Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Zainspirowana rozmową z Des i Shadow na czacie, wzorem pozostałych subforów na temat KL 1, 2 i 3, postanowiłam założyć temat, w którym będziemy mogli porozmawiać na temat naszych preferencji co do postaci występujących w serialu.
Jako że serial w stosunku do pojedynczych filmów ma o wiele więcej postaci, pomyślałam że rozbicie wyboru na ulubioną postać, na kilka podkategorii, może tu być przydatne.
Osobiście wstrzymam się jeszcze z decyzją, do czasu nadrobienia wszystkich odcinków. Nie wypada kogoś pominąć w takim plebiscycie, tylko dlatego że go nie kojarzymy.
Goście nie mogą głosować.
Ha ha! Jasiri na razie prowadzi! Jest jedną z moich ulubionych postaci, z resztą podobnie jak Fuli, dla tego obydwie zyskały po głosie.
Do tego oddałam głos na szakale, wcześniej nigdzie ich nie widzieliśmy, a odcinki z nimi były ciekawe.
//Cieszę się, że mogłam być pomocna. //
To the stars who listen — and the dreams that are answered.
Sarah J. Maas – A Court of Mist and Fury
deviantArt Tumbrl
Myślę że można by do głosowania dodać jeszcze ducha Skazy, chociaż może to zbyt późna uwaga
Gdyby ta ankieta dotyczyła też trylogii KL, to zagłosowałbym na Kiarę, ale skoro ankieta jest tylko o Lwiej Straży, to wolę Nalę, bo w tym serialu Kiara nie jest ani jakoś specjalnie ładnie narysowana, ani nie ma jakoś specjalnie rozwiniętej charyzmy jak w KL2.
Strony: 1