Nie jesteś zalogowany na forum.
Hejka Moris. xD Stado Lwiej Ziemi wita Cię również bez oficjalnych pierdółek. Kora jestem. :wyszczerz:
Witaj Moris, jestem Ibilis w skrócie Ib, moderator tego forum i jutro wyjeżdżam na tydzień z samego rana
Już nie długo same chamy sie ostaną witam Moris
Witaj Miło cie poznać Moris i zapraszam do zabawy.
Hejka Moris, baw się dobrze na forum
Rawr!
Witaj Moris, zapraszam do zabawy ;3
Miło widzieć nowe facjaty, a co ?
Ja też witam. Baw się tu dobrze, Mor. Gdyby pojawiły się jakieś problemy/wątpliwości - jak mod zawsze służę pomocą (GG mam widoczne w profilu).
Witaj Moris (A ja nie jestem chamem , biorąc pod uwagę że pierwotne znaczenie tego określenia znaczyło po prostu chłopa, lub kogoś kto nie należał do szlachty, a ja jestem szlachcicem )
//o_O czy ty nie czytasz za dużo? xD//
Ostatnio edytowany przez Lazareth (2011-08-10 12:47)
Cześć jestem tutaj nowa aplaus
Widzę i z tej okazji może przeczytasz regulamin? Bo sądząc po twoim nicku, nawet do niego nie zajrzałaś.
A tak w ogóle jestem Lori (jak zresztą widać), czepialska moderatorka, ale w razie potrzeby: służę pomocą oczywiście.
Salve i zapraszam do zabawy i pisania choć w sumie to jedno i to samo bo żeby się bawić trzeba pisać xD
Witaj, Ib jestem, moderator (ale w Turcji byłem, to tu nie zaglądałem i nie widziałem, jak rozrazbiałaś).
Hej, jestem Aria wielu znana z LP ^^
Hej Aria miło cię tu widzieć i zapraszam do pisania :]
Witaj Aria. Mnie pewnie znasz (choćby jako moje multikonto - Mvuto).
Hej Aria, witamy na SLZ Przedstawiać się nie będę, bo mnie też znasz - mam na lp ten sam nick.
Więc... nie rozrabiaj i baw się dobrze ; o
Cześć wszystkim. Teraz gdy odszedł Humphrey i skończył się terror w stadzie nie boję się już do was dołączyć.Często pisałam tu z gościa, nie chcąc na stałe dołączyć, ale gdy Hump odszedł i Ibilis stał sie nowym adminem postanowiłam dołączyć. Wiem,że teraz będzie o wiele wiele lepiej na forum. Zatem witam Was i myślę, że długo z Wami zostanę
Witaj, a tak się zastanawiałem czemu się nie rejestrowałaś, choć z gościa tyle piszesz. Witaj w stadzie.
I jeszcze jedno, do wszystkich:
Jeżeli administrator, moderator lub jakikolwiek inny użytkownik Was krzywdzi NATYCHMIAST zgłaszajcie to do innego admina lub moda. Ktoś w końcu pomoże. //dopiero teraz się dowiedziałem o jego zachowaniach wobec niektórych//
No cześć Taka witaj w stadzie.
Elo Aria Tylko uważaj z owocami
Witam Taka. Jesteś chyba jedyną osobą która ma ochotę ciągnąc temat z tekstem filmu, to miło ^^
Witam serdecznie Morisa, Arię... Taka, prosiła bym o przemyślenie nicku, mimo ze postać nie jest kanoniczna to spróbuj wymyślić inne imię.
Dziękuję Helbi.Kiara 0 jak chcesz możesz mi zmienić nazwę użytkownika,bo może imię Taka jest rzeczywiście....nudne.Zmień mi na:Ariz
Witam:)
Hejka Azi! Witam serdecznie na forum w imieniu wszystkich adminów i modów SLZ
Rawr!
Witaj miło cię poznać i zapraszam do pisania :>
Ja również witam ;d
Baw się dobrze, przestrzegaj regulaminu i... zapraszamy do dyskusji!
@Kingaziska: W przyszłości pisz dłuższe posty
A tak w ogóle to witam wszystkich nowych
Cześć
Witaj, jestem Ib, jeden z adminów (o najkrótszym stażu na tym stanowisku, ale się czepiam) i już na dzień-dobry zwrócę Ci uwagę: Regulamin wymaga postów mających minimum 6 wyrazów w poście. Aby wszystkich nie stresować, nie czepiam się jeśli ma cztery czy pięć. Jednak Ty masz jeden wyraz i kilka emotinkon (których nie liczę) więc proszę Cię, pisz dłuższe posty. A tak w ogóle, to baw się dobrze
Już jakiś czas nie wchodziłam w ten temat więc pora odrobić zaległości. Witam wszystkich nowych! Bawdzie się tu dobrze.. A w razie czego służe pomocą ^^