Nie jesteś zalogowany na forum.
Wilczyca popatrzyła się na Skazę i przechyliła ciekawsko łeb.
*Król wyszedł z wnętrza Lwiej Skały i ziewnął bardzo donośnie.* Dziś jest ten dzień... tak... dziś jest ważne święto... 19 rocznica...
*Przydreptał na miejsce z zafrasowaną miną. Rozejrzał się szybko i uśmiechnął się szeroko, gdy dostrzegł Pumbę *
- Pumba! Cały dzień Cię szukam! Możesz mi powiedzieć, gdzie Cię poniosło beze mnie?
*Potem rozejrzał się uważniej i dostrzegł balony i dekoracje.*
- A cóż to, jakaś impreza się szykuje?
*skaza popatrzył na Mufase*
-OO Mufasa jak cię miło witać na Lwiej skale.
Witaj bracie... no raczej na Lwiej Skale mnie można widzieć, przecież tu mieszkam...
Loca spojrzała na Mufasę. Wolała im się nie wtrącać w rozmowę. To są lwie sprawy. Powoli się wycofała
Ostatnio edytowany przez LocaLoba (2013-06-15 18:35)
-Ja tylko za żartowałem bracie. Za chwile będzie imprezka.
*powiedział śmiejąc się*
Imprezka? No to dobrze, czy wszyscy dostali zaproszenia?
Raczej dostali wszyscy.
*powiedział spokojnym głosem*
*Simba wrócił z polowania, na którym złapał dorodną antylopę. Wtaszczył ją do środka Lwiej Skały i położył na środku* No, jedzeniem się zainteresowałem. Jeszcze picie i dj i można rozpoczynać imprezę! *zauważył wśród zgromadzonych swojego ojca* O, tatuś! Wróciłeś z pracy, jak fajnie!
Erm... tak, z pracy właśnie wróciłem. *Miał nadzieję, że spanie do południa też zalicza się do pracy.*
*Wchodzi powli, zaraz za Simbą* Nie, dopiero teraz można, bo dopiero teraz ja przyszłam. *Zaśmiała się*
Loca cały czas z niewiadomych przyczyn, zmrużonymi oczami obserwowała Skazę. Nie spuszczała z niego wzroku.
Witaj Królu Mufaso. *Nala podeszła do Muffy'ego*
Witaj Nalo, jak się miewasz?
Ostatnio edytowany przez Mufasa (2013-06-15 18:58)
*Przeciąga się* Witam wszystkich
O, mamuś! Wszyscy w komplecie. *lew wskoczył na postument i zawołał* Potrzebujemy DJ-a! Ktoś chętny? Konsola czeka!
Za 5 minut imprezka kochani !! Pić jeść i co tylko checie.
*Powiedział krzykiem*
Dobrze, dobrze. *uśmiechnęła się* Zapowiada się niezła zabawa, prawda?
Tak baaaardzo dobra * uśmiechnęła się pogodnie. [/b] No to zaczynamy! [/b]
Loca poskoczyła z radości.
- Tak dobra zabawa! :awesomecat:
Ej! A gdzie moja mama?! Mamo! Mamo?! Gdzie jesteś?! *drze się na całe gardło*
Nikt nie jest zainteresowany? Cóż... może Vinyl się pojawi, to wtedy rozkręci tę imprezkę!
Zawsze można użyć tego... *Wyciąga archaiczny gramofon, nakręca go i puszcza jakąś zawodzącą starą mocno zużytą płytę*
Timon może mam zatańczyć taniec "Hula". *zaśmiała się*
Ojeny! Tato! *zatyka uszy łapami* My przyszliśmy na imprezę a nie do warsztatu!
*Zabiera gramofon* Simba ma rację.
-Bracie wyłacz to proszę !! uszy mnie pękają.
*Powiedział do Brata*
- Czemu nie ?
*Wdział trawiastą spódniczkę, wieniec z kwiatów na szyję i zaczął kręcić bioderkami*
- Ktoś się dołączy?
Ja chyba spasuję... i uważajcie z tym gramofonem, był przekazywany z pokolenia na pokolenie...