Nie jesteś zalogowany na forum.
- Nie, Caro ja nie byłem w okolicach Lwiej Skały, a co się stało że tak się nas spytałaś * powiedział do Caro*
- Ja niestety nie. Ogólnie prawie nikt mnie tu nie zna. A no właśnie jestem BlackNight. Możesz mi mówić Black. Eragon mówi mi też Night, więc według uznania.
* Eragon siedzi i czeka co Caro powie i tez patrzy się na Night*
- Sama dawno tak mnie byłam. Liczyłam na jakieś wieści. Witaj Black, jestem Carotte. mów na mnie jak chcesz. Tutaj każdy inaczej mnie woła
- Aha, no ale Caro ja nie mam żadnych wieści z Lwiej Skały... * opowiedział do Caro*
- Okej. Może będę jakaś wyjątkowa. * Wypatrzyła chwilę i niezauważona przez Caro chlupnęła ją wodą.*
- Hmm a może sama się tam wybiorę w końcu. * powiedziała zamyślonym tonem *
* Eragon oparł się o drzewo i słucha rozmowy*
Ostatnio edytowany przez Waterkill (2013-06-22 19:19)
*Waterkill westchnęła. Cały czas siedziała w cieniu i myślała.*
-Co by tu...
*Goldi jest strasznie gorąca, bo przez godzinę biegała na słońcu. Z wielką radością wbiega do wody, która ją wyjątkowo szybko ochładza.*
- O, tego właśnie mi było dzisiaj potrzeba!
* bierze rozpęd i wskakuje do wody lądując koło córci * - Hejo Goldi!
- Cześć, mamo! *Przytula Karotkę.*
- Właśnie biorę kąpiel. Tobie też tak mocno słonko przypieka?
- Oj tak mocno, że aż głupie pomysły mi do głowy wlatują!
*Widząc jak Caro rozmawia z małą lwicą nie chce przeszkadzać, ale przypatrywała się lwicom. Położyła się przy samym brzegu wody, by czuła pod sobą lekkie fale.*
*Waterkill gdzieś zniknęła. Po chwili wyłoniła się z krzaków z dziwnym przedmiotem w pysku.*
*Goldi płynęła "pieskiem" przez kilkadziesiąt minut, ale troszkę się zmęczyła i zaprzestała pływania. Po prostu stała sobie w chłodnej wodzie.*
* Nad wodopój przyszedł Eragon i zobaczył innych towarzyszy*
*Weszła*
- Hej. Jestem Aisha. Mam nadzieję, że nie przeszkadzam.
*Powiedziała przy okazji przedstawiając się. Dawno jej tu nie było. Ciekawe jakie nastąpiły tu zmiany?*
*Widząc Eragona uśmiechnęła się , wstała i krzyknęła* - Hej Eragon. Co u cb?
*Spogląda na Aishę i uśmiecha się do niej.*
- Witaj, miło mi Cię poznać. Ja jestem GoldenLion, ale mów mi po prostu Goldi.
*Aisha odwzajemniła uśmiech lwiątka, które właśnie do niej podeszło*
- Miło mi cię poznać Goldi.
*Powiedziała, po czym śmiejąc się poczochrała ją po główce*
* Widząc nową lwicę i lwiątko podeszła i przywitała się* - Witajcie, nazywam się BlackNight, ale możecie mi mówić jak chcecie. Mam nadzieję, ze nie przeszkadzam. - * Po tych słowach usiadła i uśmiechnęła się.*
*Przyszłam nad wodopój, w poszukiwaniu mojej bratanicy, ale oczywiście, gdzieś sobie poszła.. Zauważyłam kilka lwów. Podeszłam do nich*
-Hejka, nie widzieliście może młodej lwiczki? Miała tutaj czekać, ale obawiam sie, ze chyba mi zwiała..
*powiedziałam, pytającym wzrokiem, patrząc na lwy*
/napisałam ogólnikowo-do wszystkich xP//
Ostatnio edytowany przez Waterkill (2013-06-24 17:35)
* Eragon odpowiada do lwicy o imieniu Aisha*- Część, jestem Eragon, miło mi ciebie Aisho poznać, nie przeszkadzasz mi w niczym * uśmiechnął się do niej*
* Eragon później podszedł do Night i powiedział*- Cześć Night u mnie dobrze właśnie dopiero tutaj przybyłem....
Ostatnio edytowany przez Eragon905 (2013-06-23 20:42)
- Sar, ja nie widziałam. Black, Eragon i Aisha dopiero co tutaj przybyli. *Spogląda na Sarminę.*
Ostatnio edytowany przez GoldenLion (2013-06-23 20:52)
- Aham no to dobrze. - *Patrzy na przybyłą lwicę* - wybacz, ale nie widziałam jej.
//Sarmina czy Goldi jest twoją bratanicą? Jeśli tak to zmienię podta xD
// nie, Goldiś nie jest nią xP//
-Szkoda..
*spojrzałam smutno*
-No nic, ide szukać dalej, może w końcu uda mi się ją znaleźć..
*dodałam i pobiegłam gdzies, aby ja znaleźć.. *
zt
*Wychodzi z wody i kładzie się na skale.*
- Teraz niech mnie słońce spiecze.
//Nie, nie jestem.//
//okej okej tylko tak z ciekawości pytam.//
- Goldi czy mogłabym się do ciebie przyłaczyć?
// A że tak jeszcze spytam od czego zależy czy jest noc czy dzień w danym temacie czyli tutaj przy wodopoju?//
//Sami sobie możemy napisać, jaka jest pora dnia.///
- Pewnie, że możesz. *Robi jej miejsce na skale.*
- Wskakuj!