Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Przedstawiać tych tytułów raczej nie trzeba, a opisywać lub charakteryzować to już wcale
https://www.youtube.com/watch?v=ko8ey8JCpP8
Więc zapytam krótko i zwięźle -> ktoś planuje zakup w najbliższej przyszłości?
"Było nas trzech, w każdym z nas inna krew, ale jeden przyświecał nam cel.
Za kilka lat mieć u stóp cały świat..."
Powiem szczerze, że na pierwszy rzut oka, jak tylko zrozumiałam, że chcą ponownie wydać po prostu drugi raz to samo... to pojawił się pewien niesmak. Jednak, jak pokazuje filmik trochę do tego dodają, więc spoko. Szczególnie że nigdy nie grałam w Alladyna (tylko KL i Księga Dżungli), więc w sumie ja się na to piszę, jeśli tylko ceny nie będą astronomiczne.
Ponownie wydają te stare gry? Moim zdaniem, mogliby zrobić coś więcej, niż tylko odnowić grafikę i przerobić tak, żeby działało na PlayStation. Te gry, w starszej wersji, można ściągnąć z internetu, więc zakup ich jest mało interesujący, chyba, że ktoś ma do tego sentyment. Fajnie by było, gdyby zrobili coś w 3D, a najlepiej, żebyśmy mogli sterować postaciami w ten sposób, żeby zobaczyć ''co by było gdyby...''. Np. Nie pobieglibyśmy Skazą, żeby poinformować Mufasę, że Simba jest w wąwozie... O, i to by dopiero było fajne! Zupełnie, jakbyśmy tworzyli własny scenariusz. A tymczasem dają nam tu gry sprzed ponad dwudziestu lat
Poza tym, ciekawe, ile będą kosztować.
,,Hakuna Matata!'' ,,Patrz poza tym, co widać''
❤ Wiem, że nie jesteśmy nieśmiertelni, ale kiedyś powiedziałeś:
Kiedy nie pozostanie już nic, stanę się aniołem - tylko dla Ciebie.
Każdej ciemniej nocy będę Ci się ukazywać... - Tokio Hotel ❤
Strony: 1