Nie jesteś zalogowany na forum.
hehehehe Taaa ja popieram trzeba by zrobić grupowego screena Zwierzaka nie mam bo w sumie się poddałem.......zawsze zanim zdaże wcisnąć tame to zawsze zatłuke skurkowańca Ja będe w niedziele na pewno
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
bo musisz mieć z 10 Tame i widok na F1. Ustawiasz Tme. Jak ma ostatnią kreskę to klawiszami odbiegasz od niego, ale nie klikasz myszką. Potem puszczasz i wracasz do zdobyczy, ale zanim automatycznie zaatakuje klikasz Tame.
W powietrzu jest trudniej.
Hehehehe chyba Cie wynajmę ^^ To spotkanie jest aktualne?
WIELKI POWRÓT.
może się teraz niedługo jakoś wszyscy spotkamy??? Właśnie założyłam sobie postać i jestem jako Mika KL pod postacią Mika, to jak??? robimy jakieś spotkanie grupowe??
Żyj tak, aby twoja wolność nie była więzieniem...
a jeśli ktoś nie wie jak tam dojść??
Żyj tak, aby twoja wolność nie była więzieniem...
Otóż to:P Jakieś wskazówki to może jakoś dotrę xD
Będe w tą niedzielę
WIELKI POWRÓT.
no dobra... ja też bo rodzice wybywają !
IMPRESSIVE TITLE
KAŻDY KTO MOŻE JEST PROSZONY O PRZYBYCIE DZIŚ W GODZINACH 18 - 20 DO ZAMKU W MAPIE CASTLE. DIM. 2
Dim 2 - dimension 2 , naciśnij w grze "H" i w okienku Home dimension -> "change" i wpisz 2.
Też jestem już zarejestrowany
jak często gracie??
Pusto.
No już mam to ogarniete na maxa:D Teraz mogę wpadać do Was:) Nie wiedzałem, że banalna jest sprawa ze znalezieniem portalu Dajcie znać kiedy będzie następne spotkanie.
co dwa dni dobry pomysł........ trzeba by zrobić takie spotkanie z prawdziwego zdarzenia żeby było więcej niż 4 osoby. Dzisiaj też będe o 18 jak ktoś chce to niech wpada
WIELKI POWRÓT.
Przepraszam ale na mnie też możecie polegać. Dla forum zrobię wszystko.;)Dla przyjaciół też
Dawny nick: Ashley/Lady
Problem ze strony serwera, spróbuj połączyć się ponownie za jakiś czas.
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Wiecie co mnie ostatnio wkurza w IT
Zamiast wprowadzać te nowe itemy (bzdura taka że hej) mogli by np. rozbudować kreator tworzenia postaci, zmodernizować mapkę żeby nie trzeba było wykuwać tras na pamięć tylko by sie wpisało gdzie się chce trafić i by pokazywało najlepszą drogę itp.
WIELKI POWRÓT.
Taka polityka. Gra darmowa. Tak zapytam może kto wie: mają oni jakieś dotacje? Bo tak samo z siebie nie nakarmi serwer xD
Za mało dopracowania, a szkoda. Bo jest to MMO jedyne w swoim rodzaju, ale brakuje tego klimaciku. Fajnie by było stworzyć z tego prawdziwego RPG'a.
Przepraszam czy mogę w czymś pomóc?
No Rpg jest fajne.
Dawny nick: Ashley/Lady
Oj z rpgiem to ta gra ma bardzo mało wspólnego:P Apropo to kiedy następne spotkanie?
A może byśmy się zebrali i nagrali krótki (kilka minut) film w IT (czy tam może jak wyjdzie to w FH?). Można bardzo fajnie kamerą operować Ktoś by nagrywał (dobrze by mieć TS) a reszta by "grała". Teraz tak o tym pomyślałem bo po długiej przerwie włączyłem IT.
Jestę kucę kucowym sfinksę
A może byśmy się zebrali i nagrali krótki (kilka minut) film w IT (czy tam może jak wyjdzie to w FH?). Można bardzo fajnie kamerą operować Ktoś by nagrywał (dobrze by mieć TS) a reszta by "grała". Teraz tak o tym pomyślałem bo po długiej przerwie włączyłem IT.
Dobry pomysł, się pod Tobą podpisuje. Kwestia znaleźć osobę która by nagrywała, bo u mnie ledwo same IT komp ogarnia (zintegrowana grafa) i często przy dużej ilości osób klatkuje:/ Ale do gadania by się coś przydało nie ma co.
mógłbym nagrać.... tylko nie mam programu do tego, znacie jakieś? A spotkanie może być jutro o standardowej godzinie
WIELKI POWRÓT.
Ja mam pełną wersje frapsa. Są programy, dzięki którym można operować kamerą w grach w których jest to ograniczone, ale tu chyba wystarczy.
Jestę kucę kucowym sfinksę