Nie jesteś zalogowany na forum.
Witamy na forum i życzymy miłego pobytu
Hejka Pinky Panda ^^. Miłej zabawy na forum i czuj się swobodnie. Przestrzegaj regulaminu ^^ Pozdrawiam Shupek.
Hej, Pinky Pando. x3 (Mogę mówić "Pinky"? ) Życzę ci miłej zabawy i dużo pisania.^^
Tak, możesz mnie tak nazywać, Móżdżku! ^.^
Dziękuję wszystkim za milutkie powitanie.
Mraf! Heey~! Witaj i baw się tu z nami dobrze
Witam nowych! Zakładajcie wątki, piszcie posty i dzielcie się z innymi swoją wiedzą.
Ja też witam serdecznie wszystkich nowych.
Powtórzę swoją prośbę o zapoznanie się z regulaminem, a szczególnie z ta częścią, która tyczy się avatarów.
Bawcie się tutaj dobrze, starajcie się pisać w miarę poprawnie A w razie kłopotów - wiecie do kogo pisać (numery gg dostępne w stopce oraz w profilach adminów i modów)
Helbi wiem że to zabrzmiało dziwnie ale nie myślałam za bardzo pisząc to Miałam na myśli że nie założyłam konta tu wczoraj albo 2 dni temu tylko jakieś 5 6 dni temu (ok wiem że jestem dziwna) Sorki za mnie
Emmm nie masz za co przepraszać. Po prostu z twojego posta zrozumiałem, że może kiedyś już tu byłaś zarejestrowana i wracasz ponownie ^^
Ale teraz już wszystko kumam
Witajcie nowi. Przestrzegajcie regulaminu, a będzie dobrze
Aha to dobrze Też pozdrawiam wszystkich nowych bo wiem jak to jest gdy jest się nowym, nie koniecznie na jakimś forum.
Hej, jestem Nuit. Mam nadzieję, że miło spędzę czas na tym forum i że przyjmiecie mnie do swego grona .
Witamy na forum Nuit i życzymy miłego pobytu
Witamy na forum wszytkich nowych, mam nadzieję, że miło spędzicie tu czas.
Witaj Nuit. Życzę miłej zabawy, przestrzegaj regu
Witam Nuit. Czuj się swojo, nie krępuj się i przestrzegaj regulaminu. ^^
Nakusalimu, mimi nina Shui! (Suahili)
Witamy na forum Shui i życzymy miłego pobytu
Witajcie nowi!
Bawcie się dobrze i róbta co chceta... ale w granicach regulaminu.
Rawr!
Witam tych nowych których nie witałem Bawcie się dobrze i przestrzegajcie regulaminu... Wielkie Oko patrzy
Cześć wszystkim. Tak, tak pewnie dziwi was mój nick. To dlatego, że niechcący wpisałam tam swój e-mail. Tak wiem to głupie. Zaraz napiszę w ,,prośby dotyczące kont" żeby zmienili mi to na Salina. I proszę was żebyście tak do mnie mówili.
Hej Salina. Z początku troszkę byłem zdziwiony. A tak poza tym to baw się dobrze i czuj się swobodnie, przestrzegaj regulaminu. ^^
Witaj Salino,życzę miłego pobytu na naszym forum!
Siemka Nuit, Shui i Salina.^^ Życzę wam wszystkim dobrej zabawy i przyjemnego pobytu.f
Witam wszystkich nowych, których nie powitałem!
Mam nadzieję, że będziecie pisać zgodnie z regulaminem... i oczywiście dobrze się bawić
[...]Wielkie Oko patrzy
Mowa o mnie, czy o Maru?
Hej!Mam na imię Bluesandi
Bluesandi, a piszesz jako sawio. Trochę to dziwne, nie uważasz?
No loguje się jako Blusenadi a mam jakieś inne konto.Pomożecie??
Pomożesz mi Mariutunio.Będe wdzięczna.
//Połączyłem posty. Mariutunio//
Maru, jeśli się dwie osoby logują na jednej wyszukiwarce to wychodzą takie kwiatki. Nie raz sam tego doświadczyłem. Na stronie głównej byłem Nalimbą a już w NLS Madame_Carotte. A tak w ogóle to witaj Bluesandi na Lwiej Ziemi.
Bluesandi. Przede wszystkim nie pisz posta pod postem, a po drugie Ty i sawio macie takie samo IP. Jeśli dwie osoby logują się na jednym komputerze to muszą to wcześniej zgłosić administracji. A rozwiązanie masz w poście Nalimby. Używajcie innych przeglądarek.