Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Postanowiłam wstawić tutaj parę ze swoich prac:
Trzy lwice ze Złej Ziemi. Jedno z pierwszych podejść do PaintTool SAI (czerwiec 2016).
Dorosły Janja
Shenzi z małym Janją. Ten obrazek podoba mi się najbardziej.
Krwawa pełnia
Chmurki Typowe ćwiczenie.
I mały bonus:
Improwizacja
Ojej!
Podoba mi się Shenzi i ta improwizacja.
Możesz dać linka do swojego dA?
Janja mi się bardzo podoba .
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Mnie się bardzo podoba, jak rysujesz tła <3 Chcialabym tak umieć, sama mam z nimi ogromny problem A Little Stroll to mój absolutny ulubieniec, a dorosły Janja skradł mi serducho
Hey, is it hot in here or is that just me?
Dziękuję za wszystkie miłe słowa Jeśli jednak chodzi o tła, to często pochodzą one z Króla Lwa lub Lwiej Straży
Na DA zawsze piszę o tym w opisie.
Kolejna porcja obrazków
Tygrysek, prezent dla siostry. Właściwie mogłam to wstawić już w poprzednim poście, ale zapomniałam xD (tło: Disney)
Córeczka Kuanzy (i Mtego), która niedługo ma przyjść na świat To postacie z PBF-a. (tło: Disney)
Szybkie rysunki:
Kotki i randomowa hiena według mnie najcudowniejsze.
Wspaniały króliczek.
Świetne prace!
To the stars who listen — and the dreams that are answered.
Sarah J. Maas – A Court of Mist and Fury
deviantArt Tumbrl
Hiena z klanu Jasiri bardzo mi się podoba ^^
Dziękuję wszystkim
I dzięki za uwagę odnośnie pierwszej hieny, w sumie jak teraz patrzę to trochę tak jest. Na DA spróbowałam to poprawić.
Podobają mi się Twoje hieny i... w ogóle to robisz super lineary <3
Co za piękna i soczysta galeria Cudne pracki! Masz coś nowego?
| Facebook z rysukami | DeviantART | FA |
Dziękuję wam! <3
Dawno mnie tu nie było... Od kiedy zaczął się rok szkolny i mieszkanie w internacie (a przy tym brak komputera i tabletu przez 5 dni w tygodniu), moja aktywność została ograniczona. Ale cóż, parę rzeczy mam
Shenzi - prezent dla jej fana Tło: Disney.
Niyami - praca Secret Santa na Król Lew PBF.
I kolejna hiena xD Dokładniej samica o imieniu Tulia.
Po spożyciu wszystkich irytujących surykatek samica hieny pozuje prosząc by narysować ją jak jedną z jego francuskich dziewczyn. Czytała Krystyna Czubówna.
Nie powiem, wyszła Ci niesamowicie , bardzo zbliżona do kreski z KL3.
Co do portretu Niyami - moje pierwsze skojarzenie:
Bardzo podoba mi się to subtelne oświetlenie .
Skąd się tych hien tyle wzięło?
Tulia ma taki uśmiech, że pewnie niejedna osoba by ją chciała przytulić .
//Wiem, ten żarcik słowny był żałosny //
//EDIT:
A tak w ogóle to Ci na dA wysłałem zaproszenie do Stadnej Grupy, może podaj w pierwszym poście/sygnaturce link do swojego profilu by inni mogli Cię łatwiej znaleźć? //
Grywałem w FH pod nickiem Ibilis używając presetu.
Przepiękne rysunki, lwica mi sie nad wyraz podoba ale te hieny też są cudne! Dobra robota
| Facebook z rysukami | DeviantART | FA |
Lubię design tej ostatniej hieny ;3 Jest taka... antystereotypowa, że tak powiem. Wygląda na postać miłą i dość łagodną
Oj, dawno mnie tu nie było Chociaż pamiętałam o grupie na Deviantarcie
Przez ten czas, który minął od mojego ostatniego posta w tym temacie, narysowałam… dużo mniej, niż bym mogła, ale wydaje mi się, że mój skill jest trochę lepszy. Oto moje ostatnie prace (kwiecień-maj):
Liściasta Sadzawka i Ćmie Skrzydło z serii „Wojownicy”. I najbardziej skomplikowane tło do tej pory
Moja postać, Khajiitka z gry The Elder Scrolls Online.
Liściasta Sadzawka i Ćmie Skrzydło po raz drugi
Ło, kolejna artystyczna dusza się pojawiła!
Tło z pierwszego rysunku jest fantastyczne, a kotowate wychodzą Ci bajecznie. Naprawdę, Twoje prace prezentują się świetnie. ^^ Kurczę, aż mi smutno, że masz ich tutaj stosunkowo niewiele. xD
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
Ooo, jak ja lubiłam "Wojowników". Koniecznie muszę ich jeszcze raz przeczytać.
Jeżeli chodzi o rysunki to są przecudowne. Piękne detale, a proporcje - miodzio!
Również jestem zachwycona tłem na pierwszym arcie.
Mam nadzieję, że pojawi się więcej takich wpisów w Twojej galerii.
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Wow, świetne! Jestem pod wrażeniem wszystkich prac
Ogromny talent!
~ I know love will find a way ~
Dziękuję wszystkim!
A więc wracam z podsumowaniem tych kilku miesięcy. Tym razem udało mi się zdziałać trochę więcej.
Moja postać o imieniu Giza, stworzona bardzo dawno, bo w 2014… piękne czasy, gdy pisało się fanficki o Królu Lwie na Bloggerze <3
Moja hiena, Ilanga. Tak, kolejna hiena xD
Przez cały lipiec i początek sierpnia zajmowałam się bardziej tradycyjnymi pracami. Oto parę z nich:
Zaczęłam też malować farbami akrylowymi, choć szczerze mówiąc, nie lubię tego xdd
A to moja najnowsza praca. W KOŃCU MAM FURSONĘ po tylu latach
Ostatnio próbuję ogarnąć konta na innych portalach niż Deviantart, a więc zapraszam na mojego Twittera i Instagrama Mam też konto na FurAffinity, ale tam będę wstawiać tylko anthro rysunki.
//Przez to, że część Twoich prac komentowałem na dA, miałem wrażenie że już tu piałem xD.//
Giza na tle słońca wygląda cudnie, bardzo mi się podoba że (mimo oślepiającego wręcz kontrastu) nadal dobrze widać detale pyszczka (w tym te cudne oczy ).
Ilmaga wygląda bardzo poczciwie dzięki tej mimice.
Anatomia w tych „tradycyjnych pracach”... to wygląda jakby ktoś wziął zdjęcia i je fotoszopem traktował filtrem naśladującym rysunek - szacun za fotorealizm.
Akrylówki śmiało nadają się na tapety .
Gratulluję wykreowania fursony ,
Kurczę, to tak wysoki poziom, że nie jestem w stanie wymyśić żadnej konstruktywnej krytyki i co najwyżej mogę pisać że mi się podoba.
Grywałem w FH pod nickiem Ibilis używając presetu.
Strony: 1