Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 … 82 83 84
No witaj, zagrzejesz tu może na dłużej?
Wydaję mi się, że tu zostanę na dłużej i mam nadzieje, że będzie okazja by popisać
Witaj Kaiso. Baw się dobrze, acz grzecznie .
Grywałem w FH pod nickiem Ibilis używając presetu.
Hejoo, jak fajnie że co raz się ktoś dopisuje
~ I know love will find a way ~
Wydaję mi się, że tu zostanę na dłużej i mam nadzieje, że będzie okazja by popisać
Ja chętnie.
@BiP myśle że znajdą się wspólne tematy oprócz KL
Hejoo, jak fajnie że co raz się ktoś dopisuje
W sensie KL znam już dość długo bo oglądałam go w dzieciństwie, ale kiedy wyszedł zwiastun to sobie przypomniałam o nim i szukając właśnie forum o KL trafiłam do Was <3
@Kaisa jak chcesz, to mogę podać namiary na mnie na Discorda, ewentualnie FB, lub na tutejszym czacie, albo w postach w jakimś temacie
@BiP nie zmuszam, ale możemy pogadać w postach w jakimś temacie
@BiP nie zmuszam, ale możemy pogadać w postach w jakimś temacie
Mi wszędzie pasuje.
@BiP to pogadajmy tutaj w postach. Powiedz coś o sobie
Doberek!
Coronawirus zapewnił mi dwa tygodnie przymuszonego urlopu w związku z czym postanowiłem raz jeszcze zagościć na jakimś lwim forum jak za starych, dobrych czasów bo tak na dobrą sprawę to moja ostatnia lwia aktywność zakończyła się coś około 2008 roku w miejscach które odeszły na dobre ;_; Chciałbym przycupnąć na dłużej także miło mi Was (mam nadzieję xD) poznać *podaje łapkę* tak to się chyba robiło xD
I know what people say about you
They say the same about me
Powitać! ^^
Miło poznać i zapraszamy do naszej lwioziemskiej wspólnoty. Szczęśliwie w Internecie korona nam niestraszna.
Przy okazji, szalenie miło mi widzieć, że jesteś osobą chętną do zabawy w RP, yay! \o/
A Twoją postać rzeczywiście kojarzę z jakiegoś forum (i z DA), ale nie mogę sobie przypomnieć z którego, bo zasadniczo byłam wtedy jeszcze małym szczylem, zaczynającym dopiero swoją przygodę z forumowym światem TLK. xD
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
Hej!
Korona, nie korona, miło poznać!
To the stars who listen — and the dreams that are answered.
Sarah J. Maas – A Court of Mist and Fury
deviantArt Tumbrl
Doberek!
Coronawirus zapewnił mi dwa tygodnie przymuszonego urlopu w związku z czym postanowiłem raz jeszcze zagościć na jakimś lwim forum jak za starych, dobrych czasów bo tak na dobrą sprawę to moja ostatnia lwia aktywność zakończyła się coś około 2008 roku w miejscach które odeszły na dobre ;_; Chciałbym przycupnąć na dłużej także miło mi Was (mam nadzieję xD) poznać *podaje łapkę* tak to się chyba robiło xD
Witaj na forum, chyba jestesmy "z tych samych czasów" jeśli chodzi o lewkowe fora...kojarzę Twoja postac, rysunek od Cleopaty i Twój nick
| Facebook z rysukami | DeviantART | FA |
Ślę z klawiatury swej pozdrowienia i zapytuję: li się na Forum „Lwia Ziemia” nie spotkaliśmy?
szalenie miło mi widzieć, że jesteś osobą chętną do zabawy w RP, yay! \o/
I do klasycznego RP i do schizowych tematów
oczywiście
Korona, nie korona,
*rozdaje maseczki*
"z tych samych czasów"
„Lwia Ziemia”
Bywałem w kilku miejscach, między innymi również tam
dzięki za powitanie i witam raz jeszcze
I know what people say about you
They say the same about me
No hej! Jestem lwiątkiem z fandomu furry a istotka na avatarze, wykonana przez UmiMizonune, jest moją postacią, także roszczę sobie do niej pełnej prawa. Piszę dużo opowiadań na blogach Play by Post, a forum odkryłam przez czysty przypadek i jestem zachwycona, bo w Królu Lwie zakochana byłam już od przedszkola, ale nie znalazłam nigdzie jakiegoś wysypiska społeczności. Rysuję od 2019 roku. ^^
Zawsze miło zobaczyć nową twarz, zwłaszcza jak powitalny post pisze taki ładny .
Baw się dobrze na forum, w razie pytań - administracja służy pomocą .
Cześć
Cześć, witaj na forum. Baw się dobrze .
Witam wszystkich, z tej strony czarny Lampart z żółtymi centkami o imieniu Dexu. Mam za sobą już 20 lat. Uwielbiam muzykę, na tyle że zajmuję się tworzeniem czyli po amoatorsku realizacją dźwięku, wiąże z tą dziedziną przyszłość bo super jest wykonywać zawód który się kocha ^__^. Aktualnie uczę się w technikum elektroniki.
Poznałem ostatnio fandom furry i jakoś przez niego dotarłem do Lwiej Ziemi . Ogólnie od dziecka wielbię koty a co za tym idzie bardzo lubię wszystko co obejmuje kocią tematykę. Na Królu Lwie mogę stwierdzić że się wychowałem ps.mam jeszcze stare kasety VHS z KL. KL to było i nadal jest uniwersum które uwielbiam i do którego mam sentyment. Taka ciekawostka o mnie, przez cały czas od mojego urodzenia otaczam się kotami aż do teraz i jakoś trudno mi sobie wyobrazić życia bez nich. (tak jestem fanatykiem kotów ;-) )
Miło was poznać ^__^
Witaj na forum, mam nadzieję że się tu będziesz dobrze bawić :-).
Widzę że kolega elektronik z wykształcenia, świetnie, sam się tym trochę param hobbystycznie .
Witaj na forum, mam nadzieję że się tu będziesz dobrze bawić :-).
Widzę że kolega elektronik z wykształcenia, świetnie, sam się tym trochę param hobbystycznie.
Najs (•‿•) ja lubię elektronikę ale dawno już nie zajmowałem się poza szkołą tym tematem.
No hej kociaku. Często tu przychodzisz ?
A tak serio to cieszę się, że mogłem przyprowadzić tu kolejną osobę .
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Strony: Poprzednia 1 … 82 83 84