Nie jesteś zalogowany na forum.
Hej też jestem nowy. Tak na prawdę to oglądałem w dzieciństwie wiele razy Króla Lwa ale po tym jak Disney wypościł pierwszy zwiastun tego ,,nowego" Króla Lwa to jakoś sobie o nim znowu przypomniałem i zacząłem interesować. I wiem, że to nie w tym wątku powinienem zadać takie pytanie ale nie wiem w jakim. Pytanie mam appropo kasety VHS Króla Lwa. Chodzi mi o tą pierwszą wersje, chciałbym ją kupić, jest tego trochę na allegro, ale nigdzie w necie nie mogę znaleźć jak wygląda ta pierwsza wersja, bo wiem że kilka ich jest. Prosze powiedzcie czy ta kaseta.
Link do starej aukcji z przykładem takiej kastey o którą mi chodzi.
Siemka na forum, baw się nieźle!
Tak, to musi być ta pierwsza wersja (sam ją mam). Nie jestem pewien, ale sądzę powstały tylko dwie wersje VHSa - pierwsza ze starym wykonaniem Kręgu Życia (lepsza) i druga z nowym wykonaniem tej piosenki (gorsza).
Ja również witam i owocnego spędzania czasu w naszym gronie życzę. Mam nadzieję, iż nie będzie on czasem straconym.
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
Dziekuje za odpowiedz w takim razie juz kupiona. Jestem typem osoby, ktora jak sie czyms zainteresuje to zaczyna wszysto zbierac, wiec ten vhs jest 3 rzecza w moim zbiorze. Pozostalem to dwie wersje ale dvd oraz blu-ray, wiec to zadna kolekcja jest ale mam kilka rarytsow na oku. Pochwale sie pod koniec tygodnia
Witaj, miłej zabawy na forum!
Mamy tu ruch ostatnimi czasy!
Ostatnio edytowany przez Des (04.03.2019 18:37)
To the stars who listen — and the dreams that are answered.
Sarah J. Maas – A Court of Mist and Fury
deviantArt Tumbrl
Hejo Matyldzio, witaj w naszych skromnych progach. Zapraszam do dyskusji, masz sporo wątków do odkrycia. Gdybyś czegoś nie wiedziała - śmiało pytaj. ^^
No i czekam z niecierpliwością na zdjęcie tej kolekcji
Dziekuje. Jestem w trakcie kupna/szukania do mojego małego zbioru. za okolo tydzien podesle zdj.
Cześć wszystkim
(ale macie super emotki)
Witaj, mam nadzieję że będziesz się tu dobrze bawić .
Cieszę się, że się podobają .
Wszystkie emotki z Nalą (np. ) zrobiłem na bazie emotikon z Simbą, a te na bazie wypreparowanej przez Nitrola
z
, którą skądś pozyskał (oraz z której zrobił
). Jak widzisz wybór jest dość spory, jeśli chcesz by pojawiła się zamiast Simby
Nala
- po prostu podwój dwukropki (bądź średniki) w kodzie emotikony (o ile dany uśmieszek ma dwa warianty, jeszcze nie wszystkim zrobiłem).
Grywałem w FH pod nickiem Ibilis używając presetu.
O, ale bajery
Witamy, witamy, Dotty Im nas więcej, tym lepiej. Mam nadzieję, że się zadomowisz
,,Hakuna Matata!'' ,,Patrz poza tym, co widać''
❤ Wiem, że nie jesteśmy nieśmiertelni, ale kiedyś powiedziałeś:
Kiedy nie pozostanie już nic, stanę się aniołem - tylko dla Ciebie.
Każdej ciemniej nocy będę Ci się ukazywać... - Tokio Hotel ❤
Witaj! Kolejna osóbka z fajnym nikciem ^^
Cześć wszystkim trafiłam na to forum, przy okazji szukania brakujących wzorów karteczek notesowych i pocztówek z Króla Lwa
Ogólnie kolekcjonuje karteczki do segregatora, karteczki notesowe, pocztówki i znaczki z postaciami Disneya. Mam tego sporo
posiadam też dużo na wymianę
Witaj, miło poznać!
Dobrej zabawy na forum!
deviantArt Tumbrl
Witaj w naszych skromnych progach Skawo. Mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze bawić .
Witamy na forum
Chętnie... Ale będzie trochę ciężko... Mam ich 6 tys.szt (wszystko Disney)
Hej hej : D
Też zbierałam trochę karteczek. Co prawda chyba nie mam żadnych duplikatów ale możemy obie pochwalić się zbiorami w odpowiednim temacie.
Hejka
Wpadłem do was pogadać troszkę o Królu Lwie i przy okazji zobaczyć co tam słychać u sąsiadów
Witaj w Stadzie, mam nadzieję że Ci się tu spodoba.
Tak mnie zastanawia: Co masz na myśli pisząc sąsiadów?
No bo w sumie udzielam się na forum o dość podobnej tematyce co Stadko więc to tak jakby trochę po sąsiedzku
Cześć, cześć. ;D Zatem zapraszamy do naszego grona, sąsiedzie. A szklankę cukru, w razie czego, to pożyczysz?
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
Witaj, miło poznać!
//Co ty, Shadow, ciasto pieczesz?//
deviantArt Tumbrl
Hej! Nazywam się Łukasz, mam 24 lata. W dzieciństwie, bardzo lubiłem oglądać "Króla Lwa", ale dopiero w latach 2005-9 zacząłem dostrzegać prawdziwy geniusz tego arcydzieła Disney'a!
Poza tym lubię rysować, grać na pianinie, gry komputerowe, robić komiksy i kilka innych animacji....
Pozdrawiam!
Witam i zachęcam do stworzenia tematu w dziale "galerie" - do komiksów i animacji
| Facebook z rysukami | DeviantART | FA |