Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 4
Świetnie wygląda, bardzo podobają mi się szczegóły, ja nie mam do nich cierpliwości.
Płaszcz jest chyba moim ulubionym elementem, wygląda trochę jak peleryna! Bardzo fajna paleta kolorów.
"Najprawdziwszym złem na świecie są czyny człowieka."
Sarah J. Maas – Szklany tron
Heder piratka, pełen szacun Wyobrażam sobie do tego Alejandro jako takiego zwykłego pomiotka szorującego pokład xD
~Fanka Wspaniałego Stulecia,Totalnej Porażki,Harry'ego Pottera,YGO,FMA,Miraculous,Króla Lwa,JWS i MLP
Dziękuję wam!
Wyobrażam sobie do tego Alejandro jako takiego zwykłego pomiotka szorującego pokład xD
Haha, skąd takie okrucieństwo dla biednego Alejandro? xD
Hey, is it hot in here or is that just me?
Ja bym tą sugestię nazwał delikatniej: równouprawnienie ;p.
Co do rysunku to jak zawsze: wyraźna i miła dla oka kreska i te ładne, pełne kolory ^^
Dziękuję wam!
Wyobrażam sobie do tego Alejandro jako takiego zwykłego pomiotka szorującego pokład xD
Haha, skąd takie okrucieństwo dla biednego Alejandro? xD
Biednego? xD Are you kidding me? Przez niego Mal mało co nie wyleciał, więc na szorowanie pokładu zasługuje xD
~Fanka Wspaniałego Stulecia,Totalnej Porażki,Harry'ego Pottera,YGO,FMA,Miraculous,Króla Lwa,JWS i MLP
Huri, co do Twojej ostatniej wypowiedzi, to coś jest nie tak z hostingiem STASH na DA ostatnio. Obrazek wyświetla się parę godzin, a potem zamienia się w długi nic nie mówiący link. Nie wiem, czemu tak jest.
W międzyczasie Tinypic skasował Twoją wrzutę, masz ją może na dA?
Grywałem w FH pod nickiem Ibilis używając presetu.
Strony: Poprzednia 1 2 3 4