Nie jesteś zalogowany na forum.
-Za Hakunę Matatę!! *Z uśmiechem unosi kieliszek i wychyla zawartość*
Za Hakunę, za Lwią Ziemię, za całe lwie społeczeństwo! *tryka się kieliszkiem z Hari i bierze jednego łyka* Ach...
*Mlasnęła cicho*
-Dobra żołądkówka.. *Dodaje z uśmiechem i myje kieliszek*
- Jakie libacje! Właścicieli nie ma, lwy szaleją
O Caruś! Właściciel jest, popija Jacka właśnie. *rozłożył szeroko ramiona w geście przedstawienia się* Napijesz się z nami?
Nie wiem czy powinnam, jutro muszę być rześka xD
*wyciąga dwie butelki zielonego frugo* Kto powiedział, że musi to być procent, moja Droga.
- Skoro pijecie procent i pytasz.. a zresztą '
Ale ze mną się chyba napijesz. *nalewa frugo do szklanek* Madame.
*bierze łyka*- Pewnie, że się napiję
*Podchodzi do swoich przyjaciół*
Cześć wszystkim .
*bierze piankę i ją zjada*
Mniam .
*śmieje się*
*Patrzy na Izzy, chodzi dookoła klubu.*
- Przydałoby się pomalować klub. *Mówi po cichutku.*
A jaki kolor byś proponowała . ?
*spogląda na Goldi , piekąc sobie pianki*
- Zielony, pomarańczowy... Jakby było na pomarańczowo, przyniosłabym tutaj dwa obrazy, wschodzącego i zachodzącego słońca. Byłoby tutaj tak cieplutko! *Pogrąża się w marzeniach, wyobraża sobie klub w kolorze mocnym pomarańczowym.*
*wchodzi do Klubu i siada za stołem łapiąc się za głowę* Echh... ale mnie głowa boli.
Ja proponuję zielony, żółty i czerwony
O tak, najlepiej w takich ^^
*Wyciąga ukochane czarne FRUGO i pije "z gwinta".*
Ja bym zamiast czerwonego dał niebieski. *wstał od stołu podszedł do wieży i puścił "Burn it down"* Dawno tu żadnej muzyki nie było. *siada za ladą* Hej Vito.
Ostatnio edytowany przez Nalimba (2012-09-06 14:54)
Hmm . Pomarańczowo , zielono , niebieski . ?
*śmieje się , rzucając piankę do buzi*
Pomarańczowy jest metaforą zachodzącego słońca nad sawanną, a zielony jest alegorią dżungli... a niebieski... hmm.. niech będzie, że symbolizuje morze i wodopój.
- Fajnie, czyli moje obrazy wschodzącego i zachodzącego słońca się przydadzą? *Spogląda na inne lwy.*
*usiadł obok lwiątka* Oczywiście, powiesi się je na ścianach i będzie klimat. *mrugnął do niej*
*Wchodzi do klubu*
-No cześć kochani, co ciekawego ! *Z uśmiechem wita lwy*
Cześć kochana. Właśnie myślimy na jakie barwy pomalować nasz klub. *podszedł do siostry* Masz jakieś propozycje?
*Myśli chwilę machając torbą*
-Ja lubię rzeczy niezwykłe, może coś takiego?? *Zastanawia się i pokazuje rysunek; http://www.google.pl/imgres?q=niebieski … mgurl=http: *
Pies w lwiej krainie? W sumie czemu nie, byłoby jakieś urozmaicenie. Kto by go narysował?
*Podnosi łapę do góry ze śmiechem*
-Jeśli można to ja, jak ktoś chce to może pomóc ! *Dodaje z entuzjazmem*
Fantastycznie. Spełnisz nam się artystycznie. *uśmiechnął się do Hari, zakładając jej fartuch i dając do łapki pędzel i paletę z farbami* Hehe... świetnie wyglądasz. Trzeba teraz znaleźć odpowiednie miejsce na ścianie dla tego psa.
*Myśli chwilę stukając pędzlem w łapę*
-To może po prawej stronie od wejścia?? Na lewej np. Goldi coś wymyśli..*Zastanawia się*
To po lewej namaluje się kota, a nad drzwiami Ness namaluje smoka i będzie szyszka. *zaśmiał się poklepując siostrę po plecach* Zatem do dzieła, moja droga.