Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 5
A ja polecam serię TUNELE. Posiadam... myślałam, że posiadam wszystkie części. xD Właśnie znalazłszy poniższy obrazek:
...dowiedziałam się, że jest jeszcze jedna książka. Nie mam tej na środku, po polsku powinna być podpisana "Finał".
Wzięłam się za czytanie, bo dostałam Spiralę w roku premiery (2011), a nigdy jej nie ruszyłam.
Przyznam że po czwartej części historia zaczęła nieco męczyć z uwagi na absolutny brak info - kiedy to się skończy, ale cieszę się, widząc, że jeszcze 2 nieznane tomy przede mną oraz, że to już wszystko.
Polecam jako lekturę na wakacje.
Ja wczytuje się w ,,Lód" Jacka Dukaja - polecam wszystkim wielbicielom fantastyki z dużą dawką wyobraźni. Książka dla maniaków - 1050 stron A4.
,,Za odwagę trzeba płacić, strach jest za darmo"
,,Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko w tedy uda nam się pojąć jak wielkim cudem jest życie"
,,Dzisiaj jest pierwszym dniem reszty twojego życia. Nic bardziej prawdziwego"-
-gen.Robert Baden-Powell
U mnie książka- poradnik: Dlaczego mój kot to robi? Bardzo ciekawie napisana, zawiera sporo informacji, do tego ma ładne ilustracje, jak na poradnik ofkors
"Kochani, dlaczego się poddaliście?" Gayle Forman. Zbiór listów do znanych osób, które już nie żyją. Pisze je dziewczyna, której siostra umarła przedwcześnie. Poprzez pisanie próbuje poradzić sobie z problemami z którymi się zmaga w życiu codziennym
You think you know people and then they surprise you ~Alison
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 5