Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 … 14 15 16
Taki trochę zadziorny i szukający kłopotów
“Hey, Mom. Why did you give birth to me?”
~Ray
Ma w sobie coś arystokratycznego, spokojna, wyrozumiała, ale jakaś taka smutna wewnętrznie O.o Tyle rzeczy można wyczytać...
Odważny, zdeterminowany i oddany pracownik hahahshs
Brak avatara. :p
To the stars who listen — and the dreams that are answered.
Sarah J. Maas – A Court of Mist and Fury
deviantArt Tumbrl
Inteligentna, zalotna, pewna siebie, mająca poczucie humoru, lubiąca emanować sarkazmem. B)
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
Można emanować sarkazmem? Super!
Miła i pomocna, wręcz urocza. Ale po błysku w oku możne wiedzieć coś czego ty nie wiesz.
deviantArt Tumbrl
Zadziorna, acz całkiem sympatyczna lwica
Radosna, pełna optymizmu, kreatywna (lecz po jednym szczególnym filmiku na fb stwierdzam także, że wykazuje pewne niepokojące zapędy stalkerskie ).
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
Generalnie to lwica/ lwiczka dość miła, przyjacielska, opiekuńcza ale jakby się bardziej skupić na oczach to wydają mi się smutne, trochę przygaszone, przygnębione więc podsumowując jest to mina w stylu " I'm (not) OK "
Ewidentnie wkurzony, ale ciężko powiedzieć czy na ciebie czy fakt, że zabrakło jego ulubionej przekąski.
deviantArt Tumbrl
Pewna siebie, spojrzenie które masz na avatarze ma widoczne poczucie wyższości.
//Coś a'la "I to wszystko na co cię stać, chłopczyku/dziewczynko? "//
Grywałem w FH pod nickiem Ibilis używając presetu.
Strony: Poprzednia 1 … 14 15 16