Nie jesteś zalogowany na forum.
Po długim czasie wewnętrznej walki wreszcie odważyłam się stworzyć ten wątek i podzielić się jakimiś obrazkami, a raz kozie śmierć!
Na pierwszy ogień wrzucam mój dzisiejszy art:
Konstruktywna krytyka bardzo mile widziana
Hey, is it hot in here or is that just me?
Dorosła Fuli i nastoletni Kovu
Jaaakie ładne! <3 Masz talent. Ja nigdy nie umiałam rysować na komputerze, więc trochę zazdro. ;p
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Nie jestem pewna jaką sytuację przedstawia art z nietoperzem, ale wyszedł ci fajnie. ^_^
Szczerze mówiąc moim zdaniem Fuli wyszła lepiej niż w oryginale.
Przy Kovu trzeba by poprawić szczękę na trochę węższą, ale poza tym to nie mam się do czego przyczepić. : D
Bardzo podoba mi się design tej nietoperzycy, jest taaka słodka Jestem ciekawa, co to za sytuacja.
Fuli w oryginale ma dużo bardziej kanciasty podbródek, ale ogólnie twój styl jest fajny Szczególnie podobają mi się oczy. Niestety cieniowanie wydaje mi się dość chaotyczne.
Ten Kovu moim zdaniem jest idealny
Dziękuję wszystkim za miłe słowa i porady ^^
Ja nigdy nie umiałam rysować na komputerze, więc trochę zazdro. ;p
Eee tam, myślę, że bardzo szybko możesz się nauczyć, bo naprawdę masz talent!
Hah, arcik z nietoperzem miał bardziej od konkretnej sytuacji prezentować (uwaga, będzie tęczowo ) cosik w stylu: "wszyscy jesteśmy ważni, nie ważne jak mali". Chyba zamysł mi nieco nie wyszedł.
Niestety cieniowanie wydaje mi się dość chaotyczne.
Masz rację, w pewnym momencie kompletnie pogubiłam się, z krórej strony miało padać światło i ostatecznie rzeczywiście wygląda to dość nieprzemyślanie. (Nie wspominając już połączeniu z amatorskim tłem *czerwieni się*). W przyszłych artach postaram się tego uniknąć
" I am the Unstoppable Bunga!"
Och! Wyszedł taki słodki!
Naprawdę super!
To the stars who listen — and the dreams that are answered.
Sarah J. Maas – A Court of Mist and Fury
deviantArt Tumbrl
Dziękuję
Zajęło mi to chyba z dwanaście godzin w sumie, ale nareszcie udało mi się skończyć Powoli uczę się rysować tła, co prawda jeszcze długa, długa droga przede mną, ale z tego na tym obrazku jestem szczególnie zadowolona
Niedawno jeszcze narysowałam te małe bazgroły:
Bardzo podobają mi się Twoje prace.
Nawet Bunga mimo iż nie przepadam za postaciami z TLG i ich wyglądem, mi się podoba .
Reszta też bardzo ładna .
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Dziękuję, bardzo mi miło
Wrzucam Reference Sheet mojej pierwszej OC z Króla Lwa. Dotąd kompletnie nie miałam pojęcia, jakim stylem chciałabym rysować i do czego dążyć, także dość sporo eksperymentowałam z kolorami, proporcjami i tym podobne. Ale dzisiaj rano (maaagia ) nareszcie olśniło mnie, jaki poziom chciałabym osiągnąć i w jaki sposób rysować no i... zaczęłam od tego obrazka. Jeszcze daleka droga przede mną, ale nie ukrywam, że czuję się zmotywowana
Obrazek z dzisiaj:
Ślicznie wyszło!
Bardzo podoba mi się ten fiolet w grzywce!
To the stars who listen — and the dreams that are answered.
Sarah J. Maas – A Court of Mist and Fury
deviantArt Tumbrl
Dziękuję!
Jaka piękna! Bardzo podoba mi się jej wygląd, bardzo szczegółowy.
I te urocze małe kły
Bardzo dziękuję Mój tani program ledwie wytrzymał ilość warstw przy takiej ilości szczegółów i przez to pod koniec było naprawdę ciężko (przy zbyt dużej wielkości pliku wszystko zacina się i wyrzuca mnie z programu, niestety), więc niezwykle mnie cieszy, że jednak się opłacało ;D
"Hieny? Że niby mamy obawiać się hien? Dziecinko, ja walczę z hienami na śniadanie!"
Obrazek narysowany w ramach poćwiczenia ukazywania emocji i wrażenia ruchu, jako że marzy mi się kiedyś założyć własny webcomic. Największy problem w "uchwyceniu chwili" na razie sprawia mi perspektywa i pewnie minie jeszcze dużo czasu, zanim nauczę się odpowiednio ją uchwycać. Ale na razie cieszę się tym, co mam c':
Ku przygodzie!
Swoją drogą te chmury na samym dole wyszły mi jak wata cukrowa
Ostatnio edytowany przez Kravariss (16.09.2017 12:35)
Ktoś ma może jakieś propozycje albo prośby, co mogłabym narysować? ;3 Mam chwilowy deficyt pomysłów, a z chęcią bym coś porysowała
Ostatnio edytowany przez Kravariss (15.09.2017 09:20)
Hmm... Może pokombinuj z tym: [Maskotka forum], bo pomysł utknął 2 lata temu, bo Sami nie miała czasu tego doprowadzić do końca.
Swoją drogą te chmury na samym dole wyszły mi jak wata cukrowa
Link prowadzi do 404 not found.
Grywałem w FH pod nickiem Ibilis używając presetu.
W sensie nadal pracujecie nad projektem wyglądu maskotki i potrzebujecie propozycji, czy może brakuje jedynie większej ilości obrazków z tą postacią? Przeczytawszy od strony trzeciej do końca trudno jednoznacznie wywnioskować biorąc pod uwagę ilość czasu, jaka już minęła od tamtych postów
Moi drodzy, zrobiłam na razie wstępny szkic naszej maskotki. Jeśli uznacie, że nic nie zmieniamy z ostatniego designu (kolory, proporcje, wygląd itp.) to wstawię w wątku z maskotką pokolorowaną i wycieniowaną wersję. Jeśli jednak od nowa chcecie wybrać np. paletę barw, to mogę wstawić sam lineart do kolorowania albo opiszcie mi, czy coś powinnam zmienić
To jak, może być? ;3
Właśnie trudno powiedzieć, było to ze 2 lata temu.
Twoje wykonanie wygląda ekstra , zarzuć to w tamtym temacie i najlepiej zapytaj w tamtym poście szersze grono, co właściwie trzeba zrobić (chyba Nitrol to najbardziej organizacyjnie ogarniał).
Grywałem w FH pod nickiem Ibilis używając presetu.
Link prowadzi do 404 not found.
Dzięki wielkie, poprawiłam
Zrobiłam wczoraj redesign jednego z moich bohaterów ;3 Jestem całkiem zadowolona z efektu, przynajmniej jest ciekawszy niż stara wersja [taką mam nadzieję x,) ]
Dla zaciekawionych stary design wyglądał tak:
Przystojniak z niego . Na tym nowym rysunku.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Bardzo mi się podobają Twoje pracki, szczególnie te z tłami. Pieknie kolorujesz
| Facebook z rysukami | DeviantART | FA |
Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa ;3
Co do kolorowania... mam jednak wrażenie, że muszę się jeszcze wiele, wiele nauczyć Jak dla mnie moje dobory barw najczęściej okazują się jednak nietrafione, co uświadamiam sobie dopiero po kilku dniach po wykonaniu pracy.