Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam, heloł
Minęło jakieś półtora roku odkąd zawiesiłam się technicznie i artystycznie, jeśli chodzi o tablet i grafikę rastrową. No, ale zdaje się, że ostatnio przybyło mi szarych komórek, zdołałam ogarnąć właściwe sterowniki i mój ukochany Paint Tool Sai, i postaram się raz na jakiś czas wymodzić coś ciekawego
Na razie, czysto na próbę, wzięłam pod warsztat moją niedorobioną Kamui i dodałam jej trochę więcej charakteru.
Ale super styl *.* Masz talent dziewczyno, nie zmarnuj tego
“Hey, Mom. Why did you give birth to me?”
~Ray
Dynamika tego obrazka mnie zachwyca ;o Masz może DA?
Hey, is it hot in here or is that just me?
DA miałam gdzieś w okolicach matury chyba, czyli 2014 i jeśli się ostało, to bez szału Teraz mi się coś mgliście roi, żeby założyć, ale to jest pomysł w fazie przedprodukcyjnej ^^ Ale bardzo dziękuję! Miód na serce, zwłaszcza, że to pierwsza praca na tablecie od zeszłego lata
Kamui improwizuje... Zirę xD To moje pierwsze podejście do rysowania postaci kanonicznych, być może nie ostatnie... Na razie zainspirowała mnie królowa planowania!
Ostatnio edytowany przez Kamui (10.12.2018 19:19)
Ja chcę taki puchaty ogon! Kam, talenciara z Ciebie - nie dość, że Zira Ci świetnie wyszła, to jeszcze w sposób absolutnie perfekcyjny odzwierciedliłaś na tym arcie jej charakter. Ma coś takiego w oczach, że się będę bała iść w nocy do łazienki. xD
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
Aaa, ta Zira jest zaczepista ;A; Naucz mnie tak rysować ;A;
“Hey, Mom. Why did you give birth to me?”
~Ray
Czai się na kogoś, albo planuje coś niezwykle wrednego x3 Uwielbiam!
Hey, is it hot in here or is that just me?
Fajne prace. Zdecydowanie przypadł mi do gustu styl cieniowania oraz mimika Ziry.
Jeśli będziesz regularnie rysować myślę, że szybko wyrobisz sobie pamiętny styl rysowania. ^^
Moja pierwsza reakcja była w stylu: O ja cie - w takiej Zirze można się zakochać!
Najpierw Kravariss z ładnym szkicem Ziry, teraz ty Kamui ;]]. W porównaniu z kanonem to tu wygląda jakoś bardziej zadbanie, jest taka mniej stargana życiem i tym samym nie budząca wstrętu, a wręcz przeciwnie. Może tak wyglądała za młodu? Jeśli tak to fiu fiu... I jeszcze ten falujący w górze ogon.. Czyżby skupienie i jakiś niecny zamiar? No właśnie - jeśli to faktycznie scena przyczajenia to moim zdaniem troszkę oczy nie współgrają (ostatnio się męczę z nimi dlatego tak zwracam na nie szczególną uwagę). Zdaję mi się, że jedno patrzy prosto na nas (w obiektyw), a drugie spod byka przed siebie na potencjalną ofiarę (co moim zdaniem byłoby lepsze, gdyby oboje oczu były tam skierowane, ale jestem tylko człowiekiem i mogę być oczywiście omylny).
No i ode mnie również podziw za cieniowanie, bo z tym też się aktualnie męczę (albo mówiąc delikatniej - uczę).
być może nie ostatnie...
Żadne ostatnie!
Kamui (nieprzycięta do rozmiarów avatara) wygląda ekstra. Naprawdę podoba mi się kolorystyka (te "bezpalczaste rękawiczki" rządzą), a ogon sprawia wrażenie bardzo puchatego . Niezłą pozę też jej nadałaś
.
Aż ciężko uwierzyć czytając komentarze o tym, że Zira wygląda ładnie... a wygląda jednocześnie nie sposób tego rysunku uznać za przedstawiający kogoś innego. Jej wyraz pyszczka oraz wysunięte pazurki nieźle podkreślają jej charakter.
Czekam na dalsze Twoje prace, z chęcią je zobaczę .
Grywałem w FH pod nickiem Ibilis używając presetu.
Strony: 1