Nie jesteś zalogowany na forum.
Spotify - bezpłatna aplikacja do słuchania muzyki
Bezpłatny, wygodny program. Jest w nim masa muzyki - od klasycznej po rap i hip-hop.
Istnieje kilka wersji Spotify:
- Bezpłatna/Spotify Free
Dostęp do Spotify masz tylko na komputerze.
Do jakiś czas będziesz musiał wysłuchać reklam.
- Płatna/Spotify Premium
Dostęp do Spotify na komputrze, IPhonie, tablecie...
Brak reklam.
- ( I jakieś tam jeszcze, ale nie pamiętam. )
Ostatnio edytowany przez Marta (13.10.2013 16:30)
Wielka fanka Warrior Cats!
Postacie: Waveforce (normalne wątki), Samanva Blirit(schizy)
Sygnaturka by Kreszer
Znam, używam <3 Duuużo hipsterskiej muzyki poznałam dzięki tej aplikacji i choć w wersji bezpłatnej wkurzają reklamówki i ograniczona ilość pomijania utworów.. i tak ją kocham. Przydaje się zwłaszcza podczas biegania lub mycia naczyń
Teraz mogłabym skorygować pierwszy post, bo z tego co się dowiedziałam to już niewiele tej bezpłatności w Spotify zostało. Podobno nie można już nawet ze swojej playlisty wybrać konkretnego utworu, tylko słuchasz po kolei bo musisz. Ktoś aktualnie korzysta?
Ja trochę korzystam ale reklamy mnie dobijają wiem że w darmowej wersji powinny być ale żeby tak często? W dodatku wybierają takie denerwujące formy...
| Facebook z rysukami | DeviantART | FA |
Niby można sobie zrobić premium na próbę.. a potem zmienić konto i tak ciągle.. albo zrobić pakiet rodzinny i wtedy płacisz 5 zł miesięcznie (?). Generalnie używam spotify głównie kiedy jestem poza domem i nie mam kompa/ radia przy sobie xD
Spotify mówi, że wersja rodzinna to 30 zł za, jak przypuszczam, 5 osób max więc w najlepszym wypadku wychodzi 6 zł, jeśli znajdziesz wszystkich chętnych. I powiesz spotifajowi, że wszyscy mieszkają pod tym samym adresem. W sumie nie wiem czy są takie dane do podania w profilu.