazem
Zmieniłam trochę wygląd:
Koniec Offtopu.
Moim pierwszym kucykiem, ajkiego poznałam była Pinkie i to jeszcze w starszych wersjach!
Ostatnio edytowany przez Vita (2012-04-11 14:29)
Vita
But lovers always come and lovers always go...
OMG, kocham tą bajkę, a najbardziej lubię Rarity i Rainbow Dash!
Mój najulubieńszy kucyk to Rainbow Dash i Applejack.
Av by Madame Carotte
Na FH gram pod 4 osobami: KarindaPL[normalna],KarindaPL[ze skrzydłami],Karin[Strasznie mała] i Karinda[z ranami na ciele].
[you], Przyjaźń jest potężna ponad wszystko.
Zapraszam na moje forum o KL!
Zapraszam na moje forum o Psach i Kotach!
Zapraszam na największe Polskie Forum o Kung Fu Pandzie!
Ja też lubię Najbardziej Księżniczkę Lunę
Użytkownik zbanowany dożywotnio.
Oglądałem parę odcinków [i oczy mi to wypaliło] ale przyznam że kiedy sprawdzałem komentarze dowiedziałem się że więcej nastolatków i dorosłych to ogląda niż dzieci.
Pixie/Amstazu to jedna osoba. Ban za kradzieże artów
Wiecie ja lubię te kuce nie dlatego ze to fajna bajka bo jest okropna Po prostu ją lubię mam parę kucyków zabawek nawet
jeszcze fajna jest celestia moja 3 letnia siostra ja kocha
Haha forum o pony Nieźle
//"Nieźle" piszemy razem. Tak poza tym staraj się pisywać posty, które wnosić będą nieco więcej do danego tematu : )
~L.//
Ja uważam że Princess Candance jest podobna po mordzie do Fretki ( z Fineasza i Ferba, eng. Cancance )
"Życie spytało śmierć: ''Dlaczego ludzie Mnie kochają, a Ciebie nienawidzą?''.
Śmierć odpowiedziała: ''Ponieważ Ty jesteś pięknym kłamstwem,a Ja bolesna prawdą."
A słyszeliście o Sweet Bell ?
Nie, ja nie, a jak wygląda?Jest ze starszych wersji?
EDIT.
Chyba wiem, kto to. To ta mała jednorożczyca (czy jak to tam się pisze) od Rarity ?
Ostatnio edytowany przez Vita (2012-05-21 15:36)
Vita
But lovers always come and lovers always go...
Tak Sweet Bell to siostra Rarity
Trochę szkoda że na razie są tylko 52 odcinki, ale słyszałem że będzie 3 seria
ps. Pinkie pie rządzi
"Dopóki tutaj jesteś ważne jest kim jesteś"
CZASAMI TO CZEGO NIE WIDAĆ JEST, A TO CO WIDAĆ TO TYLKO ZŁUDZENIE . . .
zapraszam - www.youtube.com/user/TurboTLK www.facebook.com/NikoPoland
Tak Lauren potwierdziła o tym że zrobi trzeci BEST DAY EVER >D
Śmierć odpowiedziała: ''Ponieważ Ty jesteś pięknym kłamstwem,a Ja bolesna prawdą."
Słiti Bel - niezbyt lubiana przez moją osobę postać. Taka mała kopia Rarity, z czego ta oryginalna jest lepsza xp
Z całej trójki tych małych lubię jedynie Apple Bloom, wydaje się najbardziej, jakby to ująć... Najlepsza w byciu sobą, o!
Ogólnie się pierwszy sezon był najlepszy - reszta mi się znudziła, szczerze mówiąc. Jednak dalej palę sentymentem do większości postaci z tych nowych i starych serii.
Shayen
I did my best, it wasn't much I couldn't feel, so I tried to touch
I've told the truth, I didn't come to fool you And even though it all went wrong
I'll stand before the Lord of Song With nothing on my tongue but Hallelujah
Hallelujah...
Hej,a co sadźcie o Dicordzie?
Według mnie jest to genialna postać-odrobinę uszczypliwa i złośliwa,przebiegła i genialna w swojej prostocie.Przypomina mi drugiego Skazę.Ale tak sobie na niego patrzę i myślę sobie,że nie byłby w stanie zrobić żadnemu kucykowi krzywdy.Nawet nie zamieniał ich w kamień,tak jak potraktowała go Celestia.Ale kochał chaos i burzył tym uporządkowany świat kucyków.To on na początku rządził Equestrią...podobno według finficków kochał skrycie Celestię,a ta przemieniła go w kamień.Aha i Discor ma wracać do serialu w trzeciej seri z czego się niezmiernie cieszę!
Ostatnio edytowany przez Ariz (2012-05-28 15:23)
Za ciebie i mnie..Na krzyża ramionach...Rozpięty był on pan i król...Człowiekiem się stał...I jak człowiek skonał...Z miłością zniósł strach i ból...Każdy grzech...Na krzyżu spłacił...Swoją krwią
Taka jest prawda!
Najbardziej epicki tatulek w historii epickości. -
Ostatnio zrobiłam sobie takie pony z Gotham
Z tego co wiem to takie kucyki można kupić w żabce.
Już taki jestem zimny drań
I dobrze mi z tym, bez dwóch zdań
bo w tym jest rzeczy sedno
Że jest mi wszystko jedno
Już taki jestem zimny drań
Pierwsza to Starsong, druga Cheerilee, trzecia Scootaloo, czwarta Rainbow Dash, piąta to Toola Roola. Miałam kiedyś figurki i dlatego wiem. Występowały w krótkich filmikach.
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Będę szczera-fuj nienawidzę kucyków!Mój styl to nie kolorowe naszyjniki, kwiatki i kucyki tylko pistolety na kapiszony, LEGO City i Rico. Przepraszam jeśli kogoś uraziłam Lubię tylko jednego kucyka- Rainbow Dash jest taka jak ja- szalona i za to ją lubię
Moje klasa- Lwia i Zła ziemia,Kuba- Skaza,Patryk- Zira,Kacper i inni chłopacy- lwice ze złej ziemi,Ja-Nala,Julka-Kiara,Zuzia i reszta dziewczyn- Lwice z Lwiej ziemi,Pani wychowawczyni- Sarabi,Pani od matmy- Simba,Pan od historii- Mufasa,Pan od techniki- Kovu,
Czasem jak w TV nie ma Pogromców Mitów albo Bear'a Grylls'a to obejrzę te kucyki. Ale konie śmierdzą. Kolorowe kucyki może nie,ale nic mnie nie zmieni.
Moje klasa- Lwia i Zła ziemia,Kuba- Skaza,Patryk- Zira,Kacper i inni chłopacy- lwice ze złej ziemi,Ja-Nala,Julka-Kiara,Zuzia i reszta dziewczyn- Lwice z Lwiej ziemi,Pani wychowawczyni- Sarabi,Pani od matmy- Simba,Pan od historii- Mufasa,Pan od techniki- Kovu,
Czy wiedził ktoś o czymś takim ?
Friendship is Witchcraft, jest to na podstawie MLP:FIM w sumie to są zmienione dialogi.
http://www.youtube.com/watch?v=FVgGNPV1zuM
"Dopóki tutaj jesteś ważne jest kim jesteś"
CZASAMI TO CZEGO NIE WIDAĆ JEST, A TO CO WIDAĆ TO TYLKO ZŁUDZENIE . . .
zapraszam - www.youtube.com/user/TurboTLK www.facebook.com/NikoPoland