Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Czterej dwudziestolatkowie: Luna, Claire, Martin i Philip posiadają nadprzyrodzone moce, których używają do walki z ryfterami(rasą zamieszkującą tytułowy Wymiar Delta i próbującą przejąć kontrolę nad światem). Każdy z nich cierpi na amnezję - nie pamiętają, co robili w przeszłości i kim byli. Ich opiekunem i przewodnikiem po Wymiarze Delta zostaje Brodie. Z czasem przyjaciele odkrywają swoje pochodzenie oraz to, że Brodie też jest ryfterem.
Wiele osób twierdzi, że serial jest do niczego i że grafika kuleje, ale jak dla mnie jest okej, chociaż po wydaniu 1 mln dolarów na efekty komputerowe wizja powinna być nieco lepsza, delikatnie mówiąc. Co by nie było- serial zauroczył mnie dużą dozą humoru i wciągającą fabułą. Na youtubie można znaleźć dość dużo odcinków z napisami w języku polskim, co do niedawna było prawie niemożliwe.
Jako ciekawostkę dodam, że serial jest bazowany na komiksie o tym samym tytule. Niestety komiksu nadal nie da się nigdzie namierzyć..
Nie słyszałam o tym. Może obejrzę parę odcinków
Kiedyś puszczali na Zig Zapie, dlatego znam ten serial i widziałam chyba wszystkie odcinki
Dla zainteresowanych obejrzeniem całości: Delta State w oryginale, z napisami po polsku
Strony: 1