Nie jesteś zalogowany na forum.
- Co się działo jak mnie nie było? *bierze łyka i wzdycha* - padam.. jak nigdy padam, a dużo dzis nie zrobiłam.
Hmm... były jakieś śpiewy, ja kupiłem zapas popicia, Golden zgadywała kto jej zamknął oczy... a tak to nudy. *usiadł na przeciw Caro chwytając za łapkę* Może się połóż wcześniej?
*stawia Kubusia z hukiem na blacie*- wyganiasz mnie?
Nie, ja tylko proponuję. Widzę, że masz zmęczone oczy. *spogląda na lwicę gładząc po łapce*
- Ale ja nie chcę się kłaść jeszcze. *bierze łyka kubusia*
Przyszedłem na nocną zmianę. Ty młody idź już spać bo Ci tu kobieta uśnie na stołku.
-Śmiem się nie zgodzić, na żadnym stołku spać nie bede, Mrusiu
No widzisz Naliś? Idź i zaopiekuj się lubą *puszcza oczko*
W dzień? No co Ty. W dzień nie ma klimatu. *zaśmiał się, wycierając szklankę po kubusiu*
To sobie zasłoń żaluzję. Mnie to pomaga w każdym razie.
Sztuczna noc nie jest dla mnie. Ja preferuję zabawy na łonie natury.
No to chyba masz to po ojcu bo jemu też zdarzają się takie akcje.
A Ty to jak sklep 24-godzinny jesteś, co? *oparł się o blat spojrzał chytrze na Mrusia*
Ja tam mogę nawet we wannie. *wkłada sobie kartkę za policzki i mówi jak Marlon Brando* Bo każdy facet musi być gotowy 24 na dobę.
Jasne. Napijesz się czegoś? *czyści szmatką butelkę z rumem*
*wypluwa kartki z pyska* Lemoniady, cytrynowa z dużą ilością bąbelków. Albo wody.
*wyciąga Schweppesa i nalewa Mrusiowi do szklanki, i mu podaje* Proszę Cię bardzo.
Dzięki młody. *łapie szklankę i zaczyna pić* Kiedyś robili lepsze.
Za moich czasów, za komuny to były lemoniady. Bąbelki jak wisienki. *nalewa sobie lemoniady do szklanki i pije*
*nagle ciszę przerywa dźwięk otwieranych drzwi, do środka wchodzi lew, rzuca na podłogę walizki, zdejmuję okulary i rozgląda się niepokojąco po lokalu* -Wróciłem *powiedział niepewnie*
*popatrzyła na Shu*
Witamy .
*uśmiechnęła się lekko do lwa*
*powoli podszedł do baru i usiadł niepewnie* - Coś się pozmieniało...
Na dobre czy na złe ?
*uśmiechnęła się i popatrzyła na obserwującego klub Shupa*
*skończył wycierać butelkę, zauważywszy ojca w drzwiach szybko chowa ją za plecami* Yyy... ahoj tatusiu! Co się pozmieniało? Nic się nie pozmieniało.
Odnowił trochę klub. A co? *spojrzał na Shu*
-A coś się działo w klubie pod moją nieobecność...?
Dużo się działo. A skoro nie widzisz to znaczy, że musisz się przespać i otrzeźwieć.
*Siada na krześle, przygląda się Shupkowi.*
-Widocznie ten urlop mnie wykończył...ja idę spać *powiedział po czym udał się na górę*
*Kładzie głowę na blacie stołu.*
- Coś chyba się ze mną dzieje... Może się przeziębiłam...