Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam, chciałbym się pochwalić i podziękować wszystkim dzięki którym tutaj piszę. Myślałem że jestem najgorszym artystą ever ale przez to forum uwierzyłem w siebie i zauważyłem że wystarczy tylko troszkę popracować. Rysunki które tutaj zamieszczę są według kolejności ich powstawania więc można zobaczyć postępy. Proszę o rady i krytykę
1 Rysunek, byłem taki szczęśliwy gdy go narysowałem a teraz jest najgorszy
2 Rysunek też z TLK 10000x lepszy
3 Drzewko
4 Podwórko
5 Rafiki tree (nie udane)
6 Domek ( coś nie tak z dachem chyba perspektywa ale inaczej mi nie wychodziło + drzewo ogólnie nieudane )
7 Owocki ( coś nie wyszło ze stołem i okno chyba za małe ale i tak mi sie ten rysunek bardzo podoba )
Dziękuję czekam na porady i oceny, mi osobiście najbardziej podoba się rysunek 2 i 7
I już się nie martw, aż do końca swych dni, naucz się tych 2, radosnych słów ... Hakuna Matata.
Yay, ale ładne! Najbardziej podoba mi się 2 i 4. Rysuj dalej, bo masz talent!
Wielka fanka Warrior Cats!
Postacie: Waveforce (normalne wątki), Samanva Blirit(schizy)
Sygnaturka by Kreszer
Ładne. Drugi mi się najbardziej podoba. Ćwicz dalej, a będzie coraz lepiej.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Rysujesz o wiele lepiej ode mnie. Pracuj dalej to będzie jeszcze lepiej
To jest przepiękne. Najlepsze to 2 i 7. No faktycznie coś ten stół nie wyszedł, ale musisz dalej ćwiczyć.
Drzewo Rafikiego jest w porządku, nie wiem, co ci nie pasi.
Domek jest spoko. Jedynie co to dachówki coś tak wyglądają dziwnie, a drzewo jak miałoby spaść xD.
1 Rysunek, byłem taki szczęśliwy gdy go narysowałem a teraz jest najgorszy
Właśnie sobie ostatnio przeglądałam własne prace z 2012 i z br. Wtedy pomyślałam tak samo.
Podsumowując. Ćwicz, ćwicz, ćwicz, a zajdziesz daleko .
//"Miałoby" piszemy łącznie. ~FL//
Ostatnio edytowany przez FireLion (2014-08-20 12:47)
2 i 4 nawet spoko W 6 Ci ten dom tak trochę krzywo wyszedł. Tzn. linie dachu powinny się zbiegać i ta ściana z garażem trochę większa być (bo bliżej jest). Może spróbuj sobie punkty zbiegu rysować, żeby tę perspektywę lepiej ogarnąć
I żeby się już tak nie wymądrzać, to dodam, że ładnie Ci te kwiatki w 7 wyszły xD
Dziękuję wszystkim za ocenki ale dobrze że nie widzieliście jak rysuje zwierzęta czy ludzi MASAKRA ostatnio narysowałem pewne zwierzątko ale pokaże jak aparat wróci z naprawy ciekaw jestem czy zgadniecie co to za "stworek" jak wstawie i ktoś zgadnie to dostanie frytki z MCdonalda
-------------------------------------------------------
Hmmm
Rysunek nr.8 Poznajecie
//Połączyłam posty. ~Sami//
Ostatnio edytowany przez Sambirani (2014-08-25 10:13)
I już się nie martw, aż do końca swych dni, naucz się tych 2, radosnych słów ... Hakuna Matata.
8 Najlepsza! Naprawdę świetnie Ci wyszedł Fire:). Jak pisali wyżej: Ćwicz, ćwicz dużo:).
"Otaczają mnie kretyni…"
Musisz jeszcze ćwiczyć. Dużo, dużo ćwiczyć. O ile rysunki z pierwszego posta są całkiem ładne, nad zwierzętami powinieneś jeszcze popracować. I czy dostałeś pozwolenie na przerysowywanie mojego rysunku? Mówię tu o obrazku w twoim ostatnim poście. Nie pytałeś się mnie o to, a powinieneś.
They all will know I bring
the joy of creation
Swahu przepraszam nie wiedziałem że to twoje, FL pozwolił mi się narysować więc wzorowałem się na jego avku, jeśli chcesz mogę usunąć a tak poza tym wiek ktoś może kto zrobił avka Maru bo mam już szkice a nie chce żeby ktoś miał później wąty, najwyżej nie wstawię ale powiem tyle, wyszedł lepiej niż FL
Wystarczy ze nakierujesz myszką na awatar użytkownika. Jeżeli dany użytkownik wpisał autora, to będzie pokazany obok z innymi informacjami. Wiesz, mówiąc ze ktoś pozwolił narysować jego postać, nie oznacza ze masz przerysowywać z innego rysunku, nie ważne kto był autorem, warto by było się najpierw zapytać.
Moje DA.
I remember everything... And it changes nothing! ~Dust
Bardzo tajemniczy link
No ja pozwoliłem, bo nie pisałeś, że chcesz z tego przerysować.
9. A oto i cudowny portret Maru
Tors i grzywa wyszły świetnie, ale głowa i pysk są nieco za wąskie. Wcale nie masz racji, że zwierzęta rysowane przez Ciebie, sa masakryczne. Masz talent, widać to. Nie przejmuj się, że nie rysujesz idealnie (nikt tak nie rysuje chyba), ale jesteś jeszcze bardzo młody i wiele ćwiczeń przed Tobą:). Poćwicz to, co wychodzi Ci najgorzej. Z tego ostatniego rysunku wnioskuję, że najlepiej by było, gdybyś ćwiczył rysowanie głowy i jej szczegółów. Podpatruj tutoriale na YT, stronach dla rysowników itp.
"Otaczają mnie kretyni…"
To nie jest narysowane tylko odmierzone proporcje i "przerysowane" staram się w ten sposób nauczyć lwich proporcji zrobię ok 30 takich rysunków i dopiero sam zacznę rysować lwy
---------------------------------------
To moje arcydzieło na formacie A3 siedziałem nad nim 7 h
orginał (Nala ma ogromne uszy )
a oto moje dzieło
//Posty złączone. ~Sami//
Dzięki ^__^
A tutaj portret MrLion - a głowa jest zrobiona specjalnie a te bazgrały na jego łapie to tatuaż z napisem "METAL"
jestem bardzo zadowolony z tego rysunku ponieważ co prawda zerkałem na jego avatar ale nie przerysowywałem go tak jak poprzednie, nie mierzyłem nawet proporcji ( czyżbym po 4 rysunkach załapał co nieco z lwich proporcji )
Ostatnio edytowany przez FunnyMaster (2014-08-30 15:49)
Weź skopiuj i zrób na kompie dodaj tło i gicior
Te ostatnie twory są według mnie najlepsze. Na tym komputerowo tworzonym obrazku, trochę łepki są wąskie, ale ogólnie jest super:). Fajnie, ze cały czas ćwiczysz:).
"Otaczają mnie kretyni…"
Simba i Nala są najlepsi. MrLionuś też fajny, ale trochę gorszy. No ale ćwicz dalej.
A oto moje wielkie dzieło do zrobione, by załapać dobrą ocenę z angola
Idealne na pewno nie jest, ale i tak mi się podoba, ktoś utalentowany zrobiłby to w 2 h, ja ... Robiłem 8 dodam dla jasności, że jest to A3
//Usunąłem niepotrzebne słowo i połączyłem dwa wyrazy. ~FL//
Ostatnio edytowany przez FireLion (2014-09-05 15:48)
TADAAAAA
Na początek zdj
A taka ciekawa ta lekcja polskiego
TO też efekt nudy na lekcji polskiego
Mój chomik XDDD
Refresh MrLiona
No i moje arcydzieło pokolorowane pastelami
Jeszcze to znalazłem ale bardzo słaba jakość
(dlaczego nikt mi nie postuje tu :C)
Ostatnio edytowany przez Furaha (2014-12-04 18:16)
Najlepsze dwie ostatnie prace.
Ogólnie mi się podobają Twoje rysunki, ale to Ci już mówiłam
Co mogę więcej powiedzieć, widać, że ćwiczysz i idzie Ci coraz lepiej, czekam na dalsze prace
Tutaj każdy z nas
swe odnajdzie miejsce
a krąg życia, krąg życia niech trwa!
Dwa ostatnie są super. W szczególności król (to Jagiełło ?). No i ćwicz dalej.
Z mojego punktu widzenia ładnie rysujesz
Najbardziej podoba mnie się rysunek numer 6, w tym ostatnim wstawionym przez ciebie poście.
Och, nie doceniasz tego, co masz nie, ani trochę nie doceniasz tego, co masz dopóki tego nie stracisz. - motto Venona.
Dawniej Eragon905.
Postacie, którymi gram: ( JWS- RP -Drakon) Dziewczyna- Lena, Smok- Furio.)
Strony: 1