Nie jesteś zalogowany na forum.
Spoko, tylko uściślij xD Imiona rodziców, ewentualne rodzeństwo na forum czy inna rodzina....
Jasne... ale tak z ciekawości wszystkim nowym radzę czytać temat od początku.
Bo nie jestem pewna czy te imiona są z suahili... a rodzeństwo lepiej brać z forum niż wymyślać ^_^
Ekhm, dlaczego mój ojciec jest połączony więzem z jakąś nierządnicą? Wmbani- to jego jedyna żona, nie przerabiać ..
Nhemea, tak na przyszłość - dokładniej przyglądaj się drzewu i dokładniej analizuj każde połączenie.
Po prostu twój ojciec jest jeszcze połączony z moim ojcem czyli swoim bratem. Jesteśmy kuzynkami, myślałam że o tym wiesz
Nie, niestety nikt mnie o tym nie poinformował ;] Ale już wiem, wybacz..
PS: O jak miło, że jestem taka STARA na tym drzewku :] Co tak wysoko mnie umieściłaś Lorczanie? Domagam się ODMŁODZENIA x3
No nic, niech i tak będzie
Ostatnio edytowany przez Nhemea (2010-11-08 18:24)
Układam drzewo według podanych przez was informacji. Nie dogadałyscie się z Dros więc posklejałam wasze informacje do kupy.
Przecież jest OK, nic nie musisz zmieniac
Ok, to dobrze. Mam nadzieję że tego źle nie odebrałaś...? Jestem trochę chora i rozdrażniona dzisiaj.... Wybacz.
Niby wszystko dobrze, ale gdzie Ty na nim jesteś?
No właśnie, gdzie moja Lori??
Dżewo dobre... ale wiecie - proponuję, aby ułatwić życie i uprościć rodzinkę: imiona mamy tylko od dziadków w dół. Bo tak to można ciągnąć w nieskończoność...
Dobrze. Masz rację - to uprości odczytywanie drzewa. Jak tylko znajdę czas postaram się to zredukować
Skoro już jestem lwicą, to chcę być siostrą Iba.
Dzięki . Fajnie jest być lwicą!
Ostatnio edytowany przez Swala (2010-11-20 19:30)
UWAGA! ZASZŁO KILKA ZMIAN W NASZJE RODZINIE, A CO SIĘ Z TYM WIĄŻE RÓWNIERZ W DRZEWIE!
Jak pewnie większośc z was wie - jak i Humphrey juz oficjalnie jesteśmy zaręczeni. Tak więc, za namową Drosme, która czuła się dośc samotna, zdecydowaliśmy się ją adoptować. Jeśli ktoś ma coś przeciwko niech się odezwie lub zamilknie na wieki
Lori xD Mordo ty moja
Gratuluje wam...
Ogólnie drzewo jest w porzątku
Teraz chyba każdy jest na drzewku.
Sambirani: dziękuję
Ibilis: tez mam taką nadzieję ^^
Ja wam chciałam podziękować że staracie się szczegółowo to wszystko opisać. Bo jakbym sama miała dochodzic kto z kim i kto przy kim.... xD
Już prawnie jestem wszą wspaniałą córeczką! I mam siostrę!
Masz racje to "prawie" po prostu tak mi wzrokowo podobało się.
*Podnosi w górę łapę*
- A znajdzie się dla mnie miejsce?
Kora... a może Crus i i Mesho chcą mieć siostrę
myślę też, że Doti, end i Ishi mogłabyś już usunąć, dalej nie będziemy się zagłąbiać.
@Kiara
Czemu nie, zawsze to większe rodzeństwo
Ja tam bym była szczęśliwa! xD Jeśli tylko Crush się zgodzi...
Nie ma problemu
Ale jestem szczęśliwa, mam rodzeństwo. xD *tańczy z radości :taniec:*
Super Postaram się dziś wysztko zaaktualizować, ale nie obiecuję - mam w ten weekend niezły młyn...