Nie jesteś zalogowany na forum.
Zamiast rozpisywać się nt. konkretnych gier to możecie po prostu podzielić się aktualnymi wrażeniami z gier.
W co aktualnie gracie?
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Aktualnie gram w Team Fortress 2. Grę odkryłam pod koniec sierpnia, i od tamtej pory mam fazę na to. Zaniedbałam inne gry ale za to zaczęłam ćwiczyć rysowanie ludzi.
Czasami tez gram w Minecrafta i Spore.
Moje DA.
I remember everything... And it changes nothing! ~Dust
Bardzo tajemniczy link
PC:
Minecraft (obecnie 1.6.2, jak mody będą poaktualizowane, to wgram 1.7.2), komentarza chyba nie wymaga
Fallout 2 (będę grał w najbliższym czasie, planuję instalację ) - gra z 1998, sequel jednego z najlepszych cRPG, sam w sobie też wysokiej klasy cRPG. Szczerze polecam, o ile przetrzymacie grafikę przestarzałą w 1997 (sic!).
"Jakieś-szachy-pod-Linuxem (C)" xD
PSX/PS2 (PS2 emuluje PSX'a... póki sobie go nie kupię ):
Toy Story 2: Buzz Lightyear To The Rescue - miałem kiedyś na PC... ale nie mam... wersja na PSX'a różni się jedynie wyglądem jednego z przeciwników (inny kolor koszuli ).
Rayman - wiadomo, klasyka platformówek 2D (i to w 16bitowej palecie kolorów )
Rayman 2: The Great Escape - sequel powyższej gry, jest już w 3D. Ma wersje zarówno na PSX'a jak i PS2 (Rayman: Revolution), w wersję PC chwilowo nie gram... Wersje różnych platform się dość znacznie różnią, nie są to skopane konwersje (jak zwykle bywa), lecz właściwie niemal odrębne gry (choć z dość mocnymi podobieństwami).
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2015-03-27 23:41)
A ja męczę po raz kolejny Final Fantasy 7 ale już mi niewiele zostało. A po FF7 się zobaczy na co przyjdzie ochota.
Ja obecnie na zmianę:
Red Faction: Guerrilla - naprawdę fajna gra z otwartym światem i możliwością niszczenia budynków. Fabuła średniawa, ale gameplay miodny!
Burnout Paradise - Teraz zdobyłem licencję A, próbuję zdobyć kategorię "Burnout", ale kto grał, ten wie - że ciężko. Podobnie jak wyżej - świetny model zniszczenia (choć tu akurat samochodów).
Ja obecnie gram w: The Sims 2, The Sims 3, Worms 4 Mayhem, Need For Speed Carbon, GTA San Andreas (Extreme), Deluxe Ski Jump 3. I to wszystko w ciągu jednego tygodnia .
Tak ok. raz na miesiąc sobię gram też w stare gry na Pegasusa (XD) i na PS1 (na emulatorach oczywiście).
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Ja wciąż spędzam najwięcej czasu z Guild Wars 2 No boku pogrywam w Gemini Rue - noir wykonany w klasycznym stylu "point & click" w rewelacyjnej oprawie audio/video. Całość osadzona w przyszłości w iście "Blade Runner"-owskim stylu.
"Nie wykonuję request'ów/art trade'ów/commission'ów"
Risen 2... gra świetna, ale zbugowała mi się.
Niestety jest to główny wątek fabularny, a nie misja poboczna, a cofać 2h mi się nie chce, więc napisałem do pomocy technicznej i obecnie czekam aż coś odpiszą.
Obecnie gram w Batman Arkham Origins.
Król Lew:
-Epicka muzyka
-Epicka historia
-Epickie postacie
-EPICKI FILM
Ja miałam na tapecie Morrowinda i Obliviona, marzę o Skyrimie, ale za słaba karta graficzna. Poza tym to Portal 2, Ankh 3, LoL, Tera, Reksio i Ufo...
Jutro zabieram się za "Ni No Kuni", które z przeogromnym zdziwieniem nabyłem na PS Store za niecałe 40zł...
Mam banan na twarzy jak małe dziecko, ponieważ zapowiada się mega weekend w towarzystwie Studia Ghibli
"Nie wykonuję request'ów/art trade'ów/commission'ów"
Cóż, ja teraz gram raczej całkowicie w LOL'a (pozdrawiam Pana Kapitana ), sporadycznie w MW3 oraz myślałem nad powrotem do GW2, ale nie za bardzo radzę sobie w tej grze.
"Jasność tysiąca słońc, rozbłysłych na niebie, oddaje moc Jego potęgi. Teraz stałem się Śmiercią, niszczycielem światów." Robert Oppenheimer
Gram codziennie (w zależnośći od ilości wolnego czasu) w DayZ Standalone. Do tego od czasu do czasu w Battlefield 3/4.
PS: Zapraszam na mojego bloga. Opisuję tam swoje doświadczenia związane z Dayz
https://www.facebook.com/mojsposobnadayz
Baczność [you]!
"...Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć..."
A ja teraz gram w Feral Heart i Wolf Soul (serwer IT). Ale niestety obie gry po miesiącu zaczęły mnie trochę nudzić.
Od ponad roku regularnie marnuję życie przy Elsword. Od czasu do czasu gram w Touhou Project (taki fajny bullet hell), Personę 4, Wadanoharę, OFF i inne śmieszne 2D RPG.
Ostatnio edytowany przez Shaia (2016-02-07 19:42)
Ja preferuje tytuły strategiczne. Gram w AoE II (oryginał z 1999) , Cywilizacje 4-6(bte) i King's Bounty: Legenda
Szaman, Lord Cesarstwa Doliny
Mówca Praojców, Mistrz Protokołu i Protektor Tronu
Starodawny, Pierwszy Zaprzysiężony, Strażnik Pieczęci i Pan na Szarej Twierdzy
~ wcieleń ma wiele... ale to tu wszystko się zaczęło.
Ja w tej chwili siedzę godzinami w Impressive Title Polska, jednak z gier, które mi się bardzo spodobały mogę wymienić po prostu serię Five nights at Freddy's.
W tym ostatnim, to, co mnie zaciągnęło do tej gry, to niesamowita ukryta fabuła.
"Kłamstwa są jak sprinterzy, prawda biega w maratonach."
NFS 7, od początku różowa honda civic, potem acura rsx + tona spojlerów. Wyścigi ogrywam na Medium/Hard (przed każdym wyścigiem się wybiera stawkę, im wyższy poziom tym więcej kasy ale i trudniejsi przeciwnicy). Do tego raz w tygodniu jak kolega wpadnie to sims2, by pobudować razem na kodach.
>>>>>>KRÓLEWNA ŚNIEŻKA<<<<<< "Ooo... jestem, jaka jestem
Ooo...robię zawsze to co zechce
Chociaż wstaję bardzo wcześnie
Bardzo późno chodzę spać
Czasem nawet sobie przeklnę
Zgadnijcie, jak" ~Łzy
Rayman 2, Earth 2150, Gift... wiem, stare gry, ale właśnie się bawię kompem z Windowsem 98SE.
(A na współczesnym kompie męczę Minecrafta ).
Duck Tales Remastered - polecam każdemu.
Mam nadzieję, że Króla Lwa też tak kiedyś odświeżą.
RAYMAN. <3 O MÓJ BOŻE, TAK!
Mało gram, ale kiedy najdzie mnie ochota, grywam w GW2 (przecież to prosta gra, co w niej trudnego?), sporadycznie AION. Próbuję aktualnie Blade & Soul.
(yup, lubię MMO)
Ostatnio też myślałam, czy dla czystej frajdy nie wbić u chłopaka na LoLa i zobaczyć, jak bym się odnalazła po tak długim czasie, gdy wszystko się zmieniło.
Z chęcią, tyle że czasu nie mam właśnie.
A ja zabrałem się teraz za emulowane gry na GC i Wii - Smash Bros, Zelda i Mario Kart.
Jutro zabieram się za "Ni No Kuni", które z przeogromnym zdziwieniem nabyłem na PS Store za niecałe 40zł...
Mam banan na twarzy jak małe dziecko, ponieważ zapowiada się mega weekend w towarzystwie Studia Ghibli
Fajnie się gra i grafika to po prostu magia.... dosłownie tak jakby człowiek oglądał bajkę... Gra przywraca miłe wspomnienia i w ogóle mi nie przeszkadza, że główną postacią jest mały chłopiec. Tylko, że dużo do ogarnięcia. Miałam dosyć długą przerwę i nie mogę się w tym połapać.
Gram też w The Sims 3 ale głównie to z siostrą. Potworzyłyśmy całą zgraje postaci z filmów i komiksów, taki jak - Zmierzch, Avengers, X-Men i Harry Potter. Naprawdę niezłe jaja gdy te postacie się spotkają. Polecam! xD Mam też oczywiście własną zapiskę na poziomie. Okazało się, że jestem hardcorem, bo prawie nikt kogo znam nie dorobił się prawnuków! I chociaż mój jedyny dodatek to "Z Nie|z|Tego Świata", to potrafię im urozmaicić życie. Ale wolna wola to mus inaczej byłoby zby nudno...
Grałam swojego czasu w Kogame. Taka gierka gdzie się buduje z klocków i tworzy gierki, w które inni mogą sobie poskakać, itp. Siostra mnie zaangażowała i powiem wam, że gdyby nie to, że jakieś 90 % to dzieci i można tu znaleźć nooby idealne, to tworzenie modeli i projektów to naprawdę fajna sprawa! Ale odkąd siorce komputer nie działa, to zaglądam sporadycznie. Dostałam ostatnio świeczkę... [^]
//Nie z Tego pisze się osobno. Ibilis//
Ostatnio edytowany przez Sufuria (2016-04-05 22:42)
PS: Brak polskich literek.. jakby, co
Aktualnie gram w różne mody do Gothic'a, choć większość czasu poświęcam teraz na "Mroczne Tajemnice"
"Power is only given to those who are prepared to lower themselves to pick it up. Don't waste your time looking back. You're not going that way."
---
Ostatnio zabrałem się za dość świeżą pozycję z jednej z moich ulubionych serii a mianowicie ,,Rayman: Origins'' - gra bardzo lekka i przyjemna z fajną grafiką (w HD). Taka pozycja na każdą okazie.
A oprócz tego maniaczę w przeróżne tytuły z mojej ulubionej serii: Sonic the Hedgehog.
Szaman, Lord Cesarstwa Doliny
Mówca Praojców, Mistrz Protokołu i Protektor Tronu
Starodawny, Pierwszy Zaprzysiężony, Strażnik Pieczęci i Pan na Szarej Twierdzy
~ wcieleń ma wiele... ale to tu wszystko się zaczęło.
Ja nadal w gry IT. Z tym, że już na innych serwerach: Impressive Title Polska (najczęściej), Dragons Den, Last Moon, Wolf Soul.