Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Jest to sieciówka multiplayer wydana przez Riot Games. W grze wcielamy się w jedną z bardzo wielu postaci. Ja osobiście gram Ahri. Celem jest zniszczenie Nexusa wrogów. Gra ktoś może?
Poprawiłem tytuł ~Nit
Ostatnio edytowany przez Nit (2014-08-19 00:18)
Ja grywam, kilka razy w tygodniu i mam już 24 lvl. Uważam, że dla dobra drużyny nie możemy skupiać się na jednej postaci, choć można mieć ulubioną. Specjalizuję się w Shyvanie i Ahri, trenuję też Varusa, Annie, Ashe.
Ja mam prawie 28. Obecnie moje mainy to: Ahri, Kha Zix, Kog maw, Cho gath. PUSTKA POWER
Może zechcesz podać swój nick, to mogłybyśmy kiedyś razem zagrać?
Chyba wolałam sezon drugi niż trzeci.
Sezon? A nie serwer?
Czy też czegoś może nie rozumiem?
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Sezonem nazywają okres gry w którym obowiązują takie, a takie reguły. Jeśli uzbiera się dość błędów, problemów, zmian, graczom się nudzi to wprowadzają zmiany w tzw. Przedsezonie, a jak się przyjmą to zostają na stałe na kolejny sezon.
Mój nick LocaLoba (a jaki by inny). Też wolałam tamten sezon. Nie ogarniam nowych pingów xD. A tak wgl. który masz poziom? Nit grasz może w to?
Też grywam i to już od dawna . Mój nick to Silvana14, dodajcie do znajomych, jeśli chcecie, ale dajce znać, że to wy, bo nieznajomych znajomych zazwyczaj usuwam . Poziom 30 oczywiście, ale moje umiejętności ograniczają się do farmowania Morganą na midzie . No i Teemko na dominionie ^^ . Bardzo chętnie z kimś zagram .
Ostatnio edytowany przez Silvana (2013-06-17 21:53)
Też gram w League of Legends pod nickiem Warmanus, ale chwilowo mam bana to pykam jako Tremons. Zapraszam do gry.
"Jasność tysiąca słońc, rozbłysłych na niebie, oddaje moc Jego potęgi. Teraz stałem się Śmiercią, niszczycielem światów." Robert Oppenheimer
(Sorki za błędną nazwę tematu ale nie umiem tego zmienić).
Ja niestety jestem brąz III (możecie się do mnie nie przyznawać). Czy ktoś jest chętny zagrać ze mną duo rankeda w celu wybicia się z brązu?
//Dodałem brakujące "z". ~Fantlk//
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-09-11 18:41)
Możemy zagrać, ja ta sama sytuacja co ty, brąz III
"Jasność tysiąca słońc, rozbłysłych na niebie, oddaje moc Jego potęgi. Teraz stałem się Śmiercią, niszczycielem światów." Robert Oppenheimer
BRONZE FOREVER . Ależ oczywiście, że z tobą zagram.
Brąz zawsze spoko. Aczkolwiek ja mam problem nawet z tym, by załapać się na to absolutne minimum . Wolę zwykłe rozgrywki, gdzie liczy się głównie zabawa . Zresztą ktoś kto gra wyłącznie Morganą, ew. Wukongiem w wyborze typu draft za dużo nie poszaleje .
Wyjście z brązu w tej grze graniczy z cudem. Takie info dla tych co kiedyś zaczną grać
(@UP Wiesz, jak ktoś ma kolegów..w challegerze...) No cóż, ja dalej brąz III ;n;.
Brąz jest super, co Wy chcecie? ;D
Silver lepszy, ale na solo jest to prawie niemożliwe
A ja nawet nie gram rankedów, nie chce mi się i w dodatku jeszcze bym komuś grę pewnie popsuła
W końcu po wielu miesiącach zbierania się zagrałam w jakże sławnego LOLa. i powiem szczerze, że nawet mi się spodobała. Mam dopiero 4 lvl i gram pod nickiem Salina2.
Król Lew:
-Epicka muzyka
-Epicka historia
-Epickie postacie
-EPICKI FILM
Dodawać mnie wszyscy, którzy grają w lola, niezależnie od levelu!
Nick: Waryś
Serwer: EUNE
Ważne informacje: Uzależniona od gry na midzie
Ja chętnie mogę z kimś zagrać ( nawet ze skype ) mam 27 lvl ale tylko dlatego że zapomniałem pasów do konta z silverem dodawać BananowyPl2000
I już się nie martw, aż do końca swych dni, naucz się tych 2, radosnych słów ... Hakuna Matata.
Ostatnimi czasy przestałem grać z powodu zbyt często trafiających mi się noob team. Nick GortalPL i 19lv.
Strony: 1