Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Może ktoś z was jest w posiadaniu przedmiotu związanego z universum KL?
Maskotki, figurki, kubki, książki, kolorowanki, karty itp.
Hmm...mam maskotkę Simby i Kiary , tony karteczek , z trzy książeczki do kolorowania , chusteczki ( xD) , zeszyt , dwie książki , sterta naklejek ^^
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
Oooo to niezła kolekcja
Taa , zbierało się przez lata dzieciństwa xD
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
O , mam jeszcze karty do gry w Czarnego Piotrusia xD
Ja mam sterte chusteszek z TLK Zeszyty z Kiarą i Kovu oraz nalepki
na zeszyty z Zazu, Rafikim, Timonem, Pumbą , Kiarą, Kovu i z Simbą
Miałam z nim zeszyt ale gdzieś go posiałam
A ja nie mam totalnie nic...... żadnych naklejek czy kartek
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
Ja akurat jestem w posiadaniu maskotki malutkiego Simby, "noworodka" Znalazłam go w ciuchlandzie - kolezanka zaś chodząc niemal regularnie znalazła wszystkie misiaki z KL
Ja ma pluszowego Skazę.
Lubię Skazę
A ja dzisiaj wygrzebałem stary zeszyt z 1999r. Na nim jest mały Kovu. Mam jeszcze pierwszą część KL na kasecie. Do tego kilka własnych szkiców.
EDIT: Dzisiaj jeszcze znalazłem plecak KL2 ^^
Ostatnio edytowany przez Maciek (2011-12-02 19:13)
Baczność [you]!
"...Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć..."
Tak,zbieram i mam kilka z TKL >D poluje na następne, staram się wykorzystywać czas jak najlepiej.
Oto one :
//Taki temat już istnieje, więc przeniosłem te posty tutaj. Ibilis//
Ostatnio edytowany przez Sabiri (2012-05-08 15:41)
"Życie spytało śmierć: ''Dlaczego ludzie Mnie kochają, a Ciebie nienawidzą?''.
Śmierć odpowiedziała: ''Ponieważ Ty jesteś pięknym kłamstwem,a Ja bolesna prawdą."
Mogłabyś mi powiedzieć co to za karteczki, skąd, do czego służył itp itd., Kojarzę to z czymś takim co istniało, wiele wiele lat temu za mego dzieciństwa, były takie kartki kolorowe w kartke z różnych bajek, po których można było pisać, zastosowanie do segregatorów miały. Chyba powinienem jeszcze jakieś mieć, jak będę miał czas to wstawię foto, żeby było wiadomo o czym mówię.
Ostatnio edytowany przez michal9o90 (2012-05-08 15:45)
To super
Masz rację,służą do sergegatorów, z 2 lata temu i chyba z 20 to było na topie Zbiera się takie różne do segragatorów i się wymienia,są małe i duże, błyszczące, różnokształtne,parki itd
Śmierć odpowiedziała: ''Ponieważ Ty jesteś pięknym kłamstwem,a Ja bolesna prawdą."
Nie wydaje mi się żeby te karteczki zamieszczone na screenach były przeznaczone do segregatorów, gdyż po pierwsze dziurki były robione ręcznie, a po drugie ich format był bardzo mały. Jako dziecko miałem ich z kilkadziesiąt, w tym kilkanaście z KL. Niestety do dzisiejszego dnia ostała się tylko jedna - widoczna w moim avatarze. I po dziś dzień tak naprawdę nie wiem skąd one się brały i do czego służyły [-pewnie ogólnie, do zbierania].
Do segregatorów natomiast były przeznaczone specjalne karteczki, które czasem posiadały kratkę do napisania na nich czegoś [takie a'la listowne], i one od nowości były wydziurkowane, zarówno małe jak i duże [rozmiar A5?]. Ich mam z kilka, albo nawet kilkanaście ;]. Oczywiście z KL.
Kiedyś miałam karteczki z KL. Ale gdzieś je wcięło wraz z innymi ._.
Shayen
I did my best, it wasn't much I couldn't feel, so I tried to touch
I've told the truth, I didn't come to fool you And even though it all went wrong
I'll stand before the Lord of Song With nothing on my tongue but Hallelujah
Hallelujah...
Miałam karteczkę z KL... ale już sama nie wiem, czy przypadkiem się z koleżanką nie wymieniłam. Wrócę do domu to sprawdzę co siedzi w mym WITCH-owym segregatorku.
A, poza tym w tym roku na święta dostałam pościel z Simbą i Nalą jako lwiątka
Ostatnio edytowany przez Laini (2012-05-12 21:06)
Gołębie serce. Lwia dusza. Grrrau.
Przeszłość, młodość Obeca sygna by Sachara, avatar by Vita - THX
500 postów -> 09.06.2012
Nie wydaje mi się żeby te karteczki zamieszczone na screenach były przeznaczone do segregatorów, gdyż po pierwsze dziurki były robione ręcznie, a po drugie ich format był bardzo mały. Jako dziecko miałem ich z kilkadziesiąt, w tym kilkanaście z KL. Niestety do dzisiejszego dnia ostała się tylko jedna - widoczna w moim avatarze. I po dziś dzień tak naprawdę nie wiem skąd one się brały i do czego służyły [-pewnie ogólnie, do zbierania].
Do segregatorów natomiast były przeznaczone specjalne karteczki, które czasem posiadały kratkę do napisania na nich czegoś [takie a'la listowne], i one od nowości były wydziurkowane, zarówno małe jak i duże [rozmiar A5?]. Ich mam z kilka, albo nawet kilkanaście ;]. Oczywiście z KL.
Looool ? Tę błyszczącą kupiłam w sklepie papierniczym a poza tym te karteczki są autentyczne nie mają dziurek robionych "ręcznie" są takie jak inne tylko że z TLK ( są w normalnym formacie A5 i takie jeszcze mniejsze )
ja tylko karteczki do wymieniania i to nowsze, bez wartości
Ciekawostka, jak się niedawno dowiedziałem na rosyjskim forum http://nala.ru/ POLSKIE karteczki dotarły do ROSJI!
Nitrol, awesome! Polish polygraphy with TLK was wide spread in my country at its time. I`ve already posted my stuff in the russian topic, but nevertheless.
We loved to exchange colour pages from smale notebooks in school, they were surely Polish - "Krol Lew"
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Strony: 1