Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3
Wątek zamknięty
Podpisałem się, ale raczej wątpie żeby coś powstało pozatym czwarta część popsuła by piękno trylogi i ten ekscytujący niedosyt po serii
'Jeśli masz siłę, w końcu staniesz się samotny, a w ostateczności arogancki. Nawet jeśli byłeś wszystkim czego ludzie życzyli Ci od początku." -Itachi Uchiha :o
Jakie piękno trylogii... wszak już druga część była odcinaniem kuponów od sukcesu...
//Sory za OT, ale tu już nie mogłem się powstrzymać...//
Szczerze mówiąc kiedyś lubiłam KL3 (to była moja ulubiona część), ale jak ostatnio to włączyłam to pomyślałam: I to mi się kiedyś podobało? Ściema!. Miej więcej tak pomyślałam. Teraz to ulubiona część mojego młodszego brata (może kiedyś to zaskoczy go tak jak mnie).
//Zły temat do przekazywania tych rozważań. Od tego jest dyskusja o KL3 tutaj: [link]. Ibilis//
ZAPRASZAM!
Życie to ciągłe zmiany...
Taak... po trzeciej czesci, az strach pomyslec, co bedzie w 4. Glos jednak oddam. Moze ktos odpowiedniejszy usiadzie przy projekcie i wlozy w to serce. x)
PS: Brak polskich literek.. jakby, co
Podpisywałam to kilka razy ,ale i tak oni nigdy nie stworzą KL 4 :>
Teraz filmy Disney'a są robione komputerową grafiką 3D ( wyjątek Księżniczka i Żaba) ,a wyobrażacie sobie takiego Króla Lwa? Tsaa...niemożliwe xD
I napewno nie byłoby kontynuacji KL2 ,bo 1 część KL i KL 2 mają całkiem inną kreskę,inny styl x_x
Więc chciałabym ,żeby to było o dzieciństwie Mufasy i Skazy,ot takie marzenie.
A o historii Kopy to ja jedynie mogę sobię pomarzyć
Login na FH : Nadra5
Nimara mi właśnie też o taki pomysł chodziło aby pokazać dzieciństwo Mufasy i Skazy. Więc też się podpisałem pod petycją
Jak dla mnie, Król Lew 4 byłby....taki trochę może dla 5 - latków. Bo w końcu chyba nie chcecie oglądać takich głupot, co nie?!
No, najważniejsze, żeby tego nie zrobili! Bo, jeśli to zrobią, to.......mogą tego Króla Lwa ochrzanić! Jedynie 4-8 latki będą za tym szalały, chociaż nie sądzę.
//Bardziej niż Ty polską gramatykę w tym poście, to nie "ochrzanią" (chyba raczej schrzanią?). Ibilis//
4 część będzie o Skazie
Skąd możesz to wiedzieć? Masz oficjalną informację lub newsa?
Co to KL 4 pożyjemy zobaczymy,czy coś z tego będzie.
Ja bym chciał, żeby powstała 4 część o dzieciństwie Mufasy i Skazy, ale nie podpisywałem się, bo gdyby powstała, to na pewno nie udałaby się i zepsuła by pozostałe części, tak jak zrobiła to 3 część.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Naprawdę wątpie, by Disney stworzył 4 część KL.. Teraz jest zajęty swoimi Marvelami i Gwiezdnymi Wojnami. Filmy animowane tworzy teraz tylko po to by wmawiać ludziom "Hej patrzcie ludzie. Jestem Disney, jestem wciąż taki sam" . I pomyśleć, że to wszystko przez Boba Ignera, który chciał by Disney stał się mocarstwem w branży filmowej i który diametralnie zmienił koncepcje założyciela tej firmy- Walta Disneya.
Król Lew:
-Epicka muzyka
-Epicka historia
-Epickie postacie
-EPICKI FILM
Pierwsza część była najlepsza, druga też. Trzecia była we wszystkie trzy światy, a czwarta będzie jeszcze bardziej poplątana. Mniemam iż to będzie dalsze życie Timona i Pumby..
Każdy chciałby dokończyć historię Kovu i Kiary, a nie bohaterów trzecioplanowych..
Ostatnio edytowany przez Serui (2013-03-21 21:50)
I will protect You..
~*~
The solitude. It's scary, don't you think?
Strony: Poprzednia 1 2 3
Wątek zamknięty