Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Ktoś gra?
A może ktoś chętny na partyjkę przez neta?
My już z Maru tak graliśmy:
Gramy przez Game Ranger ( http://www.heroes3.eu/porady#jak-grac-przez-internet Dział III). Nie polecam Hamachi bo tam praktycznie nie da się połączyć.
Jeśli ktoś chce z nami pograć - niech pisze na gg, a my podamy dokładne info.
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Legendarna legenda legend
Co tu więcej mówić. Jeżeli ktoś o tym nie słyszał to chyba nie miał internetu przez ostatnie 15 lat
Internetu? Chyba komputera!
Ja w to grywałem jako dziecko. Kiedyś gry komputerowe pomagały się socjalizować! ;D
To były czasy - 3 kumpli, ja i brat w trybie hot seat. ^_^
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
A tutaj coś aby znowu poczuć chęć grania
http://www.youtube.com/watch?v=bIYMAuPEiE8
Wystarczy że usłyszę pierwsze dwie sekundy i już widzę siebie dowodzącego czarnymi smokami
Ja też gram! Wprost kocham tą grę!
//Używaj shifta przy pisaniu. Ibilis//
Jeżeli wszyscy obecni by chcieli, to można by zrobić sporą partyjkę przez neta. Grałoby może z ok. 5 osób.
Jak najbardziej za
Lepiej jest grać z kimś żywym niż z komputerem.
Może i bym na to poszła, ale moje łącze zwykle w takich sytuacjach szwankuje i prawie umiera. ;<
Do Heroesów nie trzeba aż tak szybkiego łącza
Genialna gra, muszę tylko znaleźć płytkę pogrzebaną... gdzieś.
Suuper byłoby na multi, i w 100% popieram
Lepiej jest grać z kimś żywym niż z komputerem.
Samemu zawsze nudno.
Jeszcze jedna rzecz, czy ewentualnie można by spróbować zagrać na Tunngle(Takie zabezpieczenie jakby komuś nie działał Game Ranger, którego niedługo pobiorę i zobaczę czy mi zadziała ). Nie wiem tylko czy na HoMM 3 zadziała. Sam gram na 5 części i jest dobrze ale muszę sprawdzić jak z 3. Najwyżej niedługo editne (Wymagany reset kompa a post już napisany )
@Edit
Powinno działać na tunngle, ale jak już napisałem to tylko tak w razie co.
@Edit2
Błąd danych CRC, czyli przez jakiś tydzień od teraz nie mam tej gry.
Ostatnio edytowany przez Niub (2012-06-28 16:16)
Pusto.
Do Heroesów nie trzeba aż tak szybkiego łącza
Maru.. nie znasz mego łącza. Mi sie nawet kurnik potrafi zacinać, a co dopiero Herosi.
Ja w to gram i jest w 5
Ze wszystkich herosów właśnie gra z numerem trzy na czele, jest najlepsza. W grę gram już od dzieciństwa, bardzo mi się spodobała. Pamiętam jak z kuzynem graliśmy w to codziennie, i gdy w wakacje jeździmy do Babci - dzieje się dokładnie to samo. Moim najczęstszym miastem był Bastion.
Spodobał mi się, taka cisza tam była. ^^ Mieli nawet dobre jednostki, wystarczyło 170 centaurów bojowych (białych), i The End dla kuzyna się zbliżał.
Grę wspominam bardzo dobrze, teraz aktualnie nie mam gry i czasu, no ale w wakacje chętnie zagram.
~ Jeśli umiesz liczyć - licz na siebie ~
Uhuhuhuh. To była chyba pierwsza gra, w którą w życiu zagrałem (i gram do teraz). Najczęściej gram na mapie "Huzia Na Wikinga". Jest to jedna z niewielu map, gdzie można zdobyć najlepszą jednostkę - Błękitnego Smoka. Oczywiście wszystkie mapy staram się przejść na najtrudniejszym stopniu trudności (Nie wiem jakim cudem, ale udało mi się przejść "Między młotem, a kowadłem (s)" na najtrudniejszym stopniu, ale to tylko raz w życiu...) Ale grałem i gram tylko na komputer, przez internet jeszcze nigdy.
Ostatnio edytowany przez MrLion (2014-06-23 14:12)
We Are One! X
Klasyk nad klasykami. Jak można tej gry nie kochać?
Grałam w to od kiedy tylko pamiętam i zdarza mi się , że i teraz od czasu do czasu sobie przy tym siądę. Pamiętam jak w gimnazjum przynosiliśmy sobie ją na pendrive'ach i graliśmy na informatyce. <3
Aaaa może podzielcie się z innymi, którymi miastami najlepiej się wam gra? Osobiście chyba najbardziej lubię lochy. ^^
wężowa mama
Strony: 1