Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
Piszesz jedną teorię, która ma kilka pytań więcej o tematyce motocyklowej.
Wózek już jest, niejaki Peugeot 205, 1.0 w benzynie, ciasny ale własny:) Niech tylko zacznę dostawać stypendium to będę mógł bez problemu jeździć do szkoły, a nie tłuc się autobusami:)
Nie musisz mieć super auta, ważne abyś mógł tym dojechać do szkoły itp. Silnik...jak na twoje wymagania...starczy spokojnie.
Ja to na razie mogę co najwyżej pojeździć motorkiem
o pojemności skokowej silnika nie przekraczającej 125 cm³ i mocy nie przekraczającej 11 kW (14,9556 KM)
Nants ingonyama bagithi baba.
Sithi uhm ingonyama. Ingonyama.
http://animals.nationalgeographic.com/animals/big-cats/
http://www.care2.com/click-to-donate/big-cats/
Też mnie czeka ten cyrk na kółkach po raz kolejny. Cieszę się, że odpuścili mi te 30h teorii w szkółce, ponieważ straciłbym na tym mnóstwo czasu. Teraz tylko jazdy zrobić i liczę na to, że do końca czerwca już będzie wszystko pozdawane. Z kategorią A myślę że będzie o niebo lepiej niż z B czy C, coś mniejszego dla odmiany się przyda
Pozostaje mi tylko życzyć powodzenia wszystkim tym, którzy się z tym bezsensem zmagają
"Nie wykonuję request'ów/art trade'ów/commission'ów"
W piątek odebrałem ukochany dokument:) Tak jak w Wordzie jest od groma osób, tak w starostwie powiatowym nie było nikogo z interesantów. Cyrk na najbliższe ~5 lat opuszczony, może zrobię kiedyś B+E.
Mówią że w Łomży jest dobra zdawalność, o ile (40%!) to dobra zdawalność, było swego czasu o tym w tv. To jest kurcze blade, maszynka to robienia kasy...
W Białymstoku zapewne jest jakieś 10%, starczy zobaczyć na ile yarisek wyjeżdżających wracają z egzaminowanym za kierownicą.
Btw. Hassan gdzie żeś był tyle czasu chłopie?:D
...W piątek odebrałem ukochany dokument:) Tak jak w Wordzie jest od groma osób, tak w starostwie powiatowym nie było nikogo z interesantów. Cyrk na najbliższe ~5 lat opuszczony, może zrobię kiedyś B+E....
Gratuluję oraz zazdroszczę Ja jutro dopiero muszę "odkiblować" egzamin próbny w szkółce, a potem będzie już z górki Do lipca muszę się wyrobić ze wszystkim i nie wiem jak to zrobić. Inne kategorie warto robić jak najbardziej, chociaż bardziej przyda Ci się na C niż B+E moim zdaniem.
...Mówią że w Łomży jest dobra zdawalność, o ile (40%!) to dobra zdawalność, było swego czasu o tym w tv. To jest kurcze blade, maszynka to robienia kasy...
Maszynka do robienia kasy o której się przeciętnemu człowiekowi nie śniło 40% to chyba dużo Mnie czeka egzamin w B-B lub Jastrzębiu, a tam zawsze był "wysoki" procent zdawalności
...W Białymstoku zapewne jest jakieś 10%, starczy zobaczyć na ile yarisek wyjeżdżających wracają z egzaminowanym za kierownicą...
Po prostu biedny WORD potrzebuje pieniędzy
...Btw. Hassan gdzie żeś był tyle czasu chłopie?:D...
Dobre pytanie Raz jestem, raz mnie nie ma - tak po prostu
"Nie wykonuję request'ów/art trade'ów/commission'ów"
O, a ja nawet zapomniałem się pochwalić, że już jakiś czas temu zdałem prawko.
Niestety, za trzecim razem dopiero, ale za trzecim razem udało mi się totalnie wyluzować (w przeciwieństwie do poprzednich podejść) i zdałem bezbłędnie (a gości marudził cały czas, ale nic za błąd uznać nie mógł ).
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
No to gratuluję *przybija piątkę Nitowi*. A na czym Cię poprzednio oblali?
Na łuku mimo, że (nie licząc egzaminów) zawsze wychodził mi bez problemów. Stres, po prostu.
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Teraz te egzaminy ponoć są dużo gorsze, bo jakieś zmiany w tamtym roku były.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Ja zadawałam w zeszłym roku we wrześniu. Mogłam jeszcze w sumie przed tymi zmianami, ale nie chciałam się spinać z prawkiem i z maturą.
Teorię zdałam za drugim razem, praktykę za pierwszym. Miałam w sumie tylko dwa błędy na placu - najpierw po pokazaniu jakichś tam świateł zapomniałam przełączyć na światła mijania i za wcześnie zahamowałam na łuku. Ale później poszło gładko i wszystko ładnie. ^^
A, i nie jeżdziłam od egzaminu, więc będzie trochę nieciekawie jak wsiądę znowu za kółko.
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Strony: Poprzednia 1 2