Nie jesteś zalogowany na forum.
*Wyjmuje z kieszeni banknot 200zł i ukradkiem podaje Leo* Jesteś pewien, że ono jest aż takie tajne? //btw. w rl to ja się tym (w łapę) brzydzę, ale to przecież zabawa //
//Jak coś, to nie musi być nowy temat, można wykorzystać część jakiegoś starego //
*widząc co robi Ib nie może powstrzymać wyszczerzu, mimo wszystko jest strapiona. Po raz pierwszy ktoś oparł się jej słodkiem oczom! :O *
//Zadziwiające... Kora to podejrzane //
I jak, dogadamy się w tej sprawie?
No dobra! Nazywa się Upendi! Ha ha ha!
-_-' ... Oddawaj moje dwie stówy! :wsciekly: //xd// O tym miejscu wiem od prawie roku! //xd//
*oddaje mu te dwie stówy*Ha ha *podchodzi do okna i szepcze* Myśleli że im je zdradze...
Hej, czyli coś jednak jest! *skacze dookoła Leo na tyle zaciekawiona, że już chce po prostu się dowiedzieć co to*
Nic ciekawego...
Zwykłe miejsce!
Żadne miejsce nie jest zwykłe. *odparła na to* No poowiedz. *nie dawała za wygraną*
Czy ty naprawde myślisz, że Ci powiem?
*Biega za Korą, gdyż kajdanki nie dają za wiele luzu* Wiesz... ja na Twoim miejscu bym jej od razu powiedział, bo inaczej i tak w końcu jej powiesz, ale raczej lepiej to zrób teraz... dobrze Ci radzę...
Nie powiem! Ha ha ha! A co niby Kora takiego złego zrobi? Najwyżej się odegram!
Uwierz mi na słowo, że lepiej jej nie podpadać
*uśmiecha się niewiennie* Ibciu jak możesz tak mówić? *słodziutki głosik. Potem skierowuje spojrzenie mordercy na Leo* Słuchaj no młody! Nie należę do osób cierpliwych! *przybliza swój pysk do pyska Leo z groźnym wzrokiem*
No koleś... powiesz jej to teraz... albo zaraz ale lepiej teraz
Byś mogła odsunąć trochę ten pyszczek bo to trochę tak dziwnie wygląda...
O i to spojrzenie na mnie nie działa:
*zabrakło jej słów. Jak to możliwe, że żaden z chwytów nie działał! Nagle wybuchła płaczem i oparła się się o parapet* No tak, miło to kryć różne rzeczy przed zwykłą zaciekawioną lwicą? Ok, proszę bardzo! Znęcaj się dalej! *szlocha histerycznie*
Nie dam się nabrać! *patrzy na Korę z miną Mufasy*
To może powiedz co działa, ułatwisz nam sprawę
Ha ha ha! tak łatwo to nie ma...
Dać Ci cukierka, chcesz jakiś sprzęt? Jakieś życzenie?
Czemu Ci na nim tak zależy?
Bo jestem ciekawa! Lubię odkrywać nowe miejsce. Ot dlatego.
Nie nie powiem może puźniej ale nie teraz.
//Wypowiedz się może pozytywnie o RPG tutaj na forum [http://forum.krollew.pl/viewtopic.php?id=280&p=6] to może coś dodam //
No taka jest... Odkąd ją znam ciągle zwiedza nowe miejsca...
Może innym razem Ci powiem
*potaknęła gorliwie głową* Yhm! *a słysząc Leo* No weeeź.
//Leosiu poprawisz link?//
Ostatnio edytowany przez Kora (2011-08-07 19:51)
Musisz uzbroić się w cierpliwość jak lew w pazury.
//http://forum.krollew.pl/viewtopic.php?id=280&p=6//
//Poprawiłem linka, Ibilis//
Pff! No dobra.. Nie chce mi się z resztą tak ciągle prosić zmęczyło mnie to. *ziewnęła*
Brawo! *udało się i nie wie co dalej*