Nie jesteś zalogowany na forum.
Decyzja na przełomie kilku dni. Ushuru jest fantastyczną osobą, co wnioskuje z rozmowy na gg. Zdecydowaliśmy się wziąć ślub. Mam nadzieję, że będziemy żyć na forum wspólnie i w zgodzie. Wstępna data to 20.10.12 o godz. 20.00 na lwiej skale. Zaproszeni są wszyscy członkowie stada. Jak komuś termin nie pasuje proszę napisać, postaramy się go dostosować.
Gratuluje!;) ale mnie może nie być 20 października.
Może w piątek 19? Zawsze możemy zmienić.
Wasi, jakbyś mogła to mnie też bardziej pasuje 19 Życzę szczęścia
19 mi pasuję. Będę na pewno. I jeszcze raz 100 lat młodej parze!
Hura! Będę miała tatę! Życzę wam oczywiście wszystkiego najlepszego. Postaram się być na ślubie.
Gratulacje! Wszystkiego najlepszego! 19 to dwa dni po moich urodzinach. Na pewno będę!
Gratulacje siostra . ! Mam nadzieje , że będziecie żyć długo i szczęśliwie .
Gratuluję, życzę ci szczęścia i dużo radości.
Dla przypomnienia godzina ślubu uległa zmianie. Ślub odbędzie się na Lwiej Skale o 21, tak ustaliliśmy na chatboxie. Komuś nie pasuje? Ostatnia chwila aby to zgłosić!
A czy było to zgłoszone administracji? Poza tym śluby są organizowane w tematach okazjonalnych: http://forum.krollew.pl/viewforum.php?id=77
~OFICJALNE ROZPOCZĘCIE ŚLUBU~
Motel z Basenem, wielką salą a na górze parę pokojów.
*wchodzi do motelu w garniaku i lakierkach. Siada sobie z tyłu i czeka na Parę Młodą i gości* Pierwszy.
Pfff i tak ja jestem mistrzem ceremonii... To i tak czekać byście musieli. ;3 *Schodzi ze schodów w eleganckim czarnym płaszczu, miękkich półbutach i z apaszką na szyi. Czarną.* //Mmm, pokoje na górze... me gusta. //
Ostatnio edytowany przez Source (2012-10-19 19:54)
*wchodzi do motelu* *Siada na krześle w fioletowej sukience* I czekam tylko na młodą parę .
Wchodzi do pomieszczenia w powabnej niebieskiej sukni i siada blisko pary mlodej.
*rozgląda się po sali balowej* O... już jest mistrzuniu, gości coraz więcej... a gdzie Para Młoda? *przebiera łapami z niecierpliwością*
*ostatni raz przyczesuje grzywę i wchodzi do sali*
*schodzi za Sosikiem i podchodzi do Ushuru*
Ostatnio edytowany przez Wasi (2012-10-19 19:59)
*spogląda z podziwem na parę młodą* Pięknie wyglądacie. *unosi kciuk do góry*
*szepta do Wasi*
Już czas...
*podaje jej łapę*
Już pewnie idą jestem pewna dobrze znam Wasi , ona sie nie spóźnia , a tym bardziej na swój ślub !
// Poprawione literówki ~ Nalimba //
Masz racje Nali. *Patrzy z podziwem na pare mloda*
*Znajduje sobie miejsce z tyłu i siada poprawiając wściekle czerwoną suknie*
-Byle nie puszczali jakiejś dennej muzyki..*Westchnęła i zaczęła obserwować młodą parę*
Ekhem...gotowi? *Daje parę nerwowych znaków organiście, a ten zaczyna grać: http://www.youtube.com/watch?v=vIvtK2UUcro *
Uuuuu, no to zaczynamy! ; D
// Dłuższe posty proszę. ~ Nalimba //
//I jeszcze spacje przed znakami interpunkcyjnymi. Mariutunio//
*uśmiecha się do Ushuru i podchodzi z nim do Mistrza Ceremonii. Zwraca się do gości* Witam wszystkich. Jest nam bardzo miło
*siada obok siostry* Jak ja uwielbiam śluby.
Nali, ja też je lubię *.*
//Dłuższe posty proszę po raz drugi. Mariutunio//
A więc. Zebraliśmy się tu dziś, aby połączyć świętym węzłem małżeńskim tą oto dwójkę młodych lwów. Podejdźcie tu bliżej i podajcie sobie łapki. *zwraca się do pary młodej*
Ostatnio edytowany przez Source (2012-10-19 20:08)