Nie jesteś zalogowany na forum.
Coż... Powiem szczerze, że twoim "pożegnaniem" się bardzo zawiodłam Ale coż...
Szerokiej drogi życzę
Chyba zrobię sobie dłuższą przerwę od forum - już długi czas nie mam ochoty ani nie widzę sensu w pisaniu tutaj przezemnie postów a czuję się raczej jak pomocnik, "najemnik" niż towarzysz, przyjaciel czy...
Rawr!
Znaczy Nitrol.. mam inne zdanie niż Humphrey:
tyle tu i w tym siedzisz , że jasne, należała by Ci sie przerwa. Po prostu urlop. tylko jedna mała prośba - krótszy niż pół roku, co ?
Znowu ktoś chce odpoczywać - tym razem Ty Nit. Ale czy to problem wpaść raz na tydzień (no może rzadziej - jak kto woli) chociaż na chwile, nawet bez pisania postów? Ważne by być.
Ostatnio edytowany przez Crusier (2010-11-21 23:24)
chociaż na chwile, nawet bez pisania postów? Ważne by być.
sam sobie tak tłumaczyłem i nawet tak robiłem od dłuższego czasu - moja aktywność sprowadzała się do minimalnej i jakoś nie widzę sensu ciągnięcia tego dalej - może gdy sobie zrobię przerwę od forum wróci mi chęć do pisania i istnienia na tym forum
Rawr!
Popieram Humpa! To pa pa . Ale wróć szybko!
Nit... Przerwa ci się należy - co do tego nie ma wątpliwości, ale... Wróć do nas jeszcze, co..? Bez ciebie to forum to jednak nie to samo.
*ściska Nita*
Ok... musiałam to zrobić xD
No, urlop ci się nalezy... Ale wróć jeszcze... ok? Wole jak wszyscy są w komplecie
Jeny, gdy obaczyłem nowy post przeraziłem się, że znowu ktoś nas opuszcza.
Nit, należy Ci się urlop (jak go potrzebujesz), ale wróć, gdy skończysz od nas odpoczywać.
Dobra.. A teraz na poważnie.. Odchodzę, ale nie tak jak wcześniej.
Teraz na poważnie.. Skasujcie moje konto, nie wspominajcie długo. Moje tłumaczenia są zbędne, forum i tak nie odwiedzam. Pozdrawiam, miłych świąt
Pamiętaj, że zawsze możesz wrócić. (Nie przejmuj się niczym, zwłaszcza tym minusem) Pamiętaj o nas, bo my o Tobie będziemy.
Niestety... Odchodzę. Mam coraz mniej czasu i nie dam rady dalej pisać tutaj. Przepraszam
Niestety, szkoda. No to do zobaczenia! Mam nadzieję, że w wolnej chwili jeszcze zajrzysz na forum
Rawr!
Żegnaj Fear... *wzdycha*
To pa! Przyjdź do nas, jak znajdziesz chwilę...
Szkoda. Pa. Szerokiej drogi.
Tak sobie od paru dni myślę że chyba odchodzę na dobre, wcześniej przez parę miesięcy nie wchodziłem a jak już wszedłem to nic nie potrafię napisać więc myślę że to abym dalej był na forum jest bez sensu. Może kiedyś wrócę na to forum ale najbliżej za parę lat..
Więc.. Do Widzenia.
Szkoda. Mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy. Obyś o nas pamiętał.
Szkoda Pa!
Rawr!
Wielka szkoda, pamiętaj jeszcze o nas Szerokiej drogi
Szkoda, żegnaj!
Rawr!
Szerokości kolego!
Jasne, spoko, już usunięte.
Ale was ludzie zgina -_-
Ale spoko, wasza decyzja, ja nic nie mówię. (bądź nie pisze. Jak kto woli ; ))
Hmm szkoda, niefajnie jest słyszeć taką decyzję, ale... dobrze...
Niestety odchodzę... No cóż... Przepraszam was i żegnam... :p
Sat, czy to są jakieś żarty?
Nie! Nie zgadzam się Czemu chcesz to zrobić?
Rawr!
Z tego co mi wiadomo to przez brak czasu... Satra nie tylko stąd odeszła...
Coż, będziemy za tobą tęsknić... mam nadzieję, że wrócisz gdy znajdziesz czas
No cóż... pamiętaj o nas... Bo my o Tobie będziemy pamiętać...