Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 Następna
Wątek zamknięty
Mówię o Titanicu jako filmie, Nalo - bo animacja, wiem,ze jest, beznadziejna, ale jest ^^
Dokładnie to samo miałam napomknać, że reszta to już wyobraźnia fanów. Musi byc coś, co pozwoli ujawnić się ludzkiej kreatywności. Pisanie fanfików, fankomiksów, rysowanie fanartów. I to wystarczy, bysmy sobie SAMI stworzyli wizję kolejnego Króla lwa.
Bardziej dorosły odpowiadałby starszej młodzieży, ale nie wiem czy do dzieci by to trafiło ^^;
To animacja?
Aż muszę zerknąć ^^ Warto?
Może trzymajmy sie tematu? podpisałam się pod petycją
"Życie spytało śmierć: ''Dlaczego ludzie Mnie kochają, a Ciebie nienawidzą?''.
Śmierć odpowiedziała: ''Ponieważ Ty jesteś pięknym kłamstwem,a Ja bolesna prawdą."
Ja nie, bo nie chcę czwartej części.
Patrząc na "Hannah Śmietanach" czy "Powodzenia, Karol!" lub inny SłItAśNe pełnometrażowe ścierwa w 3D (poza paroma wyjątkami, mi się z 3D podobał tylko "Toy Story" i "Rodzinka Robinsonów"), to najwięksi fani (w tym ja) okryli by się hańbą, zwłaszcza, że na 100% będzie to w 3D (chyba, że jak Warner Bros przy "Harrym Potterze i Insygnii Śmierci: Cz.1" zapomną zmienić film ;D). Chyba że Król lew 4 MUSI BYĆ koniecznie, to nie chcę żadnych Czas Kovu, dziecko Kiary, teściowa Nali, itp. tylko dzieciństwo Skazy i Mufasy, oraz panowanie Ahadiego. Tyle usłyszycie ode mnie w sprawie czwórki.
Brawo Zgadzam się z szanownym Szympi'm aplaus
Śmierć odpowiedziała: ''Ponieważ Ty jesteś pięknym kłamstwem,a Ja bolesna prawdą."
Ja bym np. chciała ale to ryzykowne, bo rzeczywiście mogliby coś spartaczyć i zepsuć wrażenie najpiękniejszego filmu jaki powstał. Ja osobiście chciałabym coś typu "Zira's Story" bo od razu było wiadomo kto jest ojcem Nuki, Vit i Kovu.
Lina to może zarejestrujesz się do Nas? I wymieniła z z nami Swoje zdanie?
Oczywiście i ja, jak część z nas widzę KL4 jedynie jako prequela KL1, opowiadający historię młodego Mufasy i Skazy. Dłużej ciągnąć historii w przód nie ma sensu.
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Niech Król Lew 4 powstanie jak najszybciej!
//A duże litery to co? Ibilis//
Dawny nick: Tanabi.
Mam pozwolenie na pisanie w grze inaczej niż w regulaminie.
Zbanowany ? cóż zrobił że go zbanowaliście
Wiecie ludzie czytałam różne blogi i fora mówili że albo 4 będzie klapą albo jej w ogóle nie będzie . Ale Ja w to nie wierze !!! Konntynuacje KL1 były poprostu najlepsze . Ta bajka ona wywołyje u mnie łzy , radość i podniecenie . Wierze że 4 będzzie taka sama a nawet lepsza !!! Kovu i Kiara także przecie muszą mieć dzieciaki . Chętnie bym zobaczyła 4 !!! Zachęcam Disney do kolejnej części w tej bajce nie może być klapy ! A niech ich fantazja poniesie i coś nowego na na tacy podadzą a co napewno będzie to miłe zaskoczennie
Musiałam to edytować bo się aż rumieniłam ze wstydu
Ostatnio edytowany przez Naj.Fanka.KL (2011-08-19 05:13)
[you] grozisz mi ?! Nie ? To fajnie.
Lew ma, wiadomo, pazur lwi,
Lew sobie z wszystkich wrogów drwi.
Bo jak lew tylko ryknie,
To wróg natychmiast zniknie.
ryyk :kwow: = :krzyk: :oczy: :wsciekly: :sparta: :wytrzeszcz:
Avek mojego autorstwa
Po pierwsze to raczej nie Kovu i Nala, a Kovu i Kiara... (to wyjaśnia podniecenie). Po drugie nie nadużywaj wykrzykników. Po trzecie spacji nie stawia się przed znakami interpunkcyjnymi, a po nich. Po czwarte Twój nick to trochę słabo pasuje, jeżeli mylisz Kiarę i Nalę. //btw. "ja" pisze się z dużej litery tylko na początku zdania.//
Ale na temat: wypowiedzi blogerów którzy nie wierzą w udaną czwartą część KL są uzasadnione. Zobacz na dzisiejsze produkcje Disney'a w tym KL3...
//btw. Nati uważa Cię za PoKeMoNa//
//Przekaż z Nati, że się z nią zgadzam -_-//
Kovu i Nala - to mnie zbiło. Normalnie zgon na miejscu
A co do KL4 - ja już wcześniej wyraziłam swoją opinię. Szanse na to, że czwarta część byłaby tak fajna jak pierwsza, są wielkie jak winogrona w marcu
Jak dla mnie dwójka była już taka sobie (chociaż dało się jeszcze oglądać)... A trójce już nawet nie wspomnę >< Niech lepiej zostanie tak jak jest, bo nie chcę sobie przypadkiem popsuć dobrego wrażenia!
Sygn by Laura-comics
"Va'esse deireádh aep eigean..."
"Jutro ruszę tam, w obcą stronę
Bojąc się, że znów zgubiłem cel.
Może wszystko jest już stracone
A może nie... A może nie..."
"Jutro ruszę tam, w inną stronę
Z wiarą, że choć raz nagrodzi mnie los.
I odzyskam myśli stracone
I jeszcze coś... Jeszcze to coś."
~Dżem
A moja opinia - jest taka i ją już wyraziłem, że KL4 MOŻE być fajny, ale wyłącznie jako prequel pierwszej części. Nie ma co już kontynuować historii w przód i robić z niej tasiemca
Ja jestem przeciw TLK4! Pewnie będzie klapą widząc po dzisiejszych bajkach Disneya.
Już taki jestem zimny drań
I dobrze mi z tym, bez dwóch zdań
bo w tym jest rzeczy sedno
Że jest mi wszystko jedno
Muszę zaprzeczyć - bajki animowane klasycznie (2D) są wyjątkiem od reguły, np. MBN czy Księżniczka i Żaba
Kick strach sie bać? Fineasz i Ferb? Weź przestań. Czysta komercja.
To są seriale a nie filmy animowane - produkowane masowo.
A Fineasz i Ferb pomijając brzydką oprawę graficzną są najlepszym serialem animowanym na DC więc nie ma co narzekać
I tak są beznadziejne...
Lady Gaga mimo kopiowania strojów czy Justin Bieber mimo, że nie umie śpiewać jak facet to i tak są "najlepsi".
Twoja opinia, mi FiF się podoba
Ale koniec z OT, wracajmy do tematu.
Nie ma co już kontynuować historii w przód i robić z niej tasiemca
Mówiąc co sądzę o KL4 miałam na myśli właśnie kontynuowanie historii - czyli film o dzieciach/wnukach Kiary i Kovu. To raczej nie byłoby dobre... ;p
Sygn by Laura-comics
"Va'esse deireádh aep eigean..."
"Jutro ruszę tam, w obcą stronę
Bojąc się, że znów zgubiłem cel.
Może wszystko jest już stracone
A może nie... A może nie..."
"Jutro ruszę tam, w inną stronę
Z wiarą, że choć raz nagrodzi mnie los.
I odzyskam myśli stracone
I jeszcze coś... Jeszcze to coś."
~Dżem
Poodpisałam! i mam nadzieje że będzie 4 a moze i więcej! =)
A wogóle CO JA?!
//Posty połączone. Ibilis//
PODPISAŁAM SIE DWA RAZY MAM KILKA MAILI WIEC moge sie kilka razy głosować Powstań TLK4
//Nie nadużywaj CAPSA, to raz. Dwa: nie pisz posta pod postem. Trzy jest to oszustwo. Cztery stawiaj znaki interpunkcyjne. Pięć używaj polskich liter... Załamać się czasem można... :-/ Ibilis//
Ostatnio edytowany przez FankaKrólaLwa (2011-09-14 18:06)
Czy istnieje życie bez życia? Czy istnieje śmierć bez śmierci?
Stary nick: FankaKrólaLwa
http://krol-lew-4-wedlug-mnie.bloog.pl/ - Zapraszam na mojego bloga o KLu.
To jest według mnie komiczne:
Ale już oficjalnie wiadomo że Król Lew 4 powstanie! Według dostępnych informacji ma nosic tytuł :,,Król lew4 : Ocalenie"
Podano również fabułę: w Afryce pojawia się predator, który postanowił upolowac Simbę. Tymczasem po drugiej stronie globu, w tajnym laboratorium Skynet wskrzesza Skazę jako cyborga mającego zniszczyc wszystkie zwierzęta na świecie. W trakcie walki z najeźdźcami Timon i Pumba spotykają Ridża Forrestera, który twierdzi że tak naprawdę to on jest ojcem Simby.
Reżyserem ma byc Roland Emmerich, a czas premiery ustalono na 21.12.2012.
Źródła: ,, Fakt", ,,Pudelek"
ZAPRASZAM!
Życie to ciągłe zmiany...
Koy
Jeżeli ma powstać takie coś, to ja dziękuję No bo w końcu KL to zawsze była bajka BEZ udziału ludzi. Cyborg? Predator? bez przesady, lepiej by zrobili historię o Kopie, albo coś ala: Czas Kovu. Chociaż mile byłoby widziane coś jak w Shreku. Mianowicie krótkie 20-minutowe filmiki z udziałem lwów. Mimo wszystko na KL4 czekam z wielkim zapałem
Serio KL bądź taka jak zawsze poklon
Baczność [you]!
"...Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć..."
Koy, proszę przestań trollować. ^_^
Co do wszystkich niesamowitych zapowiedzi KL4 - nie wierzcie w nie póki nie zobaczycie takiego newsa na stronie Disneya lub godnym zaufania źródle (np. IMDb ).
No właśnie piszę to komiczne. Ja w taką głupotę nie wierze tylko przedstawiam coś co przeczytałam, a w ogóle to jest głupie według mnie.
ZAPRASZAM!
Życie to ciągłe zmiany...
Strony: Poprzednia 1 2 3 Następna
Wątek zamknięty