Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Hej!
Zapraszam was na KrolLew.pl - jest to strona, która będzie gromadzić wszystkie zakątki polskiego fandomu Króla Lwa w jednym miejscu.
Na razie strona jest skromna, ale spodziewajcie się większej ilości materiałów już wkrótce.
Ostatnio edytowany przez Nit (2015-10-11 17:46)
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
No cóż, SLZ dołączyło już do krollew.pl (jak widać ;D).
Wkrótce spodziewajcie się kolejnych rzeczy pod tą domeną.
Kiaro, ale wkrótce staniemy się częścią czegoś większego - głównym celem krollew.pl jest zebranie polskiego fandomu Króla Lwa razem, bez ograniczeń stawianych przez takie hostingi jak pun oraz zachowanie ich dla potomności. I właśnie z tego powodu wkrótce przeniesiemy na nasz serwer, pod naszą domenę archiwum Lwiej Przygody.
Ależ ja nie mam nic przeciwko przenoszeniu naszych for i zapraszaniu innych na nasz serwer. Ale... nie tylko staniemy się częścią czegoś większego ale raczej - ZACZNIEMY TWORZYĆ ten zbiór, tę grupę. A to coś więcej niż tylko dołączyć gdzieś, jak można rozumieć Twoją wypowiedź.
Owszem, Kiaro. Jednoczesnie bedziemy czescia tego jak i bedziemy te grupe tworzyc.
No to juz dodana do zakladek! Na pewno jest to bardzo pomocne i bede korzystac! Sprawdzalam jaka jest mozliwosc trafienia tutaj, bo nigdy jej nie zauwazylam, pomimo wertowania neta pod haslem "krol lew". Teraz nie widze jej na pierwszej stronie w google.. (nie wiem jak dalej) Nawet po wpisaniu krol lew pl, bo tu wyskoczyly filmy. Dopiero po wpisaniu "krol lew strona" wypada na czwartym miejscu. Jest mozliwe do znalezienia, ale nie kazdemu moze sie to udac.
PS: Brak polskich literek.. jakby, co
Strony: 1