Nie jesteś zalogowany na forum.
Hej K.O.T!
A ja życzę Ci szybkiego zaaklimatyzowania się u nas i dobrej zabawy.
MiramiDeLion, K.O.T witam Was i życzę miłej zabawy
Dzięki za miłe powitanie:). Szkoda, że teraz cisza na forumku:<.
*ciapkowata cosia pojawia się znikąd, ruszając wąsami i rozglądając się na lewo i prawo; Jej ogon kołysze się lekko na boki, ale bez robienia tornad... stawia na środku koszyk z ciastkami i chowa się za nim*
Ciastka !!! *po chwili dostrzega nowego towarzysza* ekhemmm ... No ten tego ... Witaj ... *pyta niepewnie* ... dostanę ciastko ?
Ostatnio edytowany przez FunnyMaster (2014-08-28 03:03)
*chichoce i siada gdzieś z boku* A częstuj się, tylko koszyka nie zjedz. Wiklina często staje w gardle. ~
*zaczyna szamać ciacha * Dziękuję ale ... Czemu masz takie dziwne ... No ten to zwisające ?
*przekręca głowę i uśmiecha się, wrednie zbywając pytanie milczeniem czując przy okazji, że to raczej nie jest miejsce na roleplay*
*Spogląda na tę sytuację z wielkim rozbawieniem.*
Cześć, nowa osobo! Miło mi Cię widzieć w naszym Stadzie. Nie obrazisz się, jeśli Cię przytulę?
Witaj Northspring! *wilczyca patrzy uśmiechnięta na krowopanterę i podaje jej ciastko* Chcesz może ciastko? *spogląda na Goldi* Proponuję grupowego huga!
Witaj Krowopantero:). Rozgość się u nas i pisz dużo:P
*szama ciacho* Przytulać można, o ile nie będzie narzekań na latające wszędzie futro. ~
Hej ...
Hej Shantee. Życzymy miłej zabawy na forum
a tak zapytam jak wejść na swój profil bo nie mogę
Cześć Shantee. Kliknij w swój nick. Albo na samej górze strony masz 'Profil'.
Ostatnio edytowany przez Maru (2014-08-28 19:48)
Yyyy, kliknij na swój nick w tym poście, lub na tym pasku na samej górze masz zakładkę "profil". Potem kliknij "Zobacz swój profil". (Ostatnie po lewej). O to chodziło ?
Tak o to, dzięki!
Tylko jeszcze jak tam jest takie coś jak "(Nieznany)" to co mam zrobić żeby coś tam wpisać?
Ostatnio edytowany przez Shantee (2014-08-28 19:54)
Kliknij w "Personalne" (trzecie od góry po lewej) i "Komunikatory" (piąte od góry po lewej) i tam wypełnij. O to chodzi ?
Ostatnio edytowany przez MrLion (2014-08-28 20:01)
A tak, już wypełniłam Jak tam mijają wakacje?
Jak tam mijają wakacje?
Do takich dyskusji zapraszam np. do ChatBoxa
No ale dobrze, jutro na koncert jadę. Ale niestety w poniedziałek koniec...
Cześć, Shantee! Życzę Ci wspaniałej zabawy na tym forum. Jeśli można, Ciebie też wytulę!
Hej Northspring, hej Shantee. Bawcie się dobrze.
Hej!
Wita was wielbiciel fantastyki i wszystkiego co człowiekowi wydaje się nierealne. Mam nadzieje, że spotkam się tu z kulturalną społecznością i będe się dobrze bawił
Hej Torrez. Witaj na forum i baw się dobrze
I nie musisz się martwić o kulturę, o to akurat tutaj dbają
Witam Cię Torrez, też mam nadzieję że spodoba Ci się tutaj
Siemka Torrez. Życzymy miłej zabawy
Witam Cię, Torrez. Baw się dobrze i przestrzegaj regulaminu.
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
Mam jeszcze takie pytanie, czy ktoś tu jest z fandomu furries?
NorthSpring zapewne * warknął ostrzegawczo ale nie groźnie na nowego lwa * ... Radzę Ci, trzymaj się od Niej z daleka * po czym uśmiechnął się sarkastycznie *