Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Jeździcie na nartach? Jeśli tak to gdzie? Co lubicie w tym sporcie najbardziej? Technika klasyczna czy Carving, a może freestyle?
Zima za pasem, więc czas najwyższy zająć się zimowym szaleństwem
----Ogłoszenie----
Korzystając z okazji xP mam do sprzedania buty narciarskie:
Nordica Trend 03 Exopower
Rozmiar skorupy: 28 (W przybliżeniu numer buta 44)
Dł. skorupy 320mm
Na wyposażeniu Ski/Walk
Dwie górne klamry z dwustopniową makro regulacją
Regulowany Canting
Flex nieznany ale na moje odczucie 70-80
Kupiłem je już używane, a sam jeździłem w nich 5 sezonów. Potrzebuję twardszej skorupy i dlatego zmieniam. Buty idealne dla początkujących, miękkie, nie męczą nogi, a Ski/Walk pozwala odetchnąć w kolejce do wyciągu i generalnie przemieszczać się bez nart i jednocześnie bez odpinania klamer. Z wierzchu są mocno porysowane, ale to normalne przy zwykłym użytkowaniu. Buty są całe i całkowicie sprawne. Kapeć trochę już rozbity ale grubsza skarpeta załatwi sprawę.
Oferuję cenę konkurencyjną w stosunku do tych na allegro i najpierw kieruję moją ofertę do was a dopiero potem ogłoszę ja na wspomnianym serwisie.
Zadowolę się równym 100zł bez kosztów ewentualnej przesyłki. Możliwość przymierzenia i odbioru osobistego w Warszawie lub Piasecznie. Przesyłka Pocztą Polską (paczka ekonomiczna) na terenie Polski kosztować będzie 13zł. W razie gdyby nie pasował przyjmuję zwroty (na koszt kupującego) i oddaję pieniądze.
Na wszystkie ewentualne pytania i wątpliwości odpowiadam na privie Zapraszam gorąco wszystkich narciarzy do rozpatrzenia oferty
http://i39.tinypic.com/vqmbfl.jpg
----Ogłoszenie----
Hmm, ciekawe czy oferta nadal aktualna, choć przyznam że sama nie potrzebuję takiego sprzętu. A wiesz dlaczego? Bo ze zdjęcia wynika że mam ten sam model butów. ^_^
Jeżdżę na narty co roku od 9 roku życia, kiedy to tata postawił sobie za punkt honoru nauczyć mnie tej trudnej sztuki. Raz byłam w Czechach, 4 razy w Polsce a ogólnie to zawsze była Słowacja, póki nie weszło na dobre Euro...
Mama jeździ zachowawczo, toteż zwykle się o mnie boi, ponieważ dawniejsze ciągłe gonienie za tatą, najlepiej z nas wprawionym, wyrobiło u mnie w końcu manię prędkości. Staram się trzymać granic rozsądku, ale mało jest okazji kiedy człowiek może uzyskać takie wrażenia, bez większego zmęczenia, więc korzystam z tego całą duszą! :awesomecat:
Módlcie się abym i w przyszłym roku przeżyła.
Strony: 1