Nie jesteś zalogowany na forum.
Witam i zapowiada, że wyjeżdżam na Boże Ciało (czyli nie będzie mnie w dniach od 19.06 do 23.06). To tylko cztery dni, wiec mam nadzieje, że nie zdążyli się stęsknić.
Ściskam Was mocno i obiecuje, że już po 26.06 będziecie częściej mnie widywać na forum.
Pa Mania, pa Souri. A ja wracam! Tylko z uszczerbkiem... Złamany paznokieć i naderwana skóra
Papa Souri, baw się dobrze!
Dzięki wielkie, że miłe pożegnania.
Długi weekend już upłynął, wiec znów wracam do gry.
No cóż, dnia 27. 06 wyjeżdżam na dziesięciodniowy obóz gdzieś w gąszcz górskich lasów, więc skorzystanie z bogactwa jakim jest internet, (jeśli będzie) zostanie ograniczone. Dlatego nie spodziewajcie się tu cudów, nie ma szans abym się pojawił (xD). No chyba, że ewentualnie znajdę czas aby chociaż w evencie odpisać, bo chyba niektórzy mają już dość moich obietnic. W każdym razie, trzymajcie się ciepło, a tęsknić i tak nie macie za czym. ;3
Życzę Ci wspaniałego wyjazdu i czekam niecierpliwie na Twój powrót.
Bardziej oficjalnie, życzę Ci oczywiście wspaniałego wyjazdu i mam nadzieję, że po Twoim powrocie pewne problemy rozwiążą się już same
Mam nadzieję, że ten wyjazd da Ci wiele radości. Z całego serca życzę, abyś powrócił do nas z masą miłych wspomnień.
Życzę Ci udanego wyjazdu.
A tęsknić i tak będę .
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
Ja (tak ja), wyjeżdżam 06.07.2014 do 12.07.2014 (8 mam urodzinki!).
Miłego wyjazdu Dagor i Vedis
Ja wyjeżdżam jutro (29.06) i wracam 15.07. Jadę na obóz harcerski do Lucienia, więc tam na pewno nie będzie internetu, dlatego do 15 się tutaj nie pojawię
Miłego wyjazdu Maniu. Życzę Ci wspaniałej zabawy i wielu cudownych wrażeń.
Uwaga, znikam od dzisiaj (28.06) do najbliższego wtorku (1.07).... ( to chyba jest 1.07 )
P.s. na forum będę dopiero w środę (chyba). Bo wyjeżdżam do koleżanki.
Sou, Mania, Vedis... Życzę Wam wspaniałych wyjazdów i powrotu do Stada z akumulatorami naładowanymi pozytywną energią.
Jak ja tu wytrzymam bez Was ?
Życzę udanych wyjazdów.
*Ściska mocno Fire na powitanie. *
Już jestem. Trochę zmęczona i o trzy stówki lżejsza (ach te pieniądze), ale chyba nawet w miarę szczęśliwa.
Z powodu przeprowadzki będzie mnie bardzo mało tak do poniedziałku, a potem nie będzie mnie wcale do odwołania (czytaj: do założenia internetu). Póki co się z wami żegnam i do usłyszenia.
Miłej przeprowadzki!
Życzę Ci, żeby przeprowadzka się udała. I oczywiście będę tęsknić (wiem, że nie wierzysz ).
Życzę Ci spokojnej i szybkiej przeprowadzki. Trzymaj się cieplutko, Maru!
Od dzisiaj do (dokładnie nieokreślonego dnia) mnie nie będzie.
Powód: Wyjazd do Warszawy.
W takim razie życzę Ci niezapomnianego pobytu w Warszawie. Będę tęsknić!
Ja również życzę Ci udanego pobytu i oczywiście będę tęsknić.
Do zobaczenia Leah! Czekam na Twój powrót z niecierpliwością.
Miłego wyjazdu, Leah. Wróć szybko, czekamy z niecierpliwością. c:
Leah! Wbijać do mnie! Będę czekać.
Życzę miłego pobytu w stolicy, choć ostrzegam, że jak zrobi się ponad 30°C to można wykitować.
Oświadczam, że w dniach 26 lipca - 3 sierpnia wyjeżdżam nad morze, a więc moja aktywność na forum będzie na te dni zawieszona.
A ja zgłaszam że będę wpadać raz w tygodniu.
No cóż. Taki urok wakacji.
Życzę wam wspaniałego wypoczynku bo to jest najważniejsze. Będę tęsknić.
Jutro wyjeżdżam na 5 tygodni do N., obecność (a tym bardziej aktywność) ograniczona do minimum absolutnego (czyli podobnie, jak było ostatnio).
W takim razie już tęsknimy i czekamy na Twój powrót, Luvciu!