Nie jesteś zalogowany na forum.
No to ja też Cię przywitam Adios, mam nadzieję że miło spędzisz czas na forum
Witaj Adios... jak zabawnie to brzmi...
Baw się dobrze
Witaj Adios na forum Stado Lwiej Ziemi. Jak sama nazwa wskazuje jest to forum o lwach. Czuj się na tym forum dobrze. Niczym się nie przejmuj. Bardzo miłe administratorstwo i moderactwo spoczywa na naszych łapach. Z chęcią udzielą ci wszelkich porad i pomocy. Jeśli czegoś nie wiesz pytaj ich. I zapraszam do pisania
Ostatnio edytowany przez Lady (2013-02-26 21:39)
Witam wszystkich nowych, których jeszcze nie miałam okazji powitać. Radzę Wam, abyście przestrzegali regulaminu i pisali złożone i piękne posty. Pamiętajcie, że nasze Stado tworzą wszyscy zarejestrowani użytkownicy. Bawcie się dobrze wśród nas, nieco starszych stażem Stadowiczów. Nie bójcie się pytać modów i adminów o porady. Z resztą ja także z miłą chęcią mogę służyć pomocą. Wasza Goldi.
Witam Trochę nie wiem jak zacząć, bo jestem bardzo nieśmiały. W każdym razie mam nadzieję, że chociaż trochę będę tu lubiany i w miarę tolerowany
Nie masz się czego obawiać, zawsze nowi użytkownicy są mile widziani, także jakby co to pytaj śmiało i baw się wspaniale.
Widzisz? Shupek już cię lubi. Nie przejmuj się swoją nieśmiałością i pisz... śmiało. xD
Hej hej hej.
Baw się tu dobrze. ;3
Rawr!
Mnie to już znasz z PeWu, ale powitajmy się już oficjalnie
Witaj na forum, baw się dobrze.
A i nick już Ci zmieniłem
Na forum witamy i do pisania zapraszamy
Dziękuję wam bardzo za miłe powitanie
Cześć, Darkness. Bardzo miło mi Cię poznać. Baw się dobrze na tym forum, ale przestrzegaj regulaminu. Ja też jestem trochę nieśmiała. Z pewnością Cię polubię, a właściwie to już Cię lubię!
Witam wszystkich!
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
Hej!
Może powiesz nam coś o sobie?
Rawr!
Bądź pozdrowiony i Ty, bracie.
Witaj, witaj. Baw się dobrze (i zgodnie z regu ).
Witam i ja, cóż baw się dobrze i jak to Ib napisał... zgodnie z regulaminem
Hej, hej! Miło mi się poznać, nowy użytkowniku. Baw się dobrze. Nasze stado jest milutkie i z pewnością szybko się tutaj zaaklimatyzujesz. Zapraszam do pisania w szczególności w tematach o TLK. Widzę już, że wprowadzisz na forum duuużo dobrego.
Może powiesz nam coś o sobie?
A co miałbym powiedzieć?
Nit napisał/a:Może powiesz nam coś o sobie?
A co miałbym powiedzieć?
Hm, na przykład mógłbyś opowiedzieć nam o tym, co lubisz robić, jak trafiłeś na forum itp.
Możesz też napisać jakiego koloru jest twoja klawiatura, albo coś o pogodzie. Albo jakim czujesz się owocem, może być warzywo, choć one są odbierane trochę bardziej negatywnie, no wiesz: ziemniak, seler. Z takich interesujących rzeczy to jeszcze koniecznie napisz czy wolisz asfalt, czy może trylinkę, bo kostki bauma to nawet nie liczę, ohydztwo.
Poza tym pozdro 600 witam wszystkich nowych
Ewentualnie możemy pokonwersować o Twojej opinii na temat składu chemicznego wody mineralnej oraz czym się różni od źródlanej.
@Helbi: Może zmień sobie rangę na "jednorożec"? (avek xD)... tak czy siak i tak masz poroże (jakieśtam xD)
NIe czuję♀ się ani owocem ani warzywem i wolę asfalt. A skład wody mineralnej to chyba wodór i tlen.
A jeśli chodzi o to jak trafiłem tu, to szukałem jakiegoś forum o królu lwie.
wodór i tlen
To skład wody czystej chemicznie. Woda mineralna zawiera różne minerały - kationy i aniony np. Mg2+, Ca2+, Na+, K+, HCO3-, SO4- czy CL-.
fanitlk napisał/a:wodór i tlen
To skład wody czystej chemicznie. Woda mineralna zawiera różne minerały - kationy i aniony np. Mg2+, Ca2+, Na+, K+, HCO3-, SO4- czy CL-.
Właśnie, a poza tym nie napisałeś jakiego koloru masz klawiaturę.
Ib, ja nadal jestem reniferem, jednak te dwie grafiki mnie urzekły. To się powinno czytać: Guess what! I'm a Deer Lord.
Klawiatura jest koloru czarnego.
Wiedziałem, że lubisz stukać czarne, tak jak ja
Witam wszystkich nowych użyszkodników. Bawcie się dobrze, ale w granicach regulaminu.
Wiedziałem, że lubisz stukać czarne, tak jak ja
NIE-NA-WI-DZE MOICH SKOJRZEŃ ._____.
I tak, tak, czyyyyść fszystkim nowym.
Witam wszystkich!