Nie jesteś zalogowany na forum.
Mam prośbę - niech powstanie KRÓL LEW 4!
Podpiszcie się pod tą petycją:
http://www.petitiononline.com/lionking/petition.html
Dziękuję
Ostatnio edytowany przez Nitrol (2008-12-31 15:27)
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Ja też podpisałam i mam nadzieję, że nakręcą czwartą część KL
Kocham Cię Himsi...
Twórcy Króla Lwa kiedyś tak oświadczyli, że powinien wyjść PRZED 2012 (ale to było przed tym, kiedy stwierdzili, że zaprzestają prac nad SQUELAMI, a chcą robić całkiem nowe produkcje).
Podpisałem się już tam dawno....... przydałaby się 4 część. Popieram pomysł.
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
Ale czy nie uważacie, że Król Lew 4 mógłby być totalną porażką?
Są filmy, które mają swój kres, które przechodzą do historii, i kolejne części byłyby ogłoszone przez media filmem naciąganym, już bez takiej fabuły jak KL1...
Zakończyć może...... ale ja chciałbym żeby 4 część była jakimś oderwaniem a nie powtarzaniem tego samego motywu...... chyba każdy wie jak bardzo podobne do siebie są KL 1 i KL 2 !!!!
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
Ale samo to, sam tytuł Król Lew 4 : Cośtamcośtam
I każdy, kto spojrzy na to, stwierdzi, bez oglądania - znów Król Lew? Ileż można ciągnąć film, który i tak jest już legendą? Ciągnąć, powiedzmy sobie szczerze, na siłę, bo czytając co niektóre fanfiki o KL4, mam wrażenie, że ludzie naprawdę nie mają nic lepszego do roboty - jednym słowem - wszystko sie powtarza.
No , proszę was litości -,-' Co to w ogóle za imiona? Carmel kojarzy mi się z karmelem -,-' Wątpię czy będzie Kopa , bo powszechna wersja jest taka , że zabiła go Zira >.>'
Wszystko ma swój koniec i trzeba się z tym pogodzić , bo co za dużo , to niezdrowo.
Nie chcę żeby powstała 4 część , nie daj Bóg zrobią go beznadziejnie i całą poprzednią trylogię szlag weźmie -,-"
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
Zgadzam się. Totalnie się zgadzam. Przestańcie prosić o KL4...
KL 4 to może być totalny odlot i dzieci go luią ja też ale mam 10 lat to jest najleprza bajka świata dla mnie jak powstanie to będe ją mieć.Mam 1 2 3 i chce rzeby powstała 4:/.No wiecie:Kovu,Kiara,Carmel,Vitani,Kopa,Montel,Lili,Serafinka,Tanadi i Nuka"czytałam blogi i wynika że będą te postacie nie wiem?SORKI ZA BŁĘDY:(
Kopa mógłby być tylko jeśli TLK4 będzie prequelem (=TLK0) i to by było chyba najlepsze - dowiedzielibyśmy się co się stało Skazie, jak zaczął współpracę z Hienami itp.
Ja bym powiedział raczej, że większość nowych filmów jest kiepskich.
Ale zdarzają się też i dobre jak te kiedyś, np. "Mój Brat Niedźwiedź", "Odlot"
Ja się też podpisałam. Jestem za.
Dawny nick: Ashley/Lady
"JesteTu?" - dziwisz mnie trochę - w temacie o TLK 3D napisałaś(eś?)
To są plotki pomówienia nie ma żadnej informacji z Disney.
Był tam link z polskiej strony - tutaj
podobno początek zakładanie Lwiej ziemi czy jakoś tak
informacje mam z jakiś chińskich info
'jakiś', żadnych linków itp. informacja tutaj przedstawiona nie jest wcale bardziej wiarygodna, ale nie twierdzisz że to są "plotki pomówienia"
Ależ skąd - zawsze zostanie dużo luk, a przecież zawsze zostaje gdybanie w przeszłość (młodość Mufasy itp.)
KTO chce zrobić?
Oj no Disney, filmowcy.
Ja tam nie dowierzam, źródłom z "z jakiś chińskich info" - szczególnie, że Disney nie jest chińską firmą...
Podpisałam się, ale sama nie wiem czy tego chcę czy nie. Chciałabym gdyby kolejna część okazała się równie dobra jak poprzednie. A w to niestety watpię Ale zawsze warto próbować.
Sygn by Laura-comics
"Va'esse deireádh aep eigean..."
"Jutro ruszę tam, w obcą stronę
Bojąc się, że znów zgubiłem cel.
Może wszystko jest już stracone
A może nie... A może nie..."
"Jutro ruszę tam, w inną stronę
Z wiarą, że choć raz nagrodzi mnie los.
I odzyskam myśli stracone
I jeszcze coś... Jeszcze to coś."
~Dżem
No właśnie o to chodzi. Po prostu juz nie zrobia nastepnej tak pięknej bajki... Ale przecież my piszemy swoją! Kto powiedział, że skończy się tylko na pisaniu?
Ostatnio edytowany przez Lori (2010-07-29 13:45)
Sygn by Laura-comics
~Dżem
Jedno co do filmu jest pewne - nawet jeśli wyjdzie, to nie będą wykorzystane tam pomysły z FanFiców. Ba, filmowcy ich nawet nie czytają (nawet jeśli ktoś by wysłał go na adres np. reżysera) - bo nie mogą, a spowodowane jest to obawą o ewentualne oskarżenie o kradzież pomysłu.
Neeee
jakby był TLK4 to byłaby to porazka i w ogóle na odwala pewnie. Byle co takie.
Wiecie co, - petycje podpisaliśmy ale wątpię żeby ktokolwiek się tym przejął....
Sygn by Laura-comics
~Dżem
Wiecie co, - petycje podpisaliśmy ale wątpię żeby ktokolwiek się tym przejął....
Ja również tak sądzę. Przecież spójrzcie na dzisiejszego Disneya- Wolą tworzyć komercyjne gwiazdki,które przysporzą im większych dochodów niż potencjalny Król Lew. Mimo to petycję podpisałam, w końcu Wiara czyni Cuda.
'Nie jestem katem do wynajęcia, ani obrońcą sierot. Jestem wiedźminem'
' Rzygam swoim życiem. Rzygam swoim wstydem i poniżeniem. Rzygam swoim zaangażowaniem i odrzuceniem. Rzygam brakiem odwagi i nadgorliwością. Wyrzyguje siebie na świat'
Robicie głupotę. Bo nie chodzi o "spójrzcie na dzisiejszego Disneya" tylko o "Spójrzcie co Disney może zrobić z kultowym Królem Lwem" - JUz Król Lew 2 był porażką, Król Lew 1,5 kolejną, a Król Lew 3 może totalnie zniszczyć wizerunek bajki, na której wychowały się pokolenia. Po cholerę wam 3 część?????? Żeby Disney se portfel kasą zapchał ??? Kasą za jakiegoś zrobionego na odpierdol szmatławca?! ZOSTAWCIE KRÓLA LWA W SPOKOJU.
tyle mojego.
Wiesz, Kiara, szlag mnie trafia jak słyszę "och, zróbcie Króla Lwa 3" -no ale po co?! Niech KL pozostanie trylogią (choć wolałabym, by była tylko 1 część) a nie ciągnąć na siłę tą historię. Popatrzcie na te wszystkie inne bajki Disneya z "2" w nazwie -większość z nich była klapą, której nie oplacało się robić. Wyobrażacie sobie kultowe produkcje i 2 części? Np. Titanic 2, Forrest Gump 2, czy Szósty Zmysł 2?? Przecież sama nazwa już mnie np. zniechęca. To są filmy, które są kultowe same w sobie, nie potrzebują dodatkowych "umilaczy" w postaci drugich części czy 50tych. Zastanówcie się czasem nad tym, czy to, co robicie ma sens, czy to tylko kolejne fanowskie wzdychanie...