Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 … 5 6 7
Woo, gratuluję!
Hey, is it hot in here or is that just me?
Dziękuję!
Nie było ciężko byłam dobrze przygotowana a zadania nie były aż tak wymagające.
Sama byłam zaskoczona tak dobrym wynikiem, spodziewałam się 95 czy coś... xD
To the stars who listen — and the dreams that are answered.
Sarah J. Maas – A Court of Mist and Fury
deviantArt Tumbrl
Możecie mi od dziś mówić per Panie inżynierze... a tak serio, to mi tak nie mówcie xD. Obroniłem pracę inżynierską:
Praca inżynierska 5.0
Obrona pracy 5.0
Średnia z przedmiotów 4.33
Średnia ważona z całych studiów 4.6
Ostateczna ocena (po zaokrągeniu ułamków) 5.0
Grywałem w FH pod nickiem Ibilis używając presetu.
Woah, ładnie. Gratuluję!
No proszę, sukcesy po inżyniersku! Gratuluję
Od dziś jestem pełnoprawnym posiadaczem uprawnień do prowadzenia samochodu
@Kiara 0: E tam, po pierwszej szkodzie całkowitej się już człowiek nie stresuje .
A tak na serio: Krav gratulacje
@Nit: Nie wiem, ja póki co muszę się zregenerować po tym semestrze, na szczęście mam na to resztę wakacji (a po wakacjach magisterka się zacznie).
Właśnie udało mi się... nie pokłuć palców więcej, niż z sześć razy ;p
Upiorny uśmieszek zwycięstwa, hah ^^
Dziękuję bardzo Ten zegareczek to była niegdyś część starego naszyjnika z Ukrainy, którego zagubił mi się łańcuszek, więc w sumie pomyślałam sobie, że warto by go jakoś jeszcze wykorzystać.
Ostatnio edytowany przez Kravariss (12.02.2018 22:11)
Mam swój mały sukces na koncie - zrobiłam samodzielnie ciasto drożdżowe. ^^ Zawsze się go trochę bałam, zwłaszcza robić samemu, bo jak mleko za gorące, za mało cukru, rozczyn nie wyjdzie, drożdże nie wyrosną itd. Ostatnio robiłam dwa razy w przeciągu ostatnich dwóch miesięcy z mamą i wychodziły, a dzisiaj się odważyłam zupełnie sama, bez nikogo do pomocy - i wyszło. Racuchy drożdżowe z jabłkami wyszły genialne.
Gratuluję:D.
Ja się mogę pochwalić, że pierwszy raz udało mi się zacząć sesję, mając zaliczone wszystko poza egzaminami, oraz zaliczyć prawie wszystkie egzaminy w pierwszym terminie (poza jednym, który zaliczyłem w drugim), kończąc semestr z jak dotąd najwyższą średnią spośród tych, jakie udało mi się uzyskać w czasie tych trzech semestrów. No i udało mi się też poprawić niezdany egzaminy z drugiego semestru, tym samym zaliczając wszystkie 3 dotychczasowe .
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
O rajku, gratuluję w takim razie determinacji i wytrwałości ^^
Cyn, gratuluję ciasta, a racuchy... rozpływam się jak w ogóle o nich pomyślę. ^_^
Mój sukces...hmm mam takie książki z ćwiczeniami pozytywnego myślenia przygotowanymi na każdy dzień miesiąca. Od ostatniej choroby (kiedy nie chciało mi się po prostu niiiic) to regularnie codziennie rano robię swoje ćwiczenia - już pełen miesiąc!
Myślę, że mogę się tym pochwalić jako sukcesem: https://photos.app.goo.gl/cP88WDX2MRr5Ashk2
| Facebook z rysukami | DeviantART | FA |
Wow, Maro, sama to robiłaś?! Cudeńko! Zazdroszczę! Gdybym miała taki talent przerobiłabym wszystkie moje skrzynki
,,Hakuna Matata!'' ,,Patrz poza tym, co widać''
❤ Wiem, że nie jesteśmy nieśmiertelni, ale kiedyś powiedziałeś:
Kiedy nie pozostanie już nic, stanę się aniołem - tylko dla Ciebie.
Każdej ciemniej nocy będę Ci się ukazywać... - Tokio Hotel ❤
Wow, Maro, sama to robiłaś?! Cudeńko! Zazdroszczę! Gdybym miała taki talent przerobiłabym wszystkie moje skrzynki
Dzięki Tak, sama robię takie rzeczy
https://fuzzymaro.deviantart.com/galler … Pyrography
Tutaj mozna zobaczyc wszystkie.
Kupiłam kiedys z ciekawości pirograf z lidla za 35 zł i zakochałam się w tej technice Miło, że się podoba!
| Facebook z rysukami | DeviantART | FA |
Twoje skrzyneczki są bardzo przyjemne dla oka. Super, że eksperymentujesz z różnymi technikami.
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3 ~ Goldi by Sami
~ Goldi by Maro
Mimo nogi połamanej(piszczel oraz kostka), wróciłam do pracy. Taa znów jeżdżę autem mimo gipsu na lewej nodze. Jak to mówią w życiu trzeba być twardym, nie miętkim (kwestia przyzwyczajenia, bo owszem wysprzęglić auto nogą w gipsie to jest trochę upierdliwe ale da się hehe)
Ostatnio edytowany przez Szafira (08.03.2018 22:39)
Dzisiaj skończyłam szkołę i zdałam. Od końcówki marca poprawiłam 9 sprawdzianów z matmy!
Gratuluję, teraz to już z górki .
Ja chętnie pochwalę się tym, że nadal craftujemy z Nalimba fursuity. Był moment, że myślałam, że to tylko chwilowe hobby, ale nie.
PS: większość fotek tutaj autorstwa Gryfa
Sukces? Może... impreza z bratem okno wywalone w bloku, no w moim mieszkaniu, ale wodka z cola jest na klina
Strony: Poprzednia 1 … 5 6 7