Nie jesteś zalogowany na forum.
Może niekoniecznie błąd, ale w drugiej części widać te zęby doskonale. W pierwszej części natomiast ich nie widać.
Może w pierwszej mu jeszcze dobrze nie wyrosły
Sygn by Laura-comics
"Va'esse deireádh aep eigean..."
"Jutro ruszę tam, w obcą stronę
Bojąc się, że znów zgubiłem cel.
Może wszystko jest już stracone
A może nie... A może nie..."
"Jutro ruszę tam, w inną stronę
Z wiarą, że choć raz nagrodzi mnie los.
I odzyskam myśli stracone
I jeszcze coś... Jeszcze to coś."
~Dżem
To jest błąd - poważny błąd, Zazu ani na gadżetach ani w komiksach ich nie ma, poza tym ptaki nie mają przecież zębów
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Dzisiaj zamierzam oglądnąć TLK2 to jeszcze sprawdzę, ale rzeczywiście, wydaje mi się to mało prawdopodobne
Sygn by Laura-comics
~Dżem
Ptaki zębów nie mają... A zębów Zazu w drugiej części nie da się nie zauważyć.
Zazu? Zęby?
Nie zwróciłem na to uwagi. Tak w ogóle to mało spostrzegawczy jestem i nie wiedziałem, że może być aż tyle błędów w filmach. ^^' Dla mnie liczy się główne przesłanie...
Kiara 0, zębem, a właściwie zębami nie, ale można powiedzieć to w inny, sposób, np. Zazu mógłby nastroszyć pióra, "napuszyć się", machnąć skrzydłem i wykrzywić nieco tą minę na dziobie, by pokazać swą dezaprobatę do Lwiej Ziemi. Mimika wcale nie musi ograniczać się do dzioba i zębów, co jest błędem w anatomii (?).
Taa... też od razu zauważyłam te zęby Zazu... Wkurzały mnie jak nie wiem przez nie Zazu zrobił się mega brzydki.
Choć pięknością nigdy nie był
A właśnie chciałam polecić Miłość rośnie wokół nas po bługarsku
http://www.youtube.com/watch?v=yCqFXcpABo4
Ostatnio edytowany przez Kora (2010-09-13 17:58)
A tutaj rysownicy poszli sobie na łatwiznę:
Przypatrzcie się, są skopiowane!
Już mniejsza o czepianie xD Pomyśl, jaki trzeba mieć dobry wzrok i spostrzegawczość żeby coś takiego w ogóle zauważyć!
A ptaki - jak się dobrze przyjrzeć - rzeczywiście kopiowane ^^
Sygn by Laura-comics
~Dżem
Ja chyba ślepa jestem bo niemoge tego zauwazyc ze sa skopiowane xD Ale wieze na słowo... Nit ty to zauważyłeś w filmie czy gdy zobaczyłeś ten obrazek?
wężowa mama
Przeglądałem galerię screenów i to zauważyłem.
Kolejne copy-paste w przemarszu hien
(w drugim kadrze skopiowałem pierwszą hienę na tę obok i zaznaczyłem czerwoną kropką )
ale tu już zauważyć dużo prościej xD
Wiecie, w scenach w których wymagana jest większa liczba postaci (marsze, lot ptaków) zazwyczaj filmowcy robią "kopiuj-wklej" przy rysowaniu 200 ptaków, czy nawet 80, nie ma czasu ani chęci na rysowanie każdego ptaka czy hieny pojedynczo. To samo ma się w przypadku scen bitewnych w filmach. Filmach aktorskich, I mean. Wydaje się, że jest tyyyyyle ludu, a to tak naprawde są pokopiowane i powklejane grupki osób
Racja, Ax
http://www.mylionking.com/forum/downloa … &mode=view - tutaj graficy przesadzili z efektami komputerowymi ;3
O ludzie, czasem niesamowite są te zniekształcenia
no ale w takiej scenie to dynamika musi być wypasiona
Racja. Zauważyliście to,że gdy Simba i Nala wybierają się na cmentarzysko słoni, spotykają hieny. Po chwili rozmowy uciekają. Simba natrafia na „ścianę” ze szczątków słoni i zaczyna się na nią wspinać. Po chwili dobiega Nala, króra ma problemy z wspięciem się. Simba zbiega, by jej pomóc, drapiąc przy tym jedną z hien - na jej policzku wyraźnie widać głębokie zadrapanie, tym bardziej, że widać ją z profilu. Po chwili przybiega Mustafa zaalarmowany przez Zazu, który pokonuje hieny. Jednak żadna z hien nie ma na policzku szramy, którą zrobił Simba. Screenów nie znalazłam.
'Nie jestem katem do wynajęcia, ani obrońcą sierot. Jestem wiedźminem'
' Rzygam swoim życiem. Rzygam swoim wstydem i poniżeniem. Rzygam swoim zaangażowaniem i odrzuceniem. Rzygam brakiem odwagi i nadgorliwością. Wyrzyguje siebie na świat'
Ale ja znalazłam i nawet tu wstawiłam. Zobacz 4 stronę tego tematu
Sygn by Laura-comics
~Dżem
KibaKito - patrząc na twój podpis można zauważyć że w sposób Zira zadaje Kovu cios łapą ranę na oku powinien mieć poziomą, a nie pionową
A ja przyznam, raczej nie wpadka, ale że powala mnie to, że jak Kiara leci zapłakana do środka skały po wygnaniu Kovu to żadna lwica jej nie pilnuje. Hm.
No fakt, ciut dziwne. Tak to jest ze strażą, nie ma jej tam, gdzie być powinna.
//Btw. Witam na forum. Najlepiej przedstaw się tu gdzie wszyscy nowi //
Czasami każa postać ma swojego własnego rysownika/animatora (nie jednego, w zasadzie cały zespół osób). W napisach końcowych zwykle jest (np. w AiO)
Ostatnio edytowany przez Crusier (2010-12-31 14:30)
Jestę kucę kucowym sfinksę
A co z pazurami w tylnych łapach Skazy.... Raz są raz ich nie ma....
Lwy mogą chować pazury . Wszystkie kotowate to potrafią oprócz gepardów . Jeśli się mylę proszę mnie poprawić!
W której scenie?
//Btw. Witaj na forum. //
A i w II gdy simbie śni się znowu śmierć ojca gdy kovu jest jeszcze w cieniu a simba myśli że to skaza to kovu ma brodę jak skaza a potem gdy się rozświetla już jej nie MA!
Zupa kapusciana wiatr
//Scal posty//
Hmm... nie kojarzę przyśpieszenia. Może tylko w edycji specjalnej było. Btw. Z tym wyglądem jak Skaza było celowe. Simba myślał, że on jest jak Skaza (i myślał, że to Skaza) a trochę się w wyglądzie różnią.