Nie jesteś zalogowany na forum.
...Rysunki cudowne. Jaki idzie o Skażycę... to myślałem, że to taka zmodyfikowana Zira xD...
Zira ma ten charakterystyczny "spłaszczony" pysk, u Scara jest on wręcz przeciwny Ale fakt Zira lepiej by się sprawdziła w tej roli
...Jak idzie o dizajn mej postaci, to jak mówiłem bez okularów lepiej....
W takim razie kontynuuję dalsze prace
...Jeśli chodzi o Lorise to... mogłaby reklamować operacje powiększania "tego i tamtego" ...
A niech ma Co sobie będę żałował dorobienia "dodatkowych" elementów
...Reszta rysków cudna i w sumie jedyna wada: niedokończone ...
Jeśli chodzi o niedokańczanie to jestem w tym bardzo dobry - mam do tego talent jednym słowem
...ryskie sprzed 2 lat. Hassiu.... znalazłam!...
Mocna rzecz Nawet zbyt mocna Aż mnie oczy bolą od patrzenia - trzeba będzie koniecznie zrobić "remake", aby odzyskać dobre imię Sam już tej pracy w zbiorach nie posiadam i trochę się zaskoczyłem, ponieważ zmiany widać
Ja również posiadam relikty z przeszłości
"Nie wykonuję request'ów/art trade'ów/commission'ów"
Ja też go mam ;d i zrobiłam mu kiedyś remake Ale muszę zrobić kolejny aby to pokazać!
(A może powiem że w moim stylu niewiele się zmieniło )
i P.S. pewnie dołożę ci pracy, ale uprzedzam, że wolę coś innego niż czarno biały lineart, wiec nie musisz poprawiać. podoba mi się.
...Jeśli chodzi o Lorise to... mogłaby reklamować operacje powiększania "tego i tamtego" ...
Bardzo ciekawe i rzeczywiście pasujące do tegoż arta spostrzeżenie
Tak, jak już wcześniej pisałam Ci n priv - dziękuję bardzo, animacja dobra jak i pozostałe Poza tym bardzo podoba mi się Twoja twórczość, więc trudno by któraś z tych prac mnie nie zadowoliła.
Świetne przedstawienie Iba, zarówno w okularach jak i bez. Naprawdę podziwiam cię, że chce ci się rysować te wszystkie szczegóły ;d Chociaż oczywiście dzięki temu art budzi zawsze nico większy podziw.
A co do rysunku sprzed dwóch lat: na jego podstawie śmiem stwierdzić, że się bardzo rozwinąłeś.
Sygn by Laura-comics
"Va'esse deireádh aep eigean..."
"Jutro ruszę tam, w obcą stronę
Bojąc się, że znów zgubiłem cel.
Może wszystko jest już stracone
A może nie... A może nie..."
"Jutro ruszę tam, w inną stronę
Z wiarą, że choć raz nagrodzi mnie los.
I odzyskam myśli stracone
I jeszcze coś... Jeszcze to coś."
~Dżem
... P.S. pewnie dołożę ci pracy, ale uprzedzam, że wolę coś innego niż czarno biały lineart, wiec nie musisz poprawiać. podoba mi się...
Mimo wszystko dobrze byłoby zobaczyć obrazek w wersji "narysuj to ponownie"
...A co do rysunku sprzed dwóch lat: na jego podstawie śmiem stwierdzić, że się bardzo rozwinąłeś...
Jakoś specjalnie się nie rozwinąłem, ale zdecydowanie większą uwagę przykładam do wykonywania podstaw. (lineart i tym podobne )
Ibilis
...twoje animacje potrafią zmulić każdego kompa!...
To już wina raczej przeglądarki/łącza lub samego komputera. U mnie animacje mają tendencję do zwalniania jedynie na starym P II z 64mb RAM'u Na dzisiejszym sprzęcie nawet średniej klasy to niedopuszczalne, aby "mulił" go .gif
Animacja wygląda prosto, ale to mimo wszystko wciąż 300 klatek. Wersja wykonana na wektorach graniczyłaby w takich samych wymiarach, a rozmiar zamiast 3mb+ wynosiłby (w górnych granicach) 500kb...
Mimo wszystko preferuję działać na grafice rastrowej, aniżeli wektorach (jest ciężej, ale daje mi to większą satysfakcję)
I kolejny produkt
Ostatnio edytowany przez Hassan (2013-05-01 12:37)
... kto to?...
Taki mniej lub bardziej sympatyczny kotek z Guild Wars Musiałem wykonać wersję "po mojemu"
...Hehe co powiesz na wyzwanie sportretowania całego stada w takich małych animacjach?
(oczywiście głównie mam na myśli tych Stałych członków ^_^)...
Nie piszę się na takie coś Wiesz, że ja się do rysowania nie rwę z otwartymi ramionami
A też głupio obiecywać czy się zgadzać, a potem szukać wymówek. I tak już przeżyłem koszmar z ikoną dla Iba, która i tak wyszła kompletnie nie tak jak miała wyjść
O to się nie martw. Obiecałem, że coś dla Ciebie zrobię, więc to zrobię Jedynie uzbroić się w cierpliwość i czekać
Jeny... ja tu gotowy leżę od lipca... a w ogóle się nie widziałem (tak to jest... jak nieprzeczytane posty się odznaczają... po wejściu na forum xD)
Zobaczyłem teraz przypadkiem zupełnym. Jest ekstra
Tego kotka z Guild Wars... to raczej nie chciałbym spotkać xD
200 klatek... imponująca liczba jak na dość krótką (w sumie) animację
...Tego kotka z Guild Wars... to raczej nie chciałbym spotkać xD...
Niektórzy już mieli okazję ją spotkać Przynajmniej mam teraz w co pograć na dłuższą metę po pracy.
Super robota! Ile zajmuje Tobie zrobienie takiego rysunku?
Już taki jestem zimny drań
I dobrze mi z tym, bez dwóch zdań
bo w tym jest rzeczy sedno
Że jest mi wszystko jedno
Już taki jestem zimny drań
...Ile zajmuje Tobie zrobienie takiego rysunku?...
Z tym to różnie bywa, ponieważ moje podejście do rysowania nie należy do najlepszych przykładów
Małe odświerzenie tematu, ponieważ nie pamiętam kiedy ostatnim razem coś zrobiłem. Mój pierwszy "obrazek" wykonany w 2013
Ostatnio edytowany przez Hassan (2013-05-01 12:38)
Oh Lord.. Talent mi rozmiękł. To jest po prostu świetne !
Dzięki Caro !
Ja rozmiękam za każdym razem jak zaglądam na dA
ja tez, zwlaszcza jak trafiam na takich twardych zawodnikow jak Ty :p
ja tez, zwlaszcza jak trafiam na takich twardych zawodnikow jak Ty :p
Obrazek się nie wyświetla, kiedy klikam "pokaż obrazek" wywala: "Błąd kodowania zawartości"... Dasz inny link?
Edytowałem poprzednie posty i zmeiniłem likni na inne. Teraz powinno wyświetlać je bez problemu (chyba )
Teraz widzę, jest po prostu ekstra
Odcienie jednego koloru dają ekstra efekt
(Pewnie dzięki płynniejszym przejściom kolorów w gifowej 8bitowej palecie xD)
Drobny "update".
Próbowałem wczoraj skończyć, ale mnie przed telewizorem zmogło
Wykonanie raczej dość ekonomiczne, ale to już wina .gif'a
Wygląda nieźle... ciut postrzępienia budynków są dziwne... ale czego się po gif'ie spodziewać xD
Moje pierwsze skojarzenie to "Jakaś gra o Stalingradzie z początku lat 90tych (c)" przez gif'ową ilość kolorów xD
Można by całe te ruiny rysować cegiełka po cegiełce dla lepszego efektu, ale ja jestem zbyt leniwy
Owszem jakieś części Stalingradu są w tle, ale to ze względu na postać. Starałem się aby była przedstawiona w takich realiach jak u oryginalnego autora
Do Twojego skojarzenia co do jakiejś gry o Stalingradzie z początku lat 90-tych (może troszkę z końca), to by się raczej stary "Close Combat III" sprawdził doskonale
Swoją drogą on to się kulom nie kłania
W tle strzelają, a ten tylko z wieżyczki wystaje i mruga xDD
Bo to jest ruski czołgista i dlatego Jak by to był jeden z tych starych ruskich filmów wojennych, to by pewno wylazł z wieżyczki i poleciał w głąb miast z szablą
Albo nawet gołymi pięściami zdobyłby Berlin ruszając spod Stalingradu i to w 2 godziny
Był ruski czołgista, więc niemieckiego panzerfuhrer'a też postanowiłem wykonać
Cóż... nie wiem czy to kwestia braku oka... niemieckiego munduru... czy tego czerwonego (świetnie animowane ) oka... ale coś czuję, że koleś raczej sympatyczny nie jest
Tego jaki jest to nie wiem Moje obrazki zazwyczaj są bardziej "randomowe" niż sam bym tego chciał