Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witajcie, mam liczącą 167 karteczek kolekcję z KRÓLA LWA. Niemal wszystkie to okładki. Nie byłam pewna czy tu mogę umieścić tą wiadomość, ale szukam dla nich nowego właściciela. Chętnie sprzedam, możemy też zrobić licytację w razie zainteresowania. Zdjęcia w załączeniu.
Ostatnio edytowany przez naru (29.05.2020 19:00)
Przepraszam, nie wiem czemu, ale nie dostaję żadnych powiadomień, że ktoś odpowiedział w wątku.
O ile się nie mylę, to żeby dostawać powiadomienia na skrzynkę, musisz zasubskrybować wątek. (: Odpowiedni przycisk znajdziesz pod najnowszym postem.
Swoją drogą, przepiękna kolekcja! Właściwie co to za karteczki? Nie widzę dziurek, więc pewnie nie do segregatora. (:
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
naru napisał/a:Przepraszam, nie wiem czemu, ale nie dostaję żadnych powiadomień, że ktoś odpowiedział w wątku.
O ile się nie mylę, to żeby dostawać powiadomienia na skrzynkę, musisz zasubskrybować wątek. (: Odpowiedni przycisk znajdziesz pod najnowszym postem.
Swoją drogą, przepiękna kolekcja!
Właściwie co to za karteczki? Nie widzę dziurek, więc pewnie nie do segregatora. (:
Dziękuję Nie, to nie do segregatorów. Moda na te do segregatorów przyszła później, jakoś pewnie różnica 1-2 lat. To były takie karteczki z notesików mniejszych niż A6. Akurat tu wszystkie poza może dwoma czy trzema to okładki z tych notesów
Strony: 1