Nie jesteś zalogowany na forum.
Dzięki za pomoc! Więc jeśli jest ktoś zainteresowany adopcją czarnej lwiczki o niebieski ślepkach, zapraszam....
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-10-13 12:03)
Des, czarna lwiczka mówisz? ;>
Ja jestem zainteresowana, tym bardziej, że nawet kolorystycznie byś do mnie pasowała. ;D Niech jeszcze Mesho wyrazi swoją opinię, jednak sądzę, że raczej nie będzie miał nic przeciwko. ; )
Ooo... Dzięki, więc czekamy jeszcze na jedną opinię. Z chęcią bym zostałabym twoją córeczką.
//Powtórzenie wyeliminowane. ~Fantlk//
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-10-13 19:22)
Zatem zaktualizować drzewko?
Rawr!
Hejka, hej
Jak ktoś by był zainteresowany zaadoptowaniem dwubarwnej lwiczki o zielonych jak trawa nocą oczkach to ta tu jest chętna.
Moi rodzice nie żyją od kiedy byłam malutką kuleczką, a bratu nie na łapę była opieka nade mną.
Świetnie radzę sobie sama ale... chciałabym mieć prawdziwego (nie takiego jak rodzony) starszego brata lub siostrę.
//1. "Chciałabym" piszemy łącznie.
2. Nie "na de mną", tylko "nade mną". ~Fantlk//
Dzięki
Ostatnio edytowany przez Souri (2013-10-14 13:44)
Souri ja bym mógł, ale jest już Rose (też przyszywana), ale się nie pojawia dosyć długo .. Tylko nie wiem jak Aisha, też na forum nie wchodzi już długo, ja bym cię chętnie przyjął
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-10-14 16:26)
Dzięki za dobre chęci . Zobaczymy co na to powie Aisha i Rose jak wrócą. Jak coś to i tak jesteś jednym z moich przyjaciół więc nie ma się co martwić. (uściski od lwiczki).
Nie jestem chyba aż tak odstraszająca, żeby nikt mnie nie zaadoptował (choć, kto wie....) *muzyczka grozy*.
Do tej pory nadal czekam na siostrę lub brata.
//"Żeby" piszemy łącznie. ~Fantlk//
Ostatnio edytowany przez Souri (2013-10-15 14:41)
Caro ostatnio mówiła, że chętnie by przygarnęła siostrzyczkę. Tylko, że jej postać jest dorosłą lwicą.
Mesho się zgodził, więc kochana Des, witaj w rodzinie! ^^
Nalimba, przecież to wspaniale! Szukam starszej siostry lub brata. Musimy się jednak dowiedzieć czy chciałaby, mnie przygarnąć.
//Z osobowymi formami czasownika cząstki "by, bym, byś" piszemy łącznie~Dagor//
Ostatnio edytowany przez Dagor (2013-12-19 07:06)
Zatem spytam się jej o zgodę.
Gdyby się zgodziła, miałabym ciocię młodszą ode mnie...
Cha! Cha! Cha! Zbieg okoliczności.
Cieszę się, że mogłabym mieć Ciebie za siostrzenicę.
Ostatnio edytowany przez Nit (2013-10-16 20:29)
Souri, Twoja siostra Caro, zgodziła się żebyś była jej młodszą siostrzyczką. Witaj w rodzinie, szwagierko!
Jupiiiii...! Ale się cieszę. Mam nadzieję, że nie będę czarną owcą tej rodziny (choć...kto wie ).
Ale nie będę się do ciebie zwracać "ciociu".
Witaj w rodzinie!
Młoda nastolatka (Carissime) szuka rodziców (bardziej to lwiątko, taka bardzo młoda nastolatka).
Ja chyba jestem za młoda na rodzica, chyba że chciałabyś mieć matkę młodszą od siebie.
Gdybyś chciała mieć siostrę, to co innego.
Ostatnio edytowany przez FireLion (2014-01-09 19:43)
Siostrę też pragnę. Bo młodsza matka (WAT?) to trochę dziwnie by wyglądało x3
Moją siostrą jest już Caro, więc gdybyś została moją, to też jej. (XD skrót myślowy). Rozumiesz więc, że jestem już związana z jedną rodziną.
Z opisu widzę, że szukasz raczej rodziców. Umówmy się tak, że poczekamy chwilę i zobaczymy, co z tego wyjdzie.
Ostatnio edytowany przez FireLion (2014-01-10 16:46)
No dobra. Poczekamy, zobaczymy. To także szukam rodziców, ewentualnie rodzeństwa.
Cari.. Hmmm jak szukasz rodziców To mogę być ja (xd). Tylko moja partnerka nie wchodzi na forum :c.
//Wielkie litery są tam niepotrzebne. ~FL//
Ostatnio edytowany przez FireLion (2014-01-11 21:16)
No, szkoda :c
Ale przynajmniej się tata znalazł
To Nit musi zrobić chyba na nowo Drzewko ( ) I mam córkę yay. *_* ^___^
Moje gratulacje!
Jak widać, ja już nie będę potrzebna.
//Coś krótki post, ale usprawiedliwiam to tym, że podam ostatnio na twarz. Zostały mi 3 miesiące do egzaminu i nieźle mnie cisną.//
Ostatnio edytowany przez FireLion (2014-01-17 17:52)
Skoro Him został zbanowany, to jeszcze raz szukam rodziców. Ewentualnie siostry albo brata.
Co powiesz na bycie adoptowaną córką Ness?
Owww, jak fajnie. Cieszę się bardzo.
Poszukuję chętnych znajomych do postaci Lady ( Ashley) do ról cioci, wujka, matki, ojca, brata i siostry.
Po pierwsze: wujek pisze się przez u otwarte.
Po drugie: wujek, ciocia, itd. to nie są nazwy własne, więc na ich początku nie stawiamy dużej litery (no chyba, że na początku zdania).
Ibilis
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2014-04-11 17:44)
Szukam mamy, taty i siostry.
//Usunąłem dwukrotnie wysłany post~Dagor//
Ostatnio edytowany przez Dagor (2014-04-12 20:26)