Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Jaki jest wg Was najpiękniejszy sport na świecie? Oddawajcie głosy w sondzie oraz dobrze by było, gdyby znalazł się Wasz komentarz do oddanego głosu. Jeśli wybraliście opcję "Inne gry zespołowe" i "Inne" podajcie nazwę dyscypliny w poście. Jestem ciekawy wyników.
Najlepszy sport to szachy. Piękna gra rozwijająca logiczne myślenie i strategię.
Ja się w 100% zgadzam z Maru.
Najpiękniejszy sport to szachy.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Z racji iż jak Dashie mam zryte klepy to moto sport: Rajdy czy Nascar^^ Kocham tą prędkość, pędzi się takim duktem przez las na budziku 160km/h, jest się zależny od pilota będącego moimi oczami gdy lece ślizgiem przez zakręt... Ehh piękny sport, najbardziej uwielbiam Bublewicza co się niestety zabił się na drzewie A Nascar cóż potężne, mocarne, ryczące, V8 i tylko jeden cel wygrać i prześcignąć konkurentów Czyli podsumowując kocham motosport i nawet jeśli ktoś nazwie mnie wariat to co poradzić pegazia natura nakazuje mi szaleć na parkingu i kręcić boczki(jeszcze na ulicy nie licząc piknego driftu w zimie nie próbowałem... ot wiecie oblodzenie, za duża prędkość, tylny napęd, 2.4turbo...)
Ostatnio edytowany przez Vorlind (2013-07-10 15:13)
Tylko rower!!!
Jest to sport który dużo wymaga ale oddaje z nawiązką. Siła mięśni to podstawowy atut, ale tylko wraz z maszyną stanowi duet, któremu niestraszne odległości i trudy terenowe.
Rower to idealny wybór dla osób, które chcą wiedzieć, że ich ciało pracuje na pełnych obrotach, a jednocześnie lubią obcować z techniką i czasem zawierzyć czemuś więcej niż mocnemu chwytowi czy balansowi ciała.
Rowerem można szybciej, dalej i wyżej, mając w zanadrzu jedynie siłę mięśni, grawitację i wciąż przekraczając granicę swojej odwagi.
Ostatnio edytowany przez Helbi (2014-10-14 15:49)
Z racji że nie można głosować na kilka to powiem tak : Jeździectwo, Kolarstwo i Pływanie <3
Jeśli chodzi o " E-sporty " to mecze LOL-a
I już się nie martw, aż do końca swych dni, naucz się tych 2, radosnych słów ... Hakuna Matata.
Nie interesuję się zbytnio sportem, nie przepadam za nim. Ale mimo to bardzo chętnie oglądam mecze siatkówki. I chociaż sama nie lubię w nią grać, jest to mój ulubiony sport.
They all will know I bring
the joy of creation
Strony: 1