Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Odcinek 02 -> http://www.dailymotion.com/video/x3kx3kq
Nie każdy jest tak obeznany w języku angielskim by oglądać odcinki bez napisów i nie każdy wie jak dodać napisy do filmu.
Tak więc taka forma z wtopionymi napisami powinna być odpowiednia do każdego. Na wszelki wypadek zabezpieczyłem film hasłem, które jest w ukryciu
Odcinki z napisami będą tu dodawane w ciągu tygodnia* od premiery, a przynajmniej do czasu aż Disney nie zapowie** oficjalnie polskiej wersji serialu.
* O ile współ autor się wyrobi -> student filologii angielskiej
** Jeśli serial zapowiedzą dopiero za jakieś pół roku to odcinki z napisami i tak się tu pojawią.
[Tylko zalogowani mogą zobaczyć ukrytą treść.]
Ostatnio edytowany przez Kiara (1970-01-01 01:00)
Lepiej żałować podjętych decyzji niż decyzji, które należało podjąć.
Bo w życiu liczą się głównie decyzje, a nie posiadane doświadczenie.
Osobiście myślę, że dobrze było by dać każdemu odcinkowi własny temat (schemat nazwy jak w pierwszym temacie o odcinku pilotażowym), nic to nam nie szkodzi, a będzie można swobodniej snuć komentarze.
Napisy są dobre, nie za duże nie za małe, wielkie dzięki za ten pomysł. Jeśli zgodnie ze swoją zapowiedzią wrzucisz kolejny to poleci plusik.
Co do samego uploadu - jesteś pewien że szybko stamtąd nie zniknie?
Co do samego uploadu - jesteś pewien że szybko stamtąd nie zniknie?
Zasada jest prosta -> czego nie znajdzie wyszukiwarka, tego nie znajdzie nikt. No chyba, że wie u kogo i gdzie
W pierwszej kolejności znikają filmy zawierające nazwy utworów/produkcji, tagi, opisy itp. Żeby znaleźć coś bez niczego to muszą:
a) zrobić naprawdę DOKŁADNĄ czystkę z polecenia jakiejś firmy -> co jest baaaaaardzo rzadkie
b) ktoś musi zgłasić film przez formularz zgłoszeniowy -> wątpię czy ktoś ze stada to zrobi
Wiele filmów w tej postaci utrzymuje się po kilka lat więc to raczej nie zniknie do czasu polskiej zdubbingowanej premiery
Ostatnio edytowany przez Kiara (1970-01-01 01:00)
Lepiej żałować podjętych decyzji niż decyzji, które należało podjąć.
Bo w życiu liczą się głównie decyzje, a nie posiadane doświadczenie.
Strony: 1